Allah Allah neden olduki böyle sancında yok sen benim eltime beznedin oflum onunda günü geçiyo diye hastaneye götürdüler açılma yok sancı yok davul gibi şişti kız5 gün yattı hastanede 5. gün sezeryan oldu tabi bu arada suni sancı veriyolar gidip gelip parmaklıyolar peki neden diye soracak olursak salak doktorlar kilosunu söylemmeişler en son da artık bu kiloda doğmaz diyip bahne ettiler aldılar sezeryana madem öyle neden zamanında kiloyu takip etmiyosunuz 4200 doğdu maaşallah şimdi diyeceğim şu kuzum senin suyun falan da iyi çok şükür hemen seeryan derlerse bekle panikleme ben okuyorumda 40+6 da doğanlar var yani ay bilemiyorum aklımkarıştı gelsin artık bakk kızıyorum heee
bu arada dün aklıma geldide hülyaemrah vardı yaa kuzum onunda doğum olmuştur sanırım sneinle aynıydı oflum hiç haberin varnmı:26:
hayırlısı bakalım oflum inş gelicek diye umutluyuz bak ne diyicem aklında bulunsun doğumdan sonra ilk sütünle göğüs uçlarını sil yarayı engelliyo diyolar ne kadar doğru blmiyorumda çok kişiden duydum balımyok canım doktorum çok tedbirli o konuda hakkını yiyemem ben.
çok ilgili.
1 parmak açılmam var işte.
cuma günü çağırdı.
inşallah açılma artmıştır da en azından cuma doğururum..
hııımm inş almıştır sağsalim kucağınaa yavrusunuvalla aralık annelerinde ismini görmüştüm ama doğurdu mu bilmiyorum kuzum.
zaten kimse kalmadı aralık annelerinde herkes doğurdu nerdeyse
elifimm ben kahvaltı yapayım..
burda olursan konşuruz tmm mı kuzum.
benle birlikte bekle bu akşam belki gelir
gelmez de işte neyse
huuhuhuu ben geldiiim
elf nasılsın nasıl gidiyo bakalım şiş göbekle:)))alıştın mı ?
ya bende de sanırım gaz göbeği var
hoşgeldin elisim idare ediyorum alıştım gibi daha şişicekmi diyo eşimda kasılmalarım oluyo gece yatamadım sen nasılsın kuzum nasıl sorun yok dimi canım
elisim babamla konuştumda yazamadım hemen kusuruma bakmaa yaa kasılmalar normal diyorlr ama işte insan tecrübesiz olunca korkuyo haliylee sende sıkıntı etme kuzum tabiki kolay değil korkularında çok haklıın ama kuzuna yazık hissetmesin rahat geçirmeye çalışki rahat olsun Allahın izniylee Allaha emanet o gülümbizim iş yerinde arkadas var o da 26. haftasında onunda kasılmaları oluyo normal heralde bu zamanlarda
benim şuanda bir sorunum yok canım ama bakalım bu ay sonunda yeniden giderim doktora işte o zaman daha da içim rahatlar inşallah
gene bi oh çekmiştim ama içim o kadar da rahat değil henüz.
elf cNIM SENİN şimdi 2 ay mı kaldı ? şubat sonu doğurcaksın sanırım :)))
ya bizim iş yerindekiarkadası gördükce bende gerilmeye başladım doguma gitse de bende kurtulsam
cok huzursuz rahatsız böyle görsen sürekli rahatsızlanıyo böyle ofluyo pufluyo mutsuz gibi bişi benide etkiliyo...
