Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

selam canlar iyi haftalar inşallah

Kislarrrr cok kotuyum cisimi yaparken yanma oluyodu iyice arttiya hatta yaptiktan sinra bile devam ediyo bi sure
Kadinti yok ama nadil yaniyi bi bilseniz
Nâpcam ben sincik yaaaaa;((

geçmiş olsun canım.İdrar yolu enfeksiyonu oldun sen sanırım.hemen dr git. idrar kültürü baktır.sonuç 3 gün sonra çıkıyo.gebelikte kullanılan antibiyotikler var ,ben kullandım geçen ay.kullan Allahın izniyle bişeceğin kalmaz.ilerlemesi sıkıntılı erken davranmalısın.hee bide çok su iç.idrar yolları yıakndıkça ağrın azalıcak inşallah.öpüldünnnn.

aynen melisam bende sabah önce yemeğimi koydum sonra temizliğimi yaptım yemeğimi yedim çıktım eşim geldialdı gittik yok melisam birşey bulamadım yaa ben örgü yelek ve örgü patik istiyorum kış neticede ayaklrını sıcak tuytmak için ama bulamıyorum bir yer varmış sipariş üzeirne istiyomuşşun parasıuyla yapıyolarmış bakalım oraya gidicem artık birkaçda eksik var ama onlarıda beğenmedim kalitesi iyi dğeil başka yerlere bakıcam kuzum geldik öyle youlmuşumki yemek yedik eşim gitti bende geldim gelirsen görüşrük kuzum ilacını kullan bakalım fayda ediekmi innş işe yarar kuzum

hoşgeldin canım nerelerdeisn hiç görünmüyosun :26:

sağolsın cnaım benim sanada iyi haftlar naıslsın görüşemiyoruz pek paşam nasıl kuzum

iyi allaha şükür aynı geceleri uyumuyor.ilgi istiyor çok:) sen nasılsın cnm bebiş nasıl

Evet canım su ıctıkce azaldı gectı gıbı bısı
Mınurol dıye toz tek kullanımluk ilaç al dedı doktor gecmezse gel dedı bu gwce onu içcem
Sen nasılsın)

Canım ya bebısıne kımse bısı ormedımı kıyamam sana
Yelek hıeka pazqrdda vardır orgu cok satılıyo orda
Patıge orgute gerek yok kuzu cok guzel hazır pufıdık patıkler var onlardan alsana kuzu

hee gülüm öyle örgü işi yapan yok şimdilik beşik takımını babamlar yapıcaklar ama benim aldıklarım gibi hazır olucaklar bendeün pazardı diye oraya gittim baktım birde normal alışveriş yaptığımız yer vardı eşofman badi falan getirmesini söylemiştik oda getirmemiş deli adam kaldık öylee pazarda örgü işleri varda yeni doğan iii değil melisam hani 3-5 patik bulsaydım iyi olurduda artık o dediğim sipariş yerinde yaptırıcaz kuzum o pamuklar falan sağlıklı olmuyo bana göre terletiyo gereğinden fazla yün sağlıklı sıcak tutar diye dedim ama bakalım ne yaparsın işte insanın annesi olucakki ince ayrıntılarını düşünsün omayınca böyle sap gibi oratda kaıyosun kendince yetirmeye çalışıyosun melisam analarınızın kıymetini bilin vallaha bak yanıma gelebilecek kimsem bile yok adm gibi kimseye minet etmek işstemiyorum kocam kalıcak yanımda aman hakkımızda hayırlıı canım benim

oflum doğurmuş megimin topiğine baktımda dün 5 te girmiş almıltır kuzusunu kucağına demekki hayırlısı buymuş Allahım analaı babalı büyütsün bizeşrede o günlerigötrmeyi nasip tsin inş

canım ya kıyamam sana cıdden zor anasızlık kaynanalarda hiç ince düşünmez işlerine gelmez.
benimki yelekler hırklaar yelekler ormus getirmiş battanıye ormus. kaynanamda dfiyok i bi hırka bni yelek de ben yapabilirsem iyi olur.
bende el gibi iki seymi oreceksin dedim.
cok uyus ya aaaaaaaaaaaaa ben yogunumda olede bolede evdeki yaslıları bahane eder mnanavı bahane eder. iyide dedim senin yaslılarla bi alakan kalmadıkı ev işiylede ole kadın yapıyo oldugu gibi.sınır seyyyyyyyyyy
kıs bi dedigi otekini tutmuyo annemin yanında diyokı acele ediyomusum hepsini o bi anda alırmıs.
bende dedim kolaymı ole hepsi bi anda nasıl alacaksın kı ole bi cocuk arabası 1 mılyar haberin varmı senin dedim. en kucuk yardım isteyincede benim evlenencek bi oglum daha var bi siz degilsinz diyo salak kadın ya.

evet ya haber varmı 5 te gircekti sezeryana ya:26:

zor tabi gülüm annenin düşünmesiyle ellerin bir olurmu babamdan Allah razı olsun herşeyime koşar yağımı etimi gönderir gelir harçlıklara boğar giderim keza öyle ama işte babamınki hazırlara dayanıyo melisam erkek adam ne anlar örgüsünden falan bende zaten giydireceğim 2 ay falan o soğuk zamnalrda bir kaçtane olsun dedim ama bakalım analar babalar çok kıymetli hele ele gelince anlıyo insan bizde eşimin annesine ikidir diyoruz gerekirse gleiceksin ooo burayı nasıl bırakayım bilemem nee gelin ne yapr eşime dedim bir daha teklif edersen ölümü gör ömrünü yerim herkesin aklı keisyo zorlmaı getiricem desinki bu kızın anası yok gideyim ihtiyacı olsun olmasın burdaki diğer eltime gelebilmek için doğum sırasıunda kanlı bıçaklı oldu evdekine neden onun özelliği ee dedim eşime sustu kaldı sneikidnide alıcaksın benimkinde atacaksın kaynar kazanın içine vallaha hem bir parça yardımı esirgerler hemde beklenti içine girerler vicdansızlar sende ne güzel etmişşinde lafını söylemişşin zamanı gelinceymiş bak günler nasıl geçiyo daha dün gibi hamileyim deidğin zaman şimdi 3 ay oldu melisa bir bakmışşın doğmuş yapsın ne olucak yavaştan yavaştan sinir bunar anacım vallaha ömre zararlar hepside

Kızlar yAZamadım size kusura bakmayın. Ancak fırsat bulabildim. Ağrım çok sütm daha tam gelmedi. Çocuk aç mama veriyoruz mecburen. Bi saat sonra falan cikcz hastaneden.. Buraya geç yazdım kusura bakmayın öpüyoruz sizi

cnm kavuştun meleğine :)) rabbim nazardan korusun,sağlık sıhhat versin.sütün gelir daha cnm 1 hafta böyle olur emzirmeye devam ne kadar çok emerse o kadar çabuk gelir dereotu ye,humanastil tea al ,bulgur pilavı, balık da sütü arttıyor.kolay gelsin cnm.

elifcim tek başına zor olur tatlım doğumuna mutlaka biri gelmesi lazım ayarlayın .patik işine de gelince pek giyilmiyor tatlım evler sıcak olduğu için ben bir ayaklı alt giydiriyorum,üstüne kısa çorap sonra bir alt daha giydiriyorum çok giydirmek istersende öreriz bir patik ya ayıp ettin şimdi sen.:))))

estağfurullah oflum sen iyisin yaa aldın yaa miniğini kucağınaa sorun yok merak ettim doğrusu ama olsun iyisiniz çok şükür canım 1 gün kaldınız ndenki senmi istemedin 2 gece kalınmıyomu sezeryandaa aman kendini sıcak tut sütün gelir balım emzir sürekli sürekli su iç oğluşunu çok merak ediyorum inanki en kısa zamanda yeğenimin resimlerini istiyorum bak ona göre Allaha emanet olun cnaım benim öpüyorum ikinizide

zor olucak moncuğum haklısın elbet birisi gelicekde işte ben bekliyorumki hani insanlar düşünsün hoşuma gitsin ama nerdee incelik onlarda bakalım cuma ügnü belli olucak sezeryanmı değilmi ona göre gelir birisi zamanı gelince gülüm benim aslında evet ev sıcak oluyo ama ne bileyim böyle ısıtamıycakmışım gibi geliyo üşürmüş gibi geliyo çok tşk ederim canımın içi Allah razı olsun söylemen bile yeter ki biliyorum sen yaprsın canım benim çok mutlu ettin beni şimdi gözleirm doldu canım arkadaşım sağolsın sen nasılsın paşam nasıl özlüyoruz seni uyumuyomu yaramazım geceleri askermi ediyo annesini bıcırık öp yerime olurmu kuzum benim

oflum gülüm özelin dolu yazdımda gelmiyo eğer gelirsen haberin olsun birsürü şey yazmıştım belkide faydası olur diye silde kuzum yine yazrım emi

elif canım günaydın

oflu doğurmuş ama sezaryan ile bebişi cıkmak istemi onun zaten :) olsun temiz iş sezeryan

hadi gözümüz aydın :) bi bebiş daha geldi valla bugünleri gördügüme inanmıyorum bi ara hepimi evli mutlu cocuksuzduk yaaaaa

günaydın elisim hoşgeldin evet doğudu çok şüür bekledi bekleid olmadı gelmedi oğluişu zorla aldık içerden hayırlısı buymuş demekki elisim vallaha öylee bir zamanlar bekle bekle işimiz biterdi şimdi hepimiz kavuştuk melekleirmize darısı bekleyenlerin isteyenlerim başına inş sen nasılsın kuzum nasıl gidiyo hamieliek miniğim nasıl

çok şükür vallahi:))
erkek ya işte bazı erkek bebekler öyle oluyoo gerci benim ablamın ilk kızıda gelmemişti o kadar sancı cekti 1 gece bagırdı sonra sezeryana almışlardı neyseki oflu da kurtuldu darısı başına ve sonra bizim başımıza:))
hamilelik valla bel agırısı baş agrısı mide bulantısı yemeklerden tiksinme hatta ilişki sırasında ögürme şeklinde devam ediyo.... ama zaten bunlarda olmasa hamile oldugumu anlayamam şuanda:)) şikayetci de değilim

Sen iyice agırlaştın dimi? Asıl senin nasıl gidiyo var mı sıkıntı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…