Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

haklısın melisam zaten onu görücem anı düşününce korkularımı atabiliyorum çıktığı anı kucağpıma veridkelri anı böylee gözelirm doluyo ama işte dediğin gibi korkmamakda mümkün değil diyorumki normal olsa fazla sancım olmasa kesiğim olmasa ne güzel istiyorum dimihakkımızda hayırlısı melisam ağrılarım doktor gçen hafta normal büyüdükçe olur demişti ama bu ağrılar farklı ağrılar makkatnan giriyo belden komple var yani kuzum :26:

tmm canım haber alırsan banada yazıver sana zahmet emi kuzum anladım canım demeki doğuma hazırlık sancıları gibi birşey benim sancılar doktor 2 hafta erkengelebilir dedi yaa 37 haftalığım doktora göre yaa acaba yaklaşıyomu diyorum korkuyorum birde daha çantam hazır değil bu hafta tamamlıycam memlekten kargoyu bekliyorum topluca yıkayıp hazırlıycam işte hoş çanta falnada almadık beşikle falan hepsini bir vericez siparişini onun için eksilerim var diyede korkuyorum monum yaa:18::18:

canım benim koay zamanlar geçirmedin haliyle yeni rayına oturdu herşey birde bbeğide çok sitiyorsun bunalıyosun anlayabilyrum bende ne zmaanlar geçirdim inan o bunalım anlarını çok iyi biliyorum ne desem boş gelir bilirim ama en azından sigaranı azaltmakla başla içememye çalış kendi sağlığın için fındığım arkadaş edinebileceğin kimse yokmu balım tek başına insan skılır bunalır böyle kafanı daüğıtabilsen bebeişinde daha rahat gelir o ağrılarında yumurtlama ağrısı fındığım iyi değerlendir önümüzdeki 6-7 gün boyunca sürekli deneyin çünkü benimde yumrtlama zamanın deil ya 21. günümdü yada 23. son aşamada oldu öyle keyfiye oldu kalktım hemen o aralar olmuştu belide olmayabiliyo fındığım:26:

Canım bebek olayını cokmu takıyosun kafana
Kocanla aranın bı donem bozuk olması psıkolojını cok bozmus olabılır bı peıkologa gotsen
Yada kurslara yazıl kuzu ben spora yazılmıstım ıyı olmustı hem degısık muhabbetler edılıyo hem cevre genıslıyo ne bılım ıyı oluyo
El ugraslarıyla ılgılı bı kursa gıdersen muhabbet cok daha guzel gıder arkadas edındıkce psıkolojın duzelir
Kıs sen psıkologmuudun bende terecıye tere satıyom e sen cıkıs yollarııını bulursun kuzu
Sen nıye öeslegını yapmıyosun ki

aradım açmadı cnm müsait olmayabilir.sende bana cebini ver de mesajlaşırız msnden yollayabilirsin cnm.civilde uygundu bebek çantaları ordan alabilirsin kendine de ufakbir valiz hazırla cnm ama son ana bırakma gerçekten kışa denk geliyorsun çıkamazsın dışarı.hadi beşik yanındada yatabilir ama çantanı hazırla kuzum. ne olur ne olmaz.

hoşbulduk kuzum senden de artık mutlu haberler bekliyoruz gelsin bebişin inşallah.

anladım canım geri döner inş merak ediyorum tmm kuzum eim gelsin akşmada msnden atarım numaramı kuzumm hepsini netten vericez yaaa kolay olur da halam yorganları gönderiyoo ona göre beşiği alıcaz balım

Kıskar benımde iki üç gundur fıstıgım dıs agrısı gıbı zonkluyo normalmi bunlar
Doktorada sormayı unuttum ya bı anlık gırıyo gecıyo sonra

elifim bulunduğum sitede 6 ev var müstakil dublex hepsi ama bakıyorumda bazen balkondan gelen geçene pek tarzıma uygun bayan yok gibi ya.gerçi eşim sıkılmamam için herşeyi yapıor arkadaşlarımla uzuzn uzun konuşabilmem için sınırsız faturalı hat aldı yeni laptop aldı internet henüz gelmediği için gitti bana vınn aldı.sürekl i dışarı falanda çıkıyoruz.

yok melisam ya çok fazla taktığım yok aslında.biz yaşadılarımızı çoktan atlattık..mesleğimi istanbuldayken yapıyordum bulunduğum şehirde yapmak istemiyorum çünkü;burda pek psikoloğa ihtiyaç duyulmuyor gibi.herşey doğal ve düzenli istanbul gibi bunalım değil yani:):):).kızlar ailemin yanından evime döndüğümde eşimin havaalanındaki halini görmeliydiniz.içim burkuldu ama belli etmedim:):)

anladım canım zor oluyodur evde imkanlar 4+4 olsada bazen yetmiyo insan yüüzü görmek iyi oluyo bendimde evde imkanlarım çok tel elimde ama bzaen ailemi özlemek bilmediğim bir bunlaıma girmek herşeyi mahvedebiliyo ne diyebilirimki inş en kısa zamanda bebeğin gelirde onunla olunca yalnızlıkda kalmaz bu zamanda adam gibi birini bulup güvenip arkadaşlık etmekde çok zor güvenemiyorsunki kuzum

aynen elifim istanbulda 2 tane dostum var hiç kimse onlar gibi olamıyor.burda bir kaç arkadaş edindim ama arkadaşlık çerçeveme uymadılar.sürekli istanbuldaki arkadaşlarımla görüşüyorum onlar geliyor hafta sonları eşleriyle yada biz hafta sonu gidiyoruz.uçak biletleri kışın çok ekonomik biliyorsunuz yazın zaten 1 ay falan kalıyorum orda.kısmetse haftayua yine 1 hafta kadar nete giremeyebilirim çünkü;istanbula gidiyoruz..

işte onalrda uzka yakın olsalar en azından sürekli gider gelirdiniz öyle arada buluşmaktan öte insan sıkıldığında birisi olsun istiyo her insanlada uyuşlamıypo ne bileyim yaa ben bzaen sıkılıyorum bzazende iyiki kimseyi tanımıyum diyorum olayları duyunca ççok kalıcakmısınız istanbulda fındığım:26:

7 ve 10 gün arası eşim ordada bi şirket kurdu kardeşim ilgileniyor ama sık sık gitmek lazımmış o yüzden gittikçe beide götürüyor..

7 ve 10 gün arası eşim ordada bi şirket kurdu kardeşim ilgileniyor ama sık sık gitmek lazımmış o yüzden gittikçe beide götürüyor..

oo bu iyimiş kuzum en azından aradada olsa gitmek aileni arkadaşlarını görmek iyi gelir balım ama geldiğinde haber et olurmu bak sewdam vardı yaa oda memlekte gitti 2 ay geçmiştir sanırım 10 sonra gelicem haber edicem dedi hala ses yok özelinde yazamıyorum dolu diye sende aklım kalmasın olumu fındığım

aralıkta tam 2 yılımı doldurdum ama toplasan 2 yılda tam 12 kez ailemi ve arkadaşlarımı görmeye gitmişimdir daha çok eşimle gidiyorum

Oh ıyı kuzu askı memnunun fınalı vatda ona bqktım
Balık yıkıcam salata mazlEmeletını de sırkeli suya bascam

ohh afiyet olsun melisam ne güzel seviyosun balığı sık yiyosun ben zorla yiyorum haftada bir oda aldırmıyrum yiyemyiorum ki :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…