Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

ne yapsın cadı kalp atışlarını dinledi allaha şükür bi sorun yok vurup duruyoo artıkk iice ağırlaştım ya çok zorr geçiyo elifim bzm küçük paşa nasıll

normaldir kuzum yaa artık sona geliyoruz Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin hepmize sağlıklı hamileikler nasip etsin ama hakikaten zorlanıyorum bende vuruyo ne yapsın tiyzesi hiç durmuyo birde canım acıyo bazen öyle oynuyoki dün çığlık attım acımdan ne yapıysoa içerde çatlak oğluşumm

:)) aman aman ne güzel :))) Allah bozmasın inşallahhh
evet arada bize gelirler zaten heheh idare etcekler
ben zaten eşime diyorum ben normal değilim üstüme gelme diyeöyle orta yolu buluyoruz:))) bu ara cok şükür hiç öyle psikolojim filan bozuk değil aksine cok rahatım tüütü kendime nazar degdirmiyim de...
kız geliyo ooohh bi kız bi erkek var desene suanda burda:)))

o günlerde gelicek inşallah
dogan büyyü diyolar karında olanda büyyo:)) bi bakmışın yanında 1 -1 bucuk ay ne ki hemencicik gecer:)))
umut un yanına bişey bulursunuz canım
ben de 2 isim istiyorum inşallahhh

ikili testi mi yapıldı onun ooh maşallah zaman cabuk geciyo da bi benim için bi gitmiyo gibi geliyooo

ikili testten nasıl belli oluyodu kız erkek oldugu bi ara duymuştum unuttum
biizm ofiste arkadas benden 2 hafta önde bende tahmin ederim onunkisini hhehe

siz de de olduysa sorun yok o zaman :) benim işim rahat cok sükür oturuyorum bütün gün arada kalkıp dolaşabiliyorum da eve yarım saat yürüme geliyorum iyi geliyo bana .. evde de rahatım yani hiiiç karışanım edenim yok canım ne istiyosa onu yapıyorum yiyorum içiyorum

benden rahatı yoktur şu dünya da:))))

bide ben böyle agırı anlatınca herkes erkek olucak diyo deli oluyorum
ya ben kız istiyorum ama tamam erkek de olur tabi Allah ın takdiri ama

kız cocuk sevenler inadına senin erkek olucak diyolar kıskanıyolar gibi geliyo bana sanki kız olmasını istemiyolarmış gibi geliyooo
hamilelik psikolojisi mi diyosunuz eşime de diyorum kıskanıyolar bizim mutlulugumuzu diyorum
uyuz oluyorum erkek olcak diyenlere ama Allah biliyo erkek olursa ismi bile hazır kız olursa daha yok...

öyle işte içimi döktüm rahatladım oohhh

kızlar cevaplarınızı okucam ama şimdi cıkmam lazım cok takıldım bi çamaşırları filan katlıyım kocamla ilgileniyim zaten 3 de işe gidicek sonra yanlızım gelirim yine görüşrüz

öyle vallaha elisim geçiyor geçen günde ömürden gidiyo rabbim sağlık versin yeterki herşey ouyo zmanı gelince yani olablir kafamızda 5 isim var selim umut berat eymen burak ama hangisi olucak bimiyorum elisim en güzeli bana göre umut eymen ama eşimde duyulmamış olduğu için pek sıcak bakmıyo sen bilirsin istiyosan koy diyo öyle diyincede ben kararsız kalıyorumhee geçen hafa yaptırdı canım 50 altı çıkarsa erkek üstü çıkarsa kız oluyo diyolar benimde 24 dü galiba net hatırlamıyorum ama doktor kız demişti tutmadı demiştim ama meğersem irkekmiş tutmuş

kızlar cevaplarınızı okucam ama şimdi cıkmam lazım cok takıldım bi çamaşırları filan katlıyım kocamla ilgileniyim zaten 3 de işe gidicek sonra yanlızım gelirim yine görüşrüz

tmm elisim aman ağır kaldırma bak dikkat et kendinee yorulmada kocişinle ilgilen öpüyorum canım görürşüz

kızlar ben çıkıyorum duramıyoru daha her yanım ağrıyo kasılmalrımda sancımda var gideyim bir banyo yapayım ne olur ne olmaz doktora gtime durumum olursa diyee akşama gelirim inş maç var zaten olursanız görürüz melisam gelirsen kan sonucunu yazıver bakalım cinsiyetini öğrenelim hee kuzum

Kis ole cok zor olur yav ne ara yimek yapiyon kis
Kis sana bisi sorduydum elevit vermismiydi sana acayip kabislik yapti bende kilo alcam diye korkuyorum
Reyhan hanima cektirdim ikiliyi o is dedi
Derya erkege benziyo dedi;((
Hangisi dogrukine

kullandım tatlım kan ilacı kullandığım için hiç kabız olamdım ben.hadi hayırlısı kuzm derya dediyese doğrudur emin olmadan konuşmaz

elevit bende kullanıyorum of ondan mı kilo aldım ben yaa
52 kilo cıktım bugün yaa
ben 49 kiloydım
bide kan ilacı verdi şimdi elevit bitince onu kullancam

melisa sen eleviti bıraktın mı canım

ikili testinin sonucu belli oldu mu
bugün gelmemişsin.???

