iyiyim cnm bu ay korunmasız ilişkiye başlıycaz sonunda,
cnm bnm görümcemin 32 .haftada başladı dogum
ilaçlarla 35 e kadar beklettiler hayırlısıyla geldi bebiş
sende çantayı fln hazırla kuzum bu bebişlerin ne yapıcagı belli olmuyo
oflumun ki gelmiyo kimide hemen gelcem diyyo
yerim ben hepsini allah hepinize hayırlı dogumlar nasip etsin
adımızı da anarsanız alaaaaaaaaaa
evet oflum resmen oturuyo o kafasnını olduğu yer batıyo işte bir yandada eliyle oynuyo mideme hem yanıyo hem batıyo hayırlısı kuzum yaa bakalıne olucak 2 hafta sonrma alttan bakıcak oflum:18::18::18:
evet canım belli olmuyo ne olucağı zaten usgyi çok takmıyorum ama tedbirlide olayım diyorum Allah bilir nasibi ne zamansa o zaman gelir diyee son hazırlıklar yapılsında bekleyelim hayırlısı ne şekilde ise o şekilde olur oflum senide erken bbekledik ama oğluşun yerini sevmiş nazlı çıktı annesi hem hamileiğinde bekletti hemde doğumunda ama gelince herşey nasıl güzel olucak yerim ben onu kuzum benim maaşallahdoktorun doğru demiş canım eşinin yukarda olması lazım..
benim doktorumda onunla ilgili konuşmuştu.
normal görünüyo benim ama gördüğün gibi oğlanın gelmeye niyeti yok..
he bu arada ultrasona takılma bazen önde gidebiliyor.
benimkide öyleydi 10 gün önden gidiyodu şimdi geriledi bile..
son zamanlarda gelişmesi yavaşlıyomuş.
hayırlısı olsun..
hoşgeldin canım..
teşekkür ederiz...
evet güzel bi tarih yakalamışız eşimle
kızlar merhaba nasılsınız yenı katıldım aranıza şubat annesiyim :) ultrasona göre 30 sata göre 29 haftalıgım da hangisi geçerli olacak acaba ?
evet canım belli olmuyo ne olucağı zaten usgyi çok takmıyorum ama tedbirlide olayım diyorum Allah bilir nasibi ne zamansa o zaman gelir diyee son hazırlıklar yapılsında bekleyelim hayırlısı ne şekilde ise o şekilde olur oflum senide erken bbekledik ama oğluşun yerini sevmiş nazlı çıktı annesi hem hamileiğinde bekletti hemde doğumunda ama gelince herşey nasıl güzel olucak yerim ben onu kuzum benim maaşallahdoktorun doğru demiş canım eşinin yukarda olması lazım..
hayırlısı olsun..
hoşgeldin canım..
teşekkür ederiz...
kızlar merhaba nasılsınız yenı katıldım aranıza şubat annesiyim :) ultrasona göre 30 sata göre 29 haftalıgım da hangisi geçerli olacak acaba ?
hoşgeldin tekrar aramıