hoşgeldin eminem iyiyim çok şükür sen naıslsın evetgülüm yaklaşıyo cuma günü belliolucak sezeryansa eğer 35 -36 gün kalmış olucak toplamda:18::18:
sağlıkla gesin inşallah elifim
bende iyiym canım çok şükür herşey aynı monoton
amin eminem amin sağolsın kuzum topiğe baktımda göğüleirnden sıvı geliyomuş bendede olmuştu evlenmeden önce hatta 2-3 kere neden kaynaklanıyoki acaba merak ettim senden görünce geldi aklıma git bir doktora eminem beklemedne emi:26:
evet canım geliyo o sıvı prolaktin hormonu yüksek galiba bilemedim:26:
ama sürekli geliyo benden kızımı sütten kestim keseli hiç bitmedi
cnm öyle valla 3te kalktık kahvaltı yaptık bu sabah 7 de uyudu gündüzde uyuyoruz ne yapalım inşallah bana çekmezde 1 yıl sürmezestağfurullah oflum sen iyisin yaa aldın yaa miniğini kucağınaa sorun yok merak ettim doğrusu ama olsun iyisiniz çok şükür canım 1 gün kaldınız ndenki senmi istemedin 2 gece kalınmıyomu sezeryandaa aman kendini sıcak tut sütün gelir balım emzir sürekli sürekli su iç oğluşunu çok merak ediyorum inanki en kısa zamanda yeğenimin resimlerini istiyorum bak ona göre Allaha emanet olun cnaım benim öpüyorum ikinizide
zor olucak moncuğum haklısın elbet birisi gelicekde işte ben bekliyorumki hani insanlar düşünsün hoşuma gitsin ama nerdee incelik onlarda bakalım cuma ügnü belli olucak sezeryanmı değilmi ona göre gelir birisi zamanı gelince gülüm benim aslında evet ev sıcak oluyo ama ne bileyim böyle ısıtamıycakmışım gibi geliyo üşürmüş gibi geliyo çok tşk ederim canımın içi Allah razı olsun söylemen bile yeter ki biliyorum sen yaprsın canım benim çok mutlu ettin beni şimdi gözleirm doldu canım arkadaşım sağolsınsen nasılsın paşam nasıl özlüyoruz seni uyumuyomu yaramazım geceleri askermi ediyo annesini bıcırık öp yerime olurmu kuzum benim
cnm öyle valla 3te kalktık kahvaltı yaptık bu sabah 7 de uyudu gündüzde uyuyoruz ne yapalım inşallah bana çekmezde 1 yıl sürmezşükürler olsun yinede cnm.paşa 3 ayı geçti artık teyzesi ağular yapıyor çığlık atıyo,çıngırak tutuyor sallıyor artık kendini belli ediyor cnm darısı başına inşallah sağ salim kavuş bebişine görceksin insan başını kaşıcak vakit bulamıyor.tatlım :))))) bende sizi özledim öptük sizi
Iyı akdamlar kuzum nadılsın
Kıs erkikine ısım dusundunmu
Dun geceden berı fena ıshalim ya kabıza cevırdın doye elevıt ıctım ya
Banamısın demedı dun buzlujtsn taze mısır yemiştım o yaptı sanırım ustune du ıçmiştım bayagı bı
Cok kotu sancı gırıyo
Turk kahvesı ıcıyım barı gecmicek yoksam
hoşgeldin melisam anacım bu sayfa 2 dk yenilemsen hemen atıyo senş nasıl sinirliyim hee neyse kız melisam sende ortyı tuttramadın hee bir kabız bir ishalortası yokmu bunu kuzum kıyamam sana iç bakalım muz ye birde hemen toparlar canım
Sorma ya kıs benı anımsaya bassana
O zaman atmıyo
Iyı dedın muzu ya dur usteyım hemen
evde izliyo kuzum yayılmış koltuğaa izliyo valaha yenilsin diye bekliyo tmm dur yapayım o zamanKullanıcı adı sıfrenın tanında soruyo kutucugu doldur gırıs taparken
O zaman atmıyo kuzu
Esım fener macınamı gıttı kıs
Kuzeye bakmıyonmu kuzu
Bakta erkekın oglun ole olsun kıs
evde izliyo kuzum yayılmış koltuğaa izliyo valaha yenilsin diye bekliyo tmm dur yapayım o zaman
yok kuzum izlemiyorum bben onu benzemesin istemem o çok sarı ben esmer siviyom
Kıs esmerler dotune kadar kıllı olutp delı
Ben ev supurueken bıktım o kıllardan satı bısı oksun dıye cok ıstoyom ya bıraz zor ben kumralım ama esom esmer
hee sorma benim eşimde öyle deli oluyom benden çok dökülüyo ama birşey deyimmi ben öle seviyorum ayna gibide parlamasın bee irkek dediğin acık kıllı olucak melisam beaaaheleki yolması işkence etmesi çok zevkli olıyyy
He yarın bebenın kılınıdamı yolcan deluuuuu)
yok anacım onuda karısı yolar artıkın:1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?