• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

hiç bir bilgim yok be elifimm inşallah herşey yolunda giderde sağlıkla gelir meleğimiz dünyaya:16::16:

:10::10::10::10::10:

inş eminem inş sağolsın vallaha benimde hiç bir bilgim yoktu ama geçen hafta doktor didi iştee bende tırsıyorum eğerkli çıkmaışsa 6 hafta sonra sezeryan olucam:18::18::18::18::18::27::26::31::52::36::35::55:

yani 8 aya kadar serbset halvet oda sağlıklı gebeliklerde bizde yasak leklenme olduğundan beridir dahada var :27::27::27:sen suya otur kalk bakem belkim işe yarra tmm benide bekle geliyorum birlikte girek hemde seni bir güzel yıkayayım oflum:34:

vallaha gülüm inanki ne düüneveğimi bilmiyorum bunu duyana kadar eşinin önde olması gibi bir fikrim yoktu bilee araştırdıkça çıkyıo başka bir topikten arkadaşlar yardımcı oldular sağolsunlar doktorda tavsiye ettiler ama bana çok uzak teee karşısı birde normal alttan bakılmakla bu aynısı değil sanırım kuzum eşi tam ağızda olduğu için doğuma neden oluyomuş :44::44::44:

sen kötü düşünme kuzum hayırlısı olsun..
ben inanıyorum zamanında gelecek.
sezeryanda olsa sağlıklı olacak RABBİMİN izniyle..
kuzum ben bi yıkanıp da geleyim..
bu gece doğurcam malum pis gitmeyelim doğuma :9::9:
sende mi banyo yapcan

sen kötü düşünme kuzum hayırlısı olsun..
ben inanıyorum zamanında gelecek.
sezeryanda olsa sağlıklı olacak RABBİMİN izniyle..
kuzum ben bi yıkanıp da geleyim..
bu gece doğurcam malum pis gitmeyelim doğuma :9::9:
sende mi banyo yapcan

hayırlısı oflum düşünsekde düşünmesekde yazılanı yaşıycaz düşünmezsek kendmize iyilikde ah becerebilsek bakalım rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını versin inş sen git bıcı bıcını yap temizlen gel kuzum Allah söyletti galiba bu gece didindee 12 ye hazırlıyosun kendini anladımm yok balım ben yapmıyour sni yıkamaya geliyorum onu didimdi:16:

hayırlısı oflum düşünsekde düşünmesekde yazılanı yaşıycaz düşünmezsek kendmize iyilikde ah becerebilsek bakalım rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını versin inş sen git bıcı bıcını yap temizlen gel kuzum Allah söyletti galiba bu gece didindee 12 ye hazırlıyosun kendini anladımm yok balım ben yapmıyour sni yıkamaya geliyorum onu didimdi:16:

tamam kuzummm 15 dkya kadar gelrim ben..
gitme sakın bak hee.
ben gelene kdar melisada gelir kevser de gelir inşallah :16::16:
öpüyom kuzummm bekle beni :32::32:

tamam kuzummm 15 dkya kadar gelrim ben..
gitme sakın bak hee.
ben gelene kdar melisada gelir kevser de gelir inşallah :16::16:
öpüyom kuzummm bekle beni :32::32:

burdayım kuzum acele etme dikkat et banyoda bak aman Allah korusun öpüyorum gçrürşüz:38:

burdayım kuzum acele etme dikkat et banyoda bak aman Allah korusun öpüyorum gçrürşüz:38:

geldim bilee...
aman sinir oldum ya bi an sıcak su kesildi heralde bidaha çıktım baktım kombiye ne oluyo diye.
dondum o ara soğuktan.
neyseki sonradan düzeldi.:27:

geldim bilee...
aman sinir oldum ya bi an sıcak su kesildi heralde bidaha çıktım baktım kombiye ne oluyo diye.
dondum o ara soğuktan.
neyseki sonradan düzeldi.:27:

hoşgeldin haybu kombileirn ben bizimkindede sorun var lanet şeyler petekler bir ısınıyo bir sınmıyo anlamdımki ne laka:27:

kızlar melisa gelirse bana özelden yazsın şu sirklei su olayın roseste hamileeee:52::52::52::52::52::52::52:

h.buldukkk gülümm doğurursun sıkma canını sağlıklı bişekilde allahın izniyle doğurursun cnm merak etme kmse kalmıyo anasının karnında oda çıkarrr
hayırlısı kuzum artık ne diyelimm

gülüm daha kombiyi yakmaya başlayalı 3 gün oldu üşüyoruz bozula ne edicez gelmeeride kaçgünü alıyo dövesim geldi şimcik
:47::47::51:

aynen ya çok soğuk bizde yakıyoruz artık

Back