Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

işte bnende onu düşünüyorum yaa ne yapıcam eşim yanımda olucak mutlaka yoksa çok korkarım oflum

bende eşimi yanımda istiyodum ama vazgeçtim..
şöyle bi durum varmış bilmem biliyo musun?
eşlerin pskilodjisi bozuluyomuş normal doğumda..
sonra cinsellikten uzaklaşıyolarmış

bende eşimi yanımda istiyodum ama vazgeçtim..
şöyle bi durum varmış bilmem biliyo musun?
eşlerin pskilodjisi bozuluyomuş normal doğumda..
sonra cinsellikten uzaklaşıyolarmış

vllahamı anam ee bozulur tabi normal adı ama değil işte anormal ama benimki altta durmaz sadece üste elimi tutsun yeter diyorum ama bilemedim şimdi bak:26::26::26:

Aynen ya ağrısız doğum olsa keşke. Gerçi şimdiye kadar baya ağrı çektik ama bakalım doğum nasıl olacak :)

Sorulur mu canım ya tabiki onu izliyo. Konuşturmuo bile beni. Neresi heyecanlı şu filmin anlamış değilim. Bi de beni sinir etmeye başladı bu filmleri boğazlicm en sonunda adamı :)

Sorulur mu canım ya tabiki onu izliyo. Konuşturmuo bile beni. Neresi heyecanlı şu filmin anlamış değilim. Bi de beni sinir etmeye başladı bu filmleri boğazlicm en sonunda adamı :)

ayneen öyle canım usttra kemal kaldırıldı yaa biliyomu eşin

Ustura kemali izlemiyo bi kaç haftadır. Onun yerine maç izliyodu. Bu aralar baya maç vardı. İddaa oyNUYo mu seninki de benimki çok meraklı öyle şeylere

Ustura kemali izlemiyo bi kaç haftadır. Onun yerine maç izliyodu. Bu aralar baya maç vardı. İddaa oyNUYo mu seninki de benimki çok meraklı öyle şeylere

evet canım yaa biizmkide maç izliyodu cumartesi izleidk en son işte yok idda yokda biizmkindee sinir çok kaybediyo kendini

Aynen canım film izlerken ne konuştuğunu bilmiyo çok kırıyo insanı. Sonra ne yaptım diyo. Inşallah bebek doğunca biter bu alışkanlıklar

Aynen canım film izlerken ne konuştuğunu bilmiyo çok kırıyo insanı. Sonra ne yaptım diyo. Inşallah bebek doğunca biter bu alışkanlıklar

evet duymuyo beni geçen gün o yüzden iyi şişirdim kafasını ertesi güğn koca çiçeklerle gelmiş oratda tek bir gül illaki kafasına vurmak lazım anlamıyorumki inş artık bebeklerini izlelr de biter bu dizi sevdalıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…