Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

bend e bayılırım karda yurumeyi bi de yruken ayagın donar ya ayakkabı kırt kıret eder iste o sese bayılırım ben ya.

sorma yaa çok güzel oluyo o aman birde açıktım melisam saçalrım uzundu böyle sırılsıklam olurdum eve gelirdik babam hemen kuruturdu elleriyle böylee üstümü değşirdim otururduk çok özleidm ben babamı bu aralar biraz ailevi sorunlarımız var babamın yanında olmak isityorum çok ama olmuyo off off uzaklık yokmu uzaklık

hayırdır elifim babanın esiyle mı ilgili problemleri var kuzu merak ettim bak simdi:44::44:

sebile kıs sen sirkeli suda yapmısmıydın neler yapmıstın corekotu dısında anlat baakıyım. bak roses de hanıle sırkeli su ve corekotu sayesinde.

slm kızlar ben geldm annemlerdeyim sağlık ocğaına kntrol için kan vermiştim birazdan sonucunu almauya gitcez siz neyapıyonuz bakem oflumm doğurdumuu

Amiiin canımmmm
Tamam ikimzde destek olalım birbirimizee.
bu akşam neyseki misafirliğe gidicem bi iş yapmıcam :))))

iştee merak ettiğim soruların cevabı
o zaman bizim rahatlık bitti mi:))) o zaman bende içime boşalma yaptırmıcam zaten bende onu dicemtim tam o esnadan benim bi içim kalkıyo ögür ögür adamda şaşırıyo ne oluyo diyeeee
bide dün akşam o anda bi aglamaya başladım adam diyo istemiyosan yapmayalım o zaman diyeee
zaten bizimde haftada 1 filan
doktor bişey demedi ama zaten adamın agzından cımbızla laf alıyoruz
benim risk filan yoktu ama ondan heralde bişey demedi bilmiyorum
ay sagol canım
yok bende bi daha boşalma yaptırmıcam en azından bi süre....
ilişki de rezil oluyo:))))

peki ikili test sonucuna göre cinsiyet belli olmuyomuş ya 24 ün altında üstünde cıkınca
senin kaç çıktı
bide altında cıkınca erkek üstünde cıkınca kız mıydı unuttum gene..

duzelir be güzelim uzulme sen bebişini dusun tamammı
her evlilikte olan seylerdir onlar uzulme sen emi gülüm.
bakalım inş düzelir melisam işler birz karışık ve zor durumlar o yüzden bayadır sorunlular inş geçer babnama dayanamıyorum hiç hayrlısı bakalım
ben bi evi toparlarım elifim dıssarı cıkmazsam gelirim mutlaka iki saate falan ok.

tmm melisam bende gideyim ıspanak temizliycem pc açık sistem atar ama gelen olursa burdayım aslınd ahabeinz olsun emi görüşüz melisam dikkat et kedine sıkı giy üşütme sakın

slm kızlar ben geldm annemlerdeyim sağlık ocğaına kntrol için kan vermiştim birazdan sonucunu almauya gitcez siz neyapıyonuz bakem oflumm doğurdumuu

a.slm kevseirm hoşgeldin kuzum özleidm kız artık gelmiyosun iyimisin balım doktora ne zaman gidiceksin doğum belimi dönmüşmü bebeğin son surumlarneler kuzum az kaldı doğuma

a.slm kevseirm hoşgeldin kuzum özleidm kız artık gelmiyosun iyimisin balım doktora ne zaman gidiceksin doğum belimi dönmüşmü bebeğin son surumlarneler kuzum az kaldı doğuma

gülüm evde net yok gremiyorum anca anemlere geldiğimde bende sizi çok özledmmmm iyim balım ya bu pazartesinden sonra gtcem dr bakalım ne olcak evt az kaldı iice göbeğim küçüldü indi göbeğim aşşaya sen nasılsın gülümm