sende öyle değilsin inşallahh
yani hiç keyfini cıkartmıyo hamileliğinin.... elindedir yada değildir bilemiyorum ama
elisim babamla konuştumda yazamadım hemen kusuruma bakmaa yaa kasılmalar normal diyorlr ama işte insan tecrübesiz olunca korkuyo haliylee sende sıkıntı etme kuzum tabiki kolay değil korkularında çok haklıın ama kuzuna yazık hissetmesin rahat geçirmeye çalışki rahat olsun Allahın izniylee Allaha emanet o gülüm
canım normalde benim şubat 11 doğumum ama doktor 24 ocağa çekti ilerden gidiyo diye ama öteisndede ufak sorunum var bbeğin eşi önde eğerki rahimi kapatmışsa normal olmaz dedi o zamanda 6 hafta olucak sezeryana yok yukarı çıkmışsa normali belleriz dedi yani 8 hafta normal günüme var 6 hafta sezeryan olursa ona hayırlısı bakalım 21de kontrolum var bakıcak alttan rahme yapışıkmı diyee :18::18::18:zor geçiyo gülüm ağırlaştıkça ağrıların oldukçaa zorlanıyosun ben çok iyiyim yine şükürler olsun 1 hafta falan göğsümde kaburgamda çok ağrım oldu nefes alamadım yatamadım ama geçti tamamen mutsuz değilim çok şükür kuzumu hissettikçee ağzım kulaklarıma gidiyo korkularıma rağmen kucağıma alsam diyorum birde bu aralar daha net hissediyorum böyle eli mi kafasımı ne elime geliyo içten bana uzatıyo gibi ağlıyorum böylee duygulanıyorum rabbimöe şükürler olun elisim inş senide sağlıklı hayıorlı hamileik geçirrsin sen birde çalışıyosun kuzum Allah yardımcın olsun ben evdeyim kolay yani herşeye rağmen miden bulanıyomu elisim
slm kzlar gunaydın sağlık ocağına gittik annemle herşey yolunda yarın kan alıcaklar tekrar gidicez siz ney diyonuz bakalım
hb gülüm yok normal kntrol dedi hamilelik boyun 4 kere kan almamız lazım dedima.slm kevserim günaydın hoşgeldin nasılsın kanı ne için aldırdınız ben anlamaıdm kuzum:44:
slm kzlar gunaydın sağlık ocağına gittik annemle herşey yolunda yarın kan alıcaklar tekrar gidicez siz ney diyonuz bakalım
oo bi bebekli göbekli daha geldi:)) kızlar valla iyice şiştiniz siz yaww
arkanızdan geliyorum melisayla boş kalmıcak göbekler hehehe
ne kanı verdin sen bakiyim??
senn kız mıydı bebişn unuttum
bu arada eşinle hersey yolunda mı bi ara hersey cok güzel yazmıştın ama ondan sonra görmedim
karı koca arasına girilmez işte:))) ne kadar kötü de olsa hersey geçiyoo önemli olan anlayışşşş
her hamilelikte illa ufak tefek seyler oluyo demekki herkesin farklı bir sorunu cıkıyo.. ama ufak tefek seyler bide doktor kontorlünde olunca insan daha rahat oluyo
cok az kalmış oluyo o zaman :))) normal dogum heralde zor olur senin için en iyisi sezeryan inşallah sezeryan olursun demek gecti içimden cok cekmeden biteeer gelir bebiş:))))
benimde cok sırtım agrıdı resmen sırt üstü yatamadım kaç gün kuyruk sokumum agrıyo ayagıma vuruyo agrısı nerden cıktı bu agrılar bilmiyorum ....
mide bulantılarım gecti ama arada bi ögürme geliyo ama ooo deve de kulak kalıyo :)))) şuanda tek derdim cok gazım olması.... bide ilaç içmekten sıkıldım
kan ilacı verdi hiç içesim yok onlar geriye beni
en güzeli hissetmek bak iş yerindeki arkadaşı da kıpırdadıgı zaman bebeği güldügünü görüyorum o zaman mutlu oluyoo rabiim hissettirsin hep ayy bide kucagına gelicek 1 ay sonra
ismi hazır mı ben en cok isimlerimerak ediyorum..
melisa nerelerde özledim onun muhabbetini hiç soramadım edemedim nasıl gidiyo hamileliği diyeee
he o zaman iyi birşey olmasında istesinler rutin kontroller demekki kuzum nasıl annesi ne yapıyo iyice büyüdü artık sığmıyolar dahahb gülüm yok normal kntrol dedi hamilelik boyun 4 kere kan almamız lazım dedim
he o zaman iyi birşey olmasında istesinler rutin kontroller demekki kuzum nasıl annesi ne yapıyo iyice büyüdü artık sığmıyolar daha
oo bi bebekli göbekli daha geldi:)) kızlar valla iyice şiştiniz siz yaww
arkanızdan geliyorum melisayla boş kalmıcak göbekler hehehe
ne kanı verdin sen bakiyim??
senn kız mıydı bebişn unuttum
bu arada eşinle hersey yolunda mı bi ara hersey cok güzel yazmıştın ama ondan sonra görmedim
karı koca arasına girilmez işte:))) ne kadar kötü de olsa hersey geçiyoo önemli olan anlayışşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?