Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

evet bazı erkek bebekler geç geliyo diyolar ama bellide olmuyo hani moonum erken geldi melsela nasip işi hayırlısı olsun evet oflumda kurtuldu gerçi diişlei acıyomuş baya zor diyo ama inş toparlanır en kıısa zamanda bulantı kötü bee elisim ben sabuna dayanamzdım vallaha detarjan falan deli olurdum ama geçti çok şükür sneinde geçicekde geçene kadarda çekiyosun işte ilk başarda bebeği hissetmeyince insan inanamıyo ne zaman oynuyo o zaman benimle diyosun elisim bende gün sayıtrum vallaha cuma günü belli olucak yaa sezeryanmı normalmi diye heyecanla bekliyorum kuzum ağırlaştım yaa karnım acıyo bu aralar gece çok acıdı nedense biraz harektlerim hızlı eşim kızıyo şu yatağpa girince durmak bilmiyosun 4 dönüyorum yavaş harekt et diye tez canlııyım sanırım o yüzden birde dün 10 dk içinde sancı girdi malum bölgeye kasılmalr oldu korktum bir an ne oluyo diye

aman aman dikkat et yaaa öyle hızlı hakerek ettiğin içindir belkidee ama tabi tedbirli olmak lazım
ama senin haftalarında kramplar normalmiş sen yinede düşün hızlı hareket etme
bebiş gelnce nasılsa durdurak bilmiceksin:))) bu agırlının tdını cıkarr
sana diyom da bende öyle herseyi hemen yapıcam hızlı hızlı..

Sezeryanda da ilk zamanda agrılar olur tabi Allah yardımcısı olsun
sütü de inşallah artar süt artırıcı seyler var onlardan yapsa keşke.

ya ben gene melisayla hi karşılaşamadım yaaaa hep sana soruyorum:)))
göbüşü cıkmış mı merak ettim
benimde var mı yok mu anlayamıyorum
ama yemek yiyince görsen kocaman oluyo hoşuma gidiyoooo

yaa ediyorum güya ama yavaş yavaşda canım sıkılyo elisim kaplumbağa gibi eşim diyo hiç hamile gibi değilsin herşeyi yapıyoun hiç birşeyim eksik değil geliyorum ev temiz yemeğim hazır ağrılarım oluyo ama inanki durdurak bilmyiorum aslında bu saatten sonra dikkat etmem gerek bilyorumda ah laf anlatamıyo kimse bana sendemi hızlı hareket ediyosun elsim demekki sende sabredemiyosun yavaşlığa evet ben özelden yazdımda ofluma dıoluydu gitmedi bir kaç şey inş glerse yine yazarım bildiklerimi Allah yarıdmcısın olsn melismala bende çok denk gelemiyorum elisim ama işte en son cinsiyetiyle ilgili mraktaydı birisi kız birisi erkek demiş ama bakalım merak içindeyiz snein göbüüşünü seveyim ben içindkeinide yiyeim emi dur bak daha nasıl çıkıcak o karnın tekmeliycek anne ben buradyım diyicek

ya bu nasıl sistem yaaa ikidaka uzun yazsam hemen sistem atıyo ebe kardeşim yazıyorum neden atıyosun çok saçma olmuş bee gıcık durum

a.slm hoşgeldin hadi yapda gel bakem melsiam iyi insanda lafın üzeirne gelirmiş bak elisimde seni soruyodu geldin beaAA

göbişimi sormus e o da bi kac dakkalıgına girip kacıyo kalsda elbet gelecem yanı.
benim zatı göbegim vardı e buyudu tabı 200 300grm almısım ya hemen yuruyuse baslamam lazım benişm.
elifim kıs kan degerim 80 kusur cıktıydı görmedin sanırsam ne diyon kıs mı.:26::26:

anam kız yaa o zaman değerlere göre kız melisam hadi hayırlısı olusn nedense kız desemde gönlümden geçen erkekmiş gibi geliyo bee nidenki acep :26:ne zaman gidiceksin daha doktora ne zaman belliolcak melsiam

anam kız yaa o zaman değerlere göre kız melisam hadi hayırlısı olusn nedense kız desemde gönlümden geçen erkekmiş gibi geliyo bee nidenki acep :26:ne zaman gidiceksin daha doktora ne zaman belliolcak melsiam

canım ya sanırım erkek olcek doktor ikidir cıkıntı görüyorum ama emin degilim deyip duruyo 4 ocakta gidecegim bakalım o zaman belli olur sanırsam
hayırlısı olsun saglıklı olsunda onemli olan o
tabi gönlümden kıs olması gecer ama yapacak bişi yok artıkın.
sen nasılsın neler yapıyosun kuzu. gece bacagının arasına yastık alıyomusun ona ne zaman baslamajk lazım ya.