günaydın kızlar kimsecikler gelmmeiş dün oflumu merak ediyorum dün kahvaltı edip gelicem dedi dahada girmemiş acaba doğumamı gitti ne yaptı haberi olan varmı melisamda gelmemiş ne olıyy anacım heyy bizim tayfa gelin uleyn buraya

elisim malesef ilaçlar şişiriyo bende kaç aydır kullanıyorum elevit değilde decaavit benimki kardeşi anırsam kan ilacımıda kullanıyorum kiloya gelince başlarda aldım şimdi yavşladım çünkü ne tatlı ne hamur işi ne kızartma abur cubur birşey kalmadı yararlı tek şey süt yoğurt yumurta meyve onalrda zaten aldırmıyo öyleki öğünlü yemeklerim bile kalmadı artık yemiyorum nedense 10 kilo kadar aldım ama bir kaç gündürde şişlik çok ayaklarım falan botlarım olmuyo artık öyle

ben çıkıyorum kızlar gelen olmadı tutamıyorum başımı ağrıdan uyuyabilirsem uyurum biraz sonra gelirim göürüşrüz

kullandım tatlım kan ilacı kullandığım için hiç kabız olamdım ben.hadi hayırlısı kuzm derya dediyese doğrudur emin olmadan konuşmaz
canım tam net bişi dimedi kordonda olabilir bi ay bekliyelim dedi bakalım kıs cok istiyorum ama tabi önce saglşık hayırlısı bakalım. benim kan degerlerim normal cıktı ilac yazmadı bu hapıda gün asırı içiyorum ole rahatlıyorum ancak.
canım elevite 3 aydan sonra baslanır neden erken basladınki sen ilk 12 hafta folik sonra elevite gecilir. ben basladım ama acayıp kabıslık yaptı bende. doktor iştahını acarrsa gün asırı içi demişti bende kabıslık için gün asırı içiyorum daha sımdiden 3 kilomu aldın kıs ben hiç almadım daha
ama bu elevit le alırım sanırsam
ikilinin kan sonucu yarın belli olur ultrosuonda olculer normal
kıs ben karsıdaydım kadıkoydeydim ablama geçmiştim annemin israrı üzerine oırda kaldım bi gece yenı geldim eve .hastalanmıssın e bu soguklarda tarzan gibi dolastın olacagı buydu ince giyinsen bile yaksaydın kombiyi iyi olurdu neyse doguma kadar iyileş bak zor olur.

hee anladım kuzum aklıma geldi annen olduğu için ablana gidebileceğini tahmin ettim canım nasılsın ikili testin sonuçları ne çıktı hele de bakım öldüm meraktan sorma kuzum yanıyo kombi yanmıyo değil ama ben sıcağa gelemiyorum özellikle gece terliyoum üzeirmi açıyorum derken sıcak soğuk kaptım şifayı yaa eşim sabah doktora gidleim deid gece boyu uyumadı ateşimi kontrol etti ama ben gitmedim gitsem dozu düşük antibiyotik verecek ben ağrı kesiciyi bile almıyorum balım gitmedim geçer inş bakalım melisam

geldinmi elifim cıkıyodum bende iyiki bakmısım.
ıhlamur iç bol bol terle hemen sıcakbi dus al gecer canım ama olurda geçmesse git tabi doktora onlar bebege zararsız hafıf seyler yazıyolar korkacak bişi yok.
ikili testın ultroson sonucları iyide yarında kan cıkar sanırsam.,
doktor dedi telden ara konusalım ama ben uzsenmezsem bi gidiyim diyorum ya alayım yuzyuze konusalım belki bi daha bakar cinsiyetine catlıcam kıs artıkın

bir bakayım dedim melisam aldı eşim de içmedi dahaa bugün içicem çok zorda kalırsam giderim tabi ama işte idare ediyoreum aklımca ikili testin yani kanın sonucuu rakam olarak ne çıktı onu diyorum gülüm

oflu girdimi bugun daha dogurmaya nıyeti yok bu kısın ya

yok gülüm girmedi bende onu merak ediyoru dün öğleden beri yok demekki doğuma gitti 2 gün haber almayınca doğurdum demektir demişti ama hayırlısıyla doğmuştur inş vallaha erkek çocukları geç geliyomuş melisam gününü bekliyo dimekki kuzum

bir bakayım dedim melisam aldı eşim de içmedi dahaa bugün içicem çok zorda kalırsam giderim tabi ama işte idare ediyoreum aklımca ikili testin yani kanın sonucuu rakam olarak ne çıktı onu diyorum gülüm

hım yarın alacam canım yazarım sonucu betanın degerimi onemli olabn ne olunca kıs erkek demniyodu kıs bbide tutuyomu acep:26:

melisam ben çıkıyorum eşim geldi yemeğpe geçizez kuzum akşm vadi var burda oluırum gelebilirsen gel emi hadi görüşrüz balım öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…