Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

yok canım doktorum çok tedbirli o konuda hakkını yiyemem ben.
çok ilgili.
1 parmak açılmam var işte.
cuma günü çağırdı.
inşallah açılma artmıştır da en azından cuma doğururum..

bu arada dün aklıma geldide hülyaemrah vardı yaa kuzum onunda doğum olmuştur sanırım sneinle aynıydı oflum hiç haberin varnmı:26:

valla aralık annelerinde ismini görmüştüm ama doğurdu mu bilmiyorum kuzum.
zaten kimse kalmadı aralık annelerinde herkes doğurdu nerdeyse

elifimm ben kahvaltı yapayım..
burda olursan konşuruz tmm mı kuzum.
benle birlikte bekle bu akşam belki gelir
gelmez de işte neyse

yok canım doktorum çok tedbirli o konuda hakkını yiyemem ben.
çok ilgili.
1 parmak açılmam var işte.
cuma günü çağırdı.
inşallah açılma artmıştır da en azından cuma doğururum..
hayırlısı bakalım oflum inş gelicek diye umutluyuz bak ne diyicem aklında bulunsun doğumdan sonra ilk sütünle göğüs uçlarını sil yarayı engelliyo diyolar ne kadar doğru blmiyorumda çok kişiden duydum balım
valla aralık annelerinde ismini görmüştüm ama doğurdu mu bilmiyorum kuzum.
zaten kimse kalmadı aralık annelerinde herkes doğurdu nerdeyse
hııımm inş almıştır sağsalim kucağınaa yavrusunu
elifimm ben kahvaltı yapayım..
burda olursan konşuruz tmm mı kuzum.
benle birlikte bekle bu akşam belki gelir
gelmez de işte neyse

tmm canım benim hadi afiyet olsun şimdilik burdayım olmazsam anlaki ağrılarıma yenik düştüm vee yatmaya gittim gülüm vallaha ben hergün sneinle yaşıyorum resmen eşimede söylüyorum oflum buünde doğmadı diyee o derece yai hayırlısı olsun kuzum

huuhuhuu ben geldiiim
elf nasılsın nasıl gidiyo bakalım şiş göbekle:)))alıştın mı ?
ya bende de sanırım gaz göbeği var

melisayla da hiç görüşemiyoruz onun nasıl gidiyo ki hamileliği acaba...
ben daha 9. haftayı geçemedim bi türlü dönüş dolaşıp başa dönüyorum sanki....

huuhuhuu ben geldiiim
elf nasılsın nasıl gidiyo bakalım şiş göbekle:)))alıştın mı ?
ya bende de sanırım gaz göbeği var

hoşgeldin elisim idare ediyorum alıştım gibi daha şişicekmi diyo eşimda kasılmalarım oluyo gece yatamadım sen nasılsın kuzum nasıl sorun yok dimi canım

hoşgeldin elisim idare ediyorum alıştım gibi daha şişicekmi diyo eşimda kasılmalarım oluyo gece yatamadım sen nasılsın kuzum nasıl sorun yok dimi canım

bizim iş yerinde arkadas var o da 26. haftasında onunda kasılmaları oluyo normal heralde bu zamanlarda

benim şuanda bir sorunum yok canım ama bakalım bu ay sonunda yeniden giderim doktora işte o zaman daha da içim rahatlar inşallah
gene bi oh çekmiştim ama içim o kadar da rahat değil henüz.

elf cNIM SENİN şimdi 2 ay mı kaldı ? şubat sonu doğurcaksın sanırım :)))
ya bizim iş yerindekiarkadası gördükce bende gerilmeye başladım doguma gitse de bende kurtulsam
cok huzursuz rahatsız böyle görsen sürekli rahatsızlanıyo böyle ofluyo pufluyo mutsuz gibi bişi benide etkiliyo...

sende öyle değilsin inşallahh
yani hiç keyfini cıkartmıyo hamileliğinin.... elindedir yada değildir bilemiyorum ama

elisim babamla konuştumda yazamadım hemen kusuruma bakmaa yaa kasılmalar normal diyorlr ama işte insan tecrübesiz olunca korkuyo haliylee sende sıkıntı etme kuzum tabiki kolay değil korkularında çok haklıın ama kuzuna yazık hissetmesin rahat geçirmeye çalışki rahat olsun Allahın izniylee Allaha emanet o gülüm

canım normalde benim şubat 11 doğumum ama doktor 24 ocağa çekti ilerden gidiyo diye ama öteisndede ufak sorunum var bbeğin eşi önde eğerki rahimi kapatmışsa normal olmaz dedi o zamanda 6 hafta olucak sezeryana yok yukarı çıkmışsa normali belleriz dedi yani 8 hafta normal günüme var 6 hafta sezeryan olursa ona hayırlısı bakalım 21de kontrolum var bakıcak alttan rahme yapışıkmı diyee :18::18::18:zor geçiyo gülüm ağırlaştıkça ağrıların oldukçaa zorlanıyosun ben çok iyiyim yine şükürler olsun 1 hafta falan göğsümde kaburgamda çok ağrım oldu nefes alamadım yatamadım ama geçti tamamen mutsuz değilim çok şükür kuzumu hissettikçee ağzım kulaklarıma gidiyo korkularıma rağmen kucağıma alsam diyorum birde bu aralar daha net hissediyorum böyle eli mi kafasımı ne elime geliyo içten bana uzatıyo gibi ağlıyorum böylee duygulanıyorum rabbimöe şükürler olun elisim inş senide sağlıklı hayıorlı hamileik geçirrsin sen birde çalışıyosun kuzum Allah yardımcın olsun ben evdeyim kolay yani herşeye rağmen miden bulanıyomu elisim

slm kzlar gunaydın sağlık ocağına gittik annemle herşey yolunda yarın kan alıcaklar tekrar gidicez siz ney diyonuz bakalım

her hamilelikte illa ufak tefek seyler oluyo demekki herkesin farklı bir sorunu cıkıyo.. ama ufak tefek seyler bide doktor kontorlünde olunca insan daha rahat oluyo
cok az kalmış oluyo o zaman :))) normal dogum heralde zor olur senin için en iyisi sezeryan inşallah sezeryan olursun demek gecti içimden cok cekmeden biteeer gelir bebiş:))))
benimde cok sırtım agrıdı resmen sırt üstü yatamadım kaç gün kuyruk sokumum agrıyo ayagıma vuruyo agrısı nerden cıktı bu agrılar bilmiyorum ....
mide bulantılarım gecti ama arada bi ögürme geliyo ama ooo deve de kulak kalıyo :)))) şuanda tek derdim cok gazım olması.... bide ilaç içmekten sıkıldım
kan ilacı verdi hiç içesim yok onlar geriye beni

en güzeli hissetmek bak iş yerindeki arkadaşı da kıpırdadıgı zaman bebeği güldügünü görüyorum o zaman mutlu oluyoo rabiim hissettirsin hep ayy bide kucagına gelicek 1 ay sonra
ismi hazır mı ben en cok isimlerimerak ediyorum..
melisa nerelerde özledim onun muhabbetini hiç soramadım edemedim nasıl gidiyo hamileliği diyeee

slm kzlar gunaydın sağlık ocağına gittik annemle herşey yolunda yarın kan alıcaklar tekrar gidicez siz ney diyonuz bakalım

oo bi bebekli göbekli daha geldi:)) kızlar valla iyice şiştiniz siz yaww
arkanızdan geliyorum melisayla boş kalmıcak göbekler hehehe

ne kanı verdin sen bakiyim??
senn kız mıydı bebişn unuttum
bu arada eşinle hersey yolunda mı bi ara hersey cok güzel yazmıştın ama ondan sonra görmedim
karı koca arasına girilmez işte:))) ne kadar kötü de olsa hersey geçiyoo önemli olan anlayışşşş

sorma ne göbeklii şişkooo şişmişim ice acayip evet gülüm kızz çok şükür iii gülüm herşey yolunda arada aban geliyorlar hamilelik piskolojidinden aynen gülüm kociş de sorun yokda bana geliyorlar işte gülümmm

tabiki kolay değil hamileik zor bir süreç elisim ama herşeye rağmen çok güzel bugün sabah kalktım hastayım ama oynuyo yaa şimdi diyorum şurda olsa kıvrılsa yatsa yumuk yumuk ölürüm ben onu verene yaklaştıkça daha heyecan artıyohayırlısı bakalım benim birde sırtık rahatsız yaa onun zorluğu var elisim skolyozdan dolayı geriliyo ağırlaştıkça bende sezeryandan tırıyorum gönlümdne geçen normal ama hayırlısı en başta tabki amin gülüm rabbim herklese yaşatsın bu duyuguyu kimsenin kucağını boş bırakmasın ismi daha tam hazır değil kararsızı ben umut istiyorum umudum o benim diyorum ama bakalım böyle kuranda geçen bir sim olsun diyoruz sonra sanırısm isimiz olucak bu gidişler elisimmelisamında annesi gelmişti hfta sonu uğurladı dün geldi öyle biraz durdu dıarı gitti bende bekliyorum glese ikli testinin kn sonuçlarını bekliyoruz ki erkek mi kızmı diye tahmin edelim elisim

he o zaman iyi birşey olmasında istesinler rutin kontroller demekki kuzum nasıl annesi ne yapıyo iyice büyüdü artık sığmıyolar daha

ne yapsın cadı kalp atışlarını dinledi allaha şükür bi sorun yok vurup duruyoo artıkk iice ağırlaştım ya çok zorr geçiyo elifim bzm küçük paşa nasıll

hee hee sorma önden biz gidiyoruz koca göbekliler arkadanda melismala sen hayırlısıyla sizinde göbüşleriniz sığmıycak bir yere vallaha aslında en avantajlısı dolmuşlarda göbeğimi gören yer veriyo o eşime diyorum benim tuzum kuru yakta kalamm sen kendini düşün ama gece yatarken nasıl zor oluyo sağa yatıyorum vuruyo sola yatıyorum vuruyo ee anacım nerye yatayım sıpam diyorum o yüzden yatmak laızm bol bol elisim biraz önce gaz sıkıntım var demiştin ben unuttum yazmadım bak bendede çok oluyo çok şükür kabızlık yok ama gaz çok oda sanırım üşütmekten ayaklarını sıcak tut en büyük neden o tabi birde gazlı yiecek içecek var ama sırtındaki ağrıda normal balım bendede başlarda olurdu hele o kalçaya vurması çok ayakta kalınca oturamamk çok oturunca kalkamamak kabusumdu kuzum ldukça dinlenmeye bak diyicemde çalışıyosun bee güüm zor olucak snein için:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…