hayırlısı melsiam benimde önce gönlümden kız geçerdi birde kız diye şartlanmıştım ama şimdi sanki hep erkekmiş gibi geçiyo o şartlanmakla alakalı yerim ben kız pipişlerini çok merak ediyorum nasıl birşey yumuk yumuk çirkin birşey olucak kızz kımızı kırmızı anam iiilk çıktığı anı görmek foto çekmek için sabırsızlanıyorum senin kontrole daha var kuşumhayırlısı hem bu zamnalrdkai tahminler çoğu zaman yanıltıyo o zman daha iyi olur bence sabredelim bakalım sende benim gibi oldun merak işçindesin bende idare ediyorum kuzum iyiyim diyebilrim gece yastık alıyorum düz yatıyorum valaha bzaen sağa dönüyorum bir oynuyoki rsmen kalk üstümdn diyo veletama akrdnım acıyo nedense mide ksımından başlıyo gecede çok acıdı yaa yerimde durmadğımdan ya büyüdüğünden oluyo yada dönmşte olablir gibi çünkü üst kısımrahat hssediyorum karnımın mideminaltınada hareketleri bkalım cuma günü görücem doğumumda belli olucak melisam :26:

aynen bende rahatsız oluyorum iş yapmayınca olmuyo yaa alışkanlık :))) ama lütfen sende dikkat ett yavas yavas yap nasılsa evdesin
ben işte eve bi gidiyorum1 saat içinde 3 çeşit yemek yap bide hazırla ye topla
2-3 saat anam aglıyoooo

inşallah bende o günleri göreyim canım yaa bi hissetsem :)))

melisam canım bugün görüşcem sizinlen kararlıyım :))))

bende kilo aldımmı almadımmı bilemiyorum zaman zaman değişiyo ama yemeklerden sonra davul gibi oluyo sende de oluyomu şişkinlik olur diyolar:)))

ben bu sabah 50 kilo cıktım 3 ügn önce 52 işte wc ye gidip gitmemekle değişiyo hehehe

senin ikili test sonucun cıkmış ona göre ne cıkıyo cinsiyeti peki????
bende 13. haftada giderim diyorum daha 3 hafta var:))))

o zaman yapıyolarmış galiba ikili testi ama senin 11. hafta da mı yapıldı???

ya ben hiç tatlı yiyemiyorum kan şekerim filan düşücek valla muhallebi seviyorum ama çikolata yiyemiyom kahve de içtiğim yok
melisam sen nasılsın yemeklerle aran nasıl
bide kendi yaptıgım yemekleri yiyemiyorum

melisam anlat kızz nasıl geciyo bu günleri cok bekledik konuştukca konuşasım varrrr bide bişi dicem diger topikte yazdımda size de yazıcam cinsellikle ilgili

yarın kar yagcakmıkıne,
yagsa keske ya mıkroplar kırılssa
ozledim ben hem oniiiiiiiiiiii

vallaha 2 gün karlı gözükyo ama bakalım yağsada çıksask azıcık bende çok severim babamla tipide çıkar gezerdik göz gözü görmezdi deli gibi gezerdik melisam duygulandım bak şimdi

vallahamı hadi hayırlısı elisim ya senin için hangi dogum hayırlıssa o olsun insallah direttemek lazım bişiyi bak oflu o kadar normal diye bekledi sezertyanla aldılar sonunda.
cıkmıstır eve demı oflu resim konmadı daha demi görmedim hiç nasıl bişi acep kılosu falan nasıl yerim ben onu ya.

haklısın elisim sn çalışıyoun mecburen koşturuyosun ben evdeyim çok doğru söylüyosun dikkat edicemkuzum söz sende dikkat et man snein yükün çok bak gerekirse evi boşver yavaştan yaparsın kuzum inş elisim sende hissedeceksin bak hamileyim dediğin daha dündü buün ne kadar oldu geçiyo günler yeterki raabim sağlık versin sende dyiceksin tepşkleri uyutmadı diyee artık kzımmı dersin oğlummu sneinkide kız geçiyo içimden ama hyırlısı elisim

evet melisam yaa bende onu anladım oflumu görünce demekki nasip meselsi yeterki hayırlısı olsun diyorum bakalım ne olucak merakla bekliyorum çıktı oflum dün akşam çıktılar bebiişi iyi ama dikişleirm acıyo diyo sütü azmış biraz işte daha foto koymadı pc bozulmuş işte biraz zaman geçince gleicektir toparlandında inş

kuzum nben bu aralar tatlıya cıkolataya sarmıs durumdayım midemi bulandıran bişi yok. yemekten sonra evet bi siskinlik oluyo. 12. hafta içinde oldum ben ikliyi zaten 11 le 13 mu 14 mu o arada yapılıyomus.,
hiç bi degişiklik yok gulum kokulara karsı hassasıyetim daha bi arttı tabi. ama yemek yaparken zaten mutfak kapısını asla acık bırakmam ben eve kokunun yayılması nı hiç sevmemm zaten ondan da o tavrıma devam ediyorum. piknik tupu aldım balıgı balkonda yapacam artık evim hiç kokmucak

cinsellige devam biz haftada bi anca yapıyorum zaten cokta iştemiyokı vucut.içime asla bosalmıyo yapmasın dedi doktor zararlıymıs .
ama kımı doktor ilk 3 ay yasaklıypo sana yasakladılarmı düşük riski olmasın diye kımı ole diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…