elisim bak o ilişki sırasında miden nedne bulanıyo bilmiyorum ama boşalma işini sakın yapmayın çünkü direkt bebeğe gidiyomuş farkettyiseniz netten izleidğimiz tüm vidyolarda doğum videolarında bebeklerin üzeri pamuk gibi kaplı gibi bembeyaz pislik içinde spermler gidiyo direrekt bende doktordan duymasam inanmazdım amamanyıklı geliyo kadının birisi yapmışda doktor kızmış yani bu ne pislik diye neden olsa bebek olmaycak diye rahatlıktan erkekler boaşlıyo ama çok zararlı bebeğimiz doğduğunda tertemiz olsun bizdede hiç olmadı biliğimden asla yapmadıkki zaten bayadırda ililiki yasak bize

anladım canım peki artık olmıycakmı yoksaa geçici süreliğinemi yok bebek doğduğunda falan haber verebilecekmisin bize malum bebek olunca çıkamazsında annenlere kuzum demek küçüldü göbüün demekki doğum pozisyonunu aldı inş darısı bizler baına doktora gidince haber et olurmubalım bende iyiym işte cuma günü gidicem belli olucak sezeryanmı normalmi diye bekliyorum merakla kuzucum

geçici gülüm haber ederim gülüm etmezmiyimm evet gülüm küçüldü iiyice inşş..gülüm hakında hayırlısı neyse o olsun benm çıkmam lazım hazırlancam allaha emnaet olun hepinizi özlüyorum kendinize ii bakın

hımm ben bebege gitmiyor diye tahmin ediyordum
hani korunaklı bi yerde ya:)))
aman zaten olmasın da o rahatlıkdan nasıl vazgecicez:)) gerci suanda benim öyle bi rahatlıgımda yok zaten ögh ögh gidiyorum..
aynen ilişkiye devam da boşalmak yok
ayy canım kocam yaa rahatı bozulcak tüh :)))))))

bizim doktor hiç bişi demiyo işteee uyuz doktor sevmedim bu adamı da kendi doktorum subatta gelicek. pofffff

son günler yasak mı oluyo yaa
ayy ne zormuş beeee

alıştık kac senedir rahata...

sebile bende yazdım diğer topikte ama görmemeiş olabilirsin benim hiç tecrübem yok çünkü biz gebeliğim boyunca hiç halvet olmadı

tmm kevserim dikkat et kendine bizide habersiz bırakma öpüyorum canım benim Allaha emanet ol görüşrüz

valalha elisim doktor dedi diye bende inanıyorum hani yapmamak lazım işte gitsin gitmesin temkinli olmak lazım adamların rahatı bozuldu anacım bozulmazmı 8 aya kadar serbestte ama sağlıklı olanalra benim kanmam daha doğrusu lekelnmem oldu yaa geçtiğimiz zamnalarda doktor yasakladı gerçi ilişkiyle alaksı yok ben biliyorum yoruldum karnımın züzerine baskı yaptım ondan sonrasında eşimi yanaştımda yapmadı korkusundan sonra oldu 1-2 kere işte oda 15 gnde bir falan şimdide bebeğin eşi aşağıdayken ilişki çok zararlıymış kanmaya neden oluyomuş diye yasak zaten eşimde bitti artık doğum sonrasına kadar el sürmem sana diyo artık sabredicek ne yapıcak mecburen biz bu zorlujları çekiyoruz onalrda onalrı çekicek zorda olsa

sebile bende yazdım diğer topikte ama görmemeiş olabilirsin benim hiç tecrübem yok çünkü biz gebeliğim boyunca hiç halvet olmadı

eminem eminemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :132::132::132::132::132::132::132::132::80::80::80:

elifim elifimmmm nasılsın canım
meleğinin geleceği gün gittikçe yaklaşıyo

hoşgeldin eminem iyiyim çok şükür sen naıslsın evetgülüm yaklaşıyo cuma günü belliolucak sezeryansa eğer 35 -36 gün kalmış olucak toplamda:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…