• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

bende geldim rosesta benim yontemimle hamile kalmıs cok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa acayip sevindim. sırkeli suyu geleceksede uyguladı sanırsam

kızlar geldim ama çok yorıldum belim ağrıdı melisam hoşgeldin kusura bakmazsanız ben çıkp braz uzanayım akşam maç var gelirim ben hepinizi öpüyorum iyi akşamlar:54::54::54::54:

merhaba kızlar biz daha yeni kalktık::) oğlum sabah 7 de yattı doğal olarak yatıyo sıpa şimdi gündüz gece karıştı bizde iyice karıştı:37::37::37:

merhaba kızlar biz daha yeni kalktık::) oğlum sabah 7 de yattı doğal olarak yatıyo sıpa şimdi gündüz gece karıştı bizde iyice karıştı:37::37::37:

Kis ole cok zor olur yav ne ara yimek yapiyon kis
Kis sana bisi sorduydum elevit vermismiydi sana acayip kabislik yapti bende kilo alcam diye korkuyorum
Reyhan hanima cektirdim ikiliyi o is dedi
Derya erkege benziyo dedi;((
Hangisi dogrukine

günaydın kızlar nasılsınız ben hastayım boğazım şiş her yanım dökülüyo kombide yanıyo ama sıcağa gelemediğimden sıcak basıyo sıcak soğuk karıştırdığımdan naneyi yedim sanırsam :27::27::27::27:

günaydın kızlar nasılsınız ben hastayım boğazım şiş her yanım dökülüyo kombide yanıyo ama sıcağa gelemediğimden sıcak basıyo sıcak soğuk karıştırdığımdan naneyi yedim sanırsam :27::27::27::27:

günaydın canım aynıyım ben değişen bişey yok malesef :27::27:
sende dikkat et sıcak soğuk hasta olursun ALLAH KORUSUN

günaydın canım aynıyım ben değişen bişey yok malesef :27::27:
sende dikkat et sıcak soğuk hasta olursun ALLAH KORUSUN

oflum şimdi starda 12.12 .2012 ilk bebeğini gösterecekler açmadan diyorum birde oflum olurmuş benide şartlandırdın kızzz bugün için olsun sıkıntı etme gelicek inş malesef kuzum hasta oldum bilee sıcağa gelemiyorum darlaıyorum sonrada böyle oluyo yutkunamıyorum nasıl bir ağrı var böylee ilaçda alamıycam ne olucak bilmiyorum:26:

oflum şimdi starda 12.12 .2012 ilk bebeğini gösterecekler açmadan diyorum birde oflum olurmuş benide şartlandırdın kızzz bugün için olsun sıkıntı etme gelicek inş malesef kuzum hasta oldum bilee sıcağa gelemiyorum darlaıyorum sonrada böyle oluyo yutkunamıyorum nasıl bir ağrı var böylee ilaçda alamıycam ne olucak bilmiyorum:26:

ayyy keşke ama nerde o günler
:)
bende ikinci olmak isterdim dermişimmm :)))
bolll bolllllllll ıhlamur iç bol limonluuuuuu

ayyy keşke ama nerde o günler
:)
bende ikinci olmak isterdim dermişimmm :)))
bolll bolllllllll ıhlamur iç bol limonluuuuuu
sancın falan varmı kuzum hiç nasıl hissediyosun kendini evde ıhlamur yokda limon sıktım içtim akşamada eşim getiricek onu içerim geçer inş canım:31:

sancın falan varmı kuzum hiç nasıl hissediyosun kendini evde ıhlamur yokda limon sıktım içtim akşamada eşim getiricek onu içerim geçer inş canım:31:

ne sancısı kuzum yaa nerde o günler :D
normal 5 aylık hamile gibiyim aynı.
doğurmaya niyetim yok galibaaa...
inşallah geçer kuzum sıcak tut kendini.
sıcak su torbasını ayaklarının altına koy.

ne sancısı kuzum yaa nerde o günler :D
normal 5 aylık hamile gibiyim aynı.
doğurmaya niyetim yok galibaaa...
inşallah geçer kuzum sıcak tut kendini.
sıcak su torbasını ayaklarının altına koy.

Allah Allah neden olduki böyle sancında yok sen benim eltime beznedin oflum onunda günü geçiyo diye hastaneye götürdüler açılma yok sancı yok davul gibi şişti kız5 gün yattı hastanede 5. gün sezeryan oldu tabi bu arada suni sancı veriyolar gidip gelip parmaklıyolar peki neden diye soracak olursak salak doktorlar kilosunu söylemmeişler en son da artık bu kiloda doğmaz diyip bahne ettiler aldılar sezeryana madem öyle neden zamanında kiloyu takip etmiyosunuz 4200 doğdu maaşallah şimdi diyeceğim şu kuzum senin suyun falan da iyi çok şükür hemen seeryan derlerse bekle panikleme ben okuyorumda 40+6 da doğanlar var yani ay bilemiyorum aklımkarıştı gelsin artık bakk kızıyorum heee:47::47::47::47::17:

bu arada dün aklıma geldide hülyaemrah vardı yaa kuzum onunda doğum olmuştur sanırım sneinle aynıydı oflum hiç haberin varnmı:26:

Back