yok gülüm girmedi bende onu merak ediyoru dün öğleden beri yok demekki doğuma gitti 2 gün haber almayınca doğurdum demektir demişti ama hayırlısıyla doğmuştur inş vallaha erkek çocukları geç geliyomuş melisam gününü bekliyo dimekki kuzum
hım yarın alacam canım yazarım sonucu betanın degerimi onemli olabn ne olunca kıs erkek demniyodu kıs bbide tutuyomu acep:26:
oflununda erkekti he. hadi bakalım hayırlısı coıksın artıkın
of bası m agfrıyo yıgenim sabahın 7.30unda uyandırdı esseksıpası uykum var yenegim yok ev kirli oooooooooooooooooo
melisam ben çıkıyorum eşim geldi yemeğpe geçizez kuzum akşm vadi var burda oluırum gelebilirsen gel emi hadi görüşrüz balım öptüm
fenamı işte alıştırmaları yapmışolursun daha çok uykusuz kalıcak
evet kanın sonucu 50den yıkarısı ise kız altı ise erkek melisam yarın haber et mutlaka emi öptüm kuzum görüşrüz
ohhhhhhhhhh ellerne sağlık kuzum afiyet bal şeker olsıuntamam bi denem gelmeye calışırım afiyet olsun size bende mantı yapcam optüm seni
dime kıs ole dimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım cinsiyettemi beta hcg ye göre belirleniyo ?? ben şuan 10. ayın içindeyim.. henüz belli olmaz biliyorum ama 25inde ultrasona giricem belli olurmu acaba ?
selam kızlar daha doğurmadım benn ıkı gundur fazla gıremedim.
gırdıysemde kımse yoktu yazmadım yarın sabah 9.30da randevum var..
dualarınızı bekliyorummm
a.slm oflum hoşgeldin bacım çok merak ettim kesin doğurdu dedm dünden beri girmeyince ben sabah gridm duramadım çıktım 4 geçiyodu geldim yine girmemişşin aklım kaldı sende hayırlısıyla git dualrımız sneinle kuzum ama ordan bize haber etme şansın olurmu son durumu telden falan:26:
nerde o gunlerr bugünde gıremedim misafdur geldi falann...
tık yokelifim bugün belim ağrıdı ama hala yok...
telden yazarım canımmm ınt paketım var ya yazarım..
duaa edın çokk çookkkkkkkkkkk yoruldum artık
nolur ALLAhım hayırlı vakıtte gelsın yavrum kucağıma
tmm kuzum habewrsiz bırakma bizi bak yarın mübarek cuma dua edicem snein için sen içini rahat tutu rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin inş oflum kolay değil pisikoljik olarakda etkiliyo seni ama sıkıntı etme yavrun iyi yaa sonunda gleicek hayırlısıyla inş:26::26:
sağol canım benım inşallahhh çok strese gırdım gerçekten
kuzum yarın sana muhtemlen suni sancı verecekler olmazsa sezeryan diyecekler bak moralin iyi dğeil herşeye hazırlıklı ol bebeğin gelsin sağlıkla da nasıl olursa olsun
açılmam artmışsa belki bi ihtimal suni sancı verirler.
Ama değişiklik yoksa bebeğin suyu da iyiyse dgit sonra gel dicek heralde doktor..
bilmiyorummm ne olacak hayırlısı olsun artıkk :26:
daha bekletirlermiki kuzum o zamanda sıkıntı olmazmı bebek açısından ne bileyim doktor daha iyi bilir ama :26:
bebeğin durumuna bağlı kuzum
suyu iyiyse bekletebilir..
hayırlıısı ne ise o olsun kuzum benim sen moralini yüksek tut emi yarın hayırlı haberlerle gel inşş undada vardır bir hayır oflum sıkıntı etme lütfen
hayırlısı canım sen nasılsın bakalım ağrılar ne alemde:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?