- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
olur canım bende yemek yicem zaten burdayım ben
tmm gülüm aifyet olsun sanada görürşüz bende burdayım çıkmadım atarsada gelirim kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur canım bende yemek yicem zaten burdayım ben
bende geldim rosesta benim yontemimle hamile kalmıs cok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa acayip sevindim. sırkeli suyu geleceksede uyguladı sanırsam
len cocugu kurutcan yiter attık cıkar su bebeyi yav.
ya sezeryanda 38de mı alıyolar oflum
normalde 40ıncı hafta gibi demi
merhaba kızlar biz daha yeni kalktık::) oğlum sabah 7 de yattı doğal olarak yatıyo sıpa şimdi gündüz gece karıştı bizde iyice karıştı
günaydın kızlar nasılsınız ben hastayım boğazım şiş her yanım dökülüyo kombide yanıyo ama sıcağa gelemediğimden sıcak basıyo sıcak soğuk karıştırdığımdan naneyi yedim sanırsam
günaydın canım aynıyım ben değişen bişey yok malesef
sende dikkat et sıcak soğuk hasta olursun ALLAH KORUSUN
oflum şimdi starda 12.12 .2012 ilk bebeğini gösterecekler açmadan diyorum birde oflum olurmuş benide şartlandırdın kızzz bugün için olsun sıkıntı etme gelicek inş malesef kuzum hasta oldum bilee sıcağa gelemiyorum darlaıyorum sonrada böyle oluyo yutkunamıyorum nasıl bir ağrı var böylee ilaçda alamıycam ne olucak bilmiyorum:26:
sancın falan varmı kuzum hiç nasıl hissediyosun kendini evde ıhlamur yokda limon sıktım içtim akşamada eşim getiricek onu içerim geçer inş canımayyy keşke ama nerde o günler
:)
bende ikinci olmak isterdim dermişimmm :)))
bolll bolllllllll ıhlamur iç bol limonluuuuuu
sancın falan varmı kuzum hiç nasıl hissediyosun kendini evde ıhlamur yokda limon sıktım içtim akşamada eşim getiricek onu içerim geçer inş canım
ne sancısı kuzum yaa nerde o günler
normal 5 aylık hamile gibiyim aynı.
doğurmaya niyetim yok galibaaa...
inşallah geçer kuzum sıcak tut kendini.
sıcak su torbasını ayaklarının altına koy.