Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

başka ne var ne yok melisaya o kadar çok soru sordum ki garibim cvp yazmayamı çalışıyor hahah

yerim seni fındığım sor tabiki ne geliyosa aklına yardımcı olabilirsek ne mutlu bize kuzum inş en ksıa zamanda sneinde güzel haberlerini alıcaz kuzum benim

kızlar bi yere kaçmayınız lütfen deli gibi acıktım bişiler atıştırıp geliyorum sakın kaçmayın keserim sizi heeeeeeee

solerkende cekiniyorum ama dısarkedakı ınsanlara sızler benim canlarımsınız sizin nazarınız zati deymez bana

kızlar bi yere kaçmayınız lütfen deli gibi acıktım bişiler atıştırıp geliyorum sakın kaçmayın keserim sizi heeeeeeee
tmm fındığım burdayız yede gel kuzum benim
solerkende cekiniyorum ama dısarkedakı ınsanlara sızler benim canlarımsınız sizin nazarınız zati deymez bana

aman maaşallah canım insan bilemez ki heveslenir geçirir nazar değer melisam deme kimseyee burda biz birbirimizden anlıyoruz çok şükür ama dışardan pek öyle olmuıyo sende dikkat et kendine sürekli dikkat et emi kuzum benim maaşallah sübhanallah diyorum hem sana hemde fıstığımaaaa

hıııııııııı bu arada elifim benım bebiş allahın izniyle hazıran 1 i ile 19 u aradı gelcekmıs

hıııııııııı bu arada elifim benım bebiş allahın izniyle hazıran 1 i ile 19 u aradı gelcekmıs

hımm şimdi son adet tarihin ne zaman oluyodu snein tam hesap yapalım anam yaa şimdilerde iyi hoş zman geçsin diyoruzda bendeki korkuyo bir bilseniz melisam 2 gündür sancım var karma karışık sıkıntılarım var doğum sancıları gibi kıçımın üzerine oturamıyorum ağrıdan oturunca geçiyo ama ayakata kalınca oturamıyorum kalkarken belim kopuyo ayakta duramıyorum adet sancısı oluyo birde isal omuşum gibi afedersin melisam kasıklarım vede altaaaaaaa giren ağrılarım varr sanırım benmki yer yapıoyo geliyo ve ben çok tırsıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

selam canlar ne yapıyonuz bakem

melisam rabbim gönlüne göre verdi demek :) rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

selam canlar ne yapıyonuz bakem

melisam rabbim gönlüne göre verdi demek :) rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

a.slm moncuğum hoşgeldin canım benim nasılsın hazır gelmişken sana bir kaç sorum olucak zamanın vars yazver sana zahmet kuzum 1. asembden haberin varmı hiç girimyor uzun zamandı merak ediyorum 2. doğum belirtileri nasıldı sende kuzum benim fena ağrılarım var kıçımın üzeirne oturamamk belim adet ve afedersin isal olmuş gibi ağrıması kasıklarım vee alta inen ağrılar normalmidir kuzum doktorada gitmedim geç oldu diye perşembe randevum var sıkıntı varmıdır kuzum sence:26::26::26:

Saol bı tanem canım benım insallah degısmezde cınsıyeti fatıhcık nadıl uyandını kıs gececkusları sızı

bugün saatgece 3 gibi yattı şaşırdım ama sabah erkenden kakltı emdi sonra gene yattı 11 de kalktı gene uyudu şimdi ama gel gelelim ben uykusuz kaldım sersem gibi oldum.4 saat ancak uyudum dengemiz gene şaştı:)) anlıycağın.iyi teyzesi ne yapsın allah şükürler olsun senin fıstık nasıl dr nasıl iyi gidiyormu aranız:)))

Elifım
Canım benm korkmq dıcem yq korkmamak eldem sole dusun gulm her kadn nadıl doguyosa bızde ole yapacaz mcburuz buna h cqnımz yanacak ana olsun bebıeınızı alqcqgız ya kollarımıza onu deunerk katlanacqz acıya
Canım ya bu agıların. Normalmi az kaldı dıye m arttı acep bılemedımkı doktoruna dıyonmu
Agrın kanından makattqnı cqnım allah yardımcn olsun

Kıs demekki dengesı duseliyo hadı ınsallh 12 de yatsa bıle ıyıdır kuzu sabah 6 da tvde ne bısı olur sıkıntıdan catlarsın len gece yatsın beben
Pekı sbah ytınca oglwne kadar uyuyomu ole aenı uyansırmadan

yok yavrum asembden haber yok ama mesaj çekerim bugün inşallah.

belden karnının altına doğru inen şiddetli ağrı olcak ilk etapta bu ağrı yarımsaatte bir gircek sonra 15 dakkaya düşcek sonra 5dakka sonra doğrurusun:) ama benim saat güdnüz 3,5 4 gibi suyum gelmişti sonra nişan geldi saat 6 gibi sancılar başladı 8 gibi ağrılar iyicene artttı falan akşam 10 da doğurdum yani . doğum sancısı geldimi onun anlamaman mümkün değil adet ağrısı gibi olmuyor malesef hissediriyor kendini bişey saplanması gibi yani değişik bi ağrı .son zamanların ağrılar normal yeri daraldı iyice cnm.benim ki 38 de geldi biliyosun.

sabah 5 te yatınca 10,5 kalkar emer sonra 2-3 gibi kalkar emer akşam 5 te kalkar uykuyu tamamlar sonra ayakta sonra gece birden sonra 5 e kadar memiş ister ağu ister ,oyun ister yani gündüzü o onun:)))

moonum hoşgeldin canımcım nasılsın.

melisam bende bu ay maydanoz ve süt buharına oturdum bende bu ay aşırı sigara içmeye başladım vallahi.düşükten sonra 2 ay korundum 1 ayda eşimle problemden dolayı hep bahane uydurup yanına gitmiyordum 1 ayda ailemin yanında kaldım derken 3 aydır korunmuyorum ama bişi yok hala sadece adet tarihlerim 4---5 gün arası oynamaya başladı.bende 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim ama 9 ay kadar korundum korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra hamile kaldım ve düşük yaptım.bugün adet tarihinden itibaren 14.günm elifim yumurtlama dedi.dün gece sırtım kopuyordu ağladım bel ağrısından eşim sabaha uyumadı bellimi ovdu durdu sabaha kadar.yumurtlama sanırım.birkaç gündüradını koyamadığım bir keyifsizlik var üstümde herşeye ağlıyorum ve çok agresifleşiyorum.ama eşime belli etmiyorum çünkü artık kesinlik gözyaşı görmek istemiyorum dedi.hiç arkadaşım falan yok ondan sanırım bazen sıkılıyorum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…