Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

25 kemiğin aynı anda kırılmasına denkmiş bu doğum sancısı ya dogururm da sancı cekmeyım 12 saat cekenler varmıs

plesenta prevıa vardı canım bende
canım bendede var işte bugün dedi doktr eğerki rahim azğını kapatmışsa normal olamz dedi banadaa
anladım canım hayırlısı gelsin artık insan çekiyo sıkıntıları hiç dğeilse doğumda çeker ama kuzumuzu allırız kucağımızaaa
yok canım ikinci de ilkini melek olarak gönderdim Rabbime.. ikinci sıpamız bu

çok üzüldüm canım Allah birdaha yaşatmasın sağlıkla al kucağına inş

25 kemiğin aynı anda kırılmasına denkmiş bu doğum sancısı ya dogururm da sancı cekmeyım 12 saat cekenler varmıs

ya herkesin aynı değil sonuçta ama.
sezeryandan sonra insan daha kötü oluyor.
ameliyat sonrası falan zor bir süreç.
normalde ise o an çekiyosun acıyı.
tut ki 12 saat olsun sezeryanda ömür boyu o dikişlerin sızısını çeken bile varmış.
yarım insan oluyosun resmen

inşallah canm.. yok benımki yukarı çıkmış rahim ağznı kapatmıştı ama şimdi yukarıda o da doğuma yakın cıkar demıslerdı ya dogumum yakınsa

o da doğru en saglıklısı normal dogum
Rabbim tek saglıklı olsun da 24 saat de çekerim

İNşallahh canımm bakalım ne zaman gelecek merakla bekliyorzzzzzzzz

inşallah canm.. yok benımki yukarı çıkmış rahim ağznı kapatmıştı ama şimdi yukarıda o da doğuma yakın cıkar demıslerdı ya dogumum yakınsa

banada doğuma yakın çıkar dedi ama bilmiyorum yaa iki haftya sonra gel dedi alttan bakıcak sanırım sneinde bakıldımı öylee alttan

İNşallahh canımm bakalım ne zaman gelecek merakla bekliyorzzzzzzzz

bende seninle gün sayıyorum vallaha oflum hayırlısyla doğurunca bizede anatıcaksın bnu arada kevserimde glememiş kendi doktoruna gidicekti ne yaptı acaba

banada doğuma yakın çıkar dedi ama bilmiyorum yaa iki haftya sonra gel dedi alttan bakıcak sanırım sneinde bakıldımı öylee alttan

bakıldı banada doğum başlamamış dedi geri gönderdi ıyıce korktum 1 hafta sonra tekrar cagırdı

bakıldı banada doğum başlamamış dedi geri gönderdi ıyıce korktum 1 hafta sonra tekrar cagırdı

acıdımı çok peki nasıl baktı elini yani parmaklarınımı sokuyo içeri caım ama snein daha 30 haftasındasın nasıl olucak gelmesin beklersin bir ay daha en azndan:26:

bende seninle gün sayıyorum vallaha oflum hayırlısyla doğurunca bizede anatıcaksın bnu arada kevserimde glememiş kendi doktoruna gidicekti ne yaptı acaba
bi doğurayım da ben sonra anlatırım kuzum.
2 gün üst üste gelmezsem bil ki doğurmuşum
bilmiyorum ki kuzum bende çok takip edemiyorum.
bakıyorum kimse yoksa çıkıyorum.

ismail alp düşünüyoruz canım alperendi de kısalttık :))

güzelmiş isim
Bizim oğluşun adı da EMİR MERT olacak inşallah

acıdımı çok peki nasıl baktı elini yani parmaklarınımı sokuyo içeri caım ama snein daha 30 haftasındasın nasıl olucak gelmesin beklersin bir ay daha en azndan:26:

alttan muayene feciii elifim
benim acımadı ama..
kendini sıkmayacaksın..
nefes alacaksın o anda..
baya bi sokuyo parmağını valla

anladım kuzum tmm senden 2 gfün haber almazsam doğurdu diye yayıcam topiğe hayırlısıyla doğur sen yeterki
alttan muayene feciii elifim
benim acımadı ama..
kendini sıkmayacaksın..
nefes alacaksın o anda..
baya bi sokuyo parmağını valla

vallahamııı anamm yandık deseene doktorum zayıf ama yinede acır demi offf ne yapıcam ondan korkan doğumu nasıl yapıcak yaaa ben kafayı sıyırmak üzerim sanırım

kız doktorun zayıf olmasıyla ne alakası var
benşm doktorum erkek ama o bakmıyo.
yukarda ebeler var onlar bakıyolar :)
kadın yani o bakımdan şanslıyım

kız doktorun zayıf olmasıyla ne alakası var
benşm doktorum erkek ama o bakmıyo.
yukarda ebeler var onlar bakıyolar :)
kadın yani o bakımdan şanslıyım

yok gülüm ben topikte okudumda zayıf olunca daha az acıyo yazanlar vardı ordan kaldı aklımda bende hep diyorum Allahtan zayıf diyee yokmudur acep bak şimcik yine kortumbizim her gitmemizde doktor bakıyo ebe falan yok yani gülümm

anladım canım korkma ya kendini sıkma yeter..
doğumda ne yapıcan yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…