Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

hoşgeldin eminem iyiyim çok şükür sen naıslsın evetgülüm yaklaşıyo cuma günü belliolucak sezeryansa eğer 35 -36 gün kalmış olucak toplamda:18::18:

sağlıkla gesin inşallah elifim
bende iyiym canım çok şükür herşey aynı monoton

sağlıkla gesin inşallah elifim
bende iyiym canım çok şükür herşey aynı monoton

amin eminem amin sağolsın kuzum topiğe baktımda göğüleirnden sıvı geliyomuş bendede olmuştu evlenmeden önce hatta 2-3 kere neden kaynaklanıyoki acaba merak ettim senden görünce geldi aklıma git bir doktora eminem beklemedne emi:26:

evet canım geliyo o sıvı prolaktin hormonu yüksek galiba bilemedim:26:
ama sürekli geliyo benden kızımı sütten kestim keseli hiç bitmedi

evet canım geliyo o sıvı prolaktin hormonu yüksek galiba bilemedim:26:
ama sürekli geliyo benden kızımı sütten kestim keseli hiç bitmedi

Allah Allah belki normladir yada deidğin gibi prolaktindendir bilemdim gidince banada haber et ne dedi doktor diye emi gülüm:26:

kimseler gelmemiş kıızlar pc açıktı ama gelemdim yemeklerii yapmaktan vallaha belim çatladı şimdi uzanmya gidiyorum akşama gelirim maç var gelen olursa görürürşüz öpüyorum

cnm öyle valla 3te kalktık kahvaltı yaptık bu sabah 7 de uyudu gündüzde uyuyoruz ne yapalım inşallah bana çekmezde 1 yıl sürmez şükürler olsun yinede cnm.paşa 3 ayı geçti artık teyzesi ağular yapıyor çığlık atıyo,çıngırak tutuyor sallıyor artık kendini belli ediyor cnm darısı başına inşallah sağ salim kavuş bebişine görceksin insan başını kaşıcak vakit bulamıyor.tatlım :))))) bende sizi özledimöptük sizi

oyy kıyamam sana cnaım benim bu analrın hakkı ödenmez inan bak gecen gündüzün birbirine karıştı yinede erinmiyosun anasın işte maaşallah paşama büyüyo artık doğucağı günü beklerken hey gidi günler yeni resimleirni isityorum annesi msndende olabilir hiç görmedim en son halini canım benim sen arada haber et iyiyim diye gelme ben dertlenmiyorum yanlış anlma sakın gülüm siz iyi olun habeirnizi alayım tamam bana yeter öp kuzumu yerime kocaman görüşrüz moncuğum

Iyı akdamlar kuzum nadılsın
Kıs erkikine ısım dusundunmu
Dun geceden berı fena ıshalim ya kabıza cevırdın doye elevıt ıctım ya
Banamısın demedı dun buzlujtsn taze mısır yemiştım o yaptı sanırım ustune du ıçmiştım bayagı bı
Cok kotu sancı gırıyo
Turk kahvesı ıcıyım barı gecmicek yoksam

hoşgeldin melisam anacım bu sayfa 2 dk yenilemsen hemen atıyo senş nasıl sinirliyim hee neyse kız melisam sende ortyı tuttramadın hee bir kabız bir ishal ortası yokmu bunu kuzum kıyamam sana iç bakalım muz ye birde hemen toparlar canım

Sorma ya kıs benı anımsaya bassana
O zaman atmıyo
Iyı dedın muzu ya dur usteyım hemen

Kullanıcı adı sıfrenın tanında soruyo kutucugu doldur gırıs taparken
O zaman atmıyo kuzu
Esım fener macınamı gıttı kıs
evde izliyo kuzum yayılmış koltuğaa izliyo valaha yenilsin diye bekliyo tmm dur yapayım o zaman
Kuzeye bakmıyonmu kuzu
Bakta erkekın oglun ole olsun kıs

yok kuzum izlemiyorum bben onu benzemesin istemem o çok sarı ben esmer siviyom

evde izliyo kuzum yayılmış koltuğaa izliyo valaha yenilsin diye bekliyo tmm dur yapayım o zaman

yok kuzum izlemiyorum bben onu benzemesin istemem o çok sarı ben esmer siviyom

Kıs esmerler dotune kadar kıllı olutp delı
Ben ev supurueken bıktım o kıllardan satı bısı oksun dıye cok ıstoyom ya bıraz zor ben kumralım ama esom esmer

Kıs esmerler dotune kadar kıllı olutp delı
Ben ev supurueken bıktım o kıllardan satı bısı oksun dıye cok ıstoyom ya bıraz zor ben kumralım ama esom esmer

hee sorma benim eşimde öyle deli oluyom benden çok dökülüyo ama birşey deyimmi ben öle seviyorum ayna gibide parlamasın bee irkek dediğin acık kıllı olucak melisam beaaaheleki yolması işkence etmesi çok zevkli olıyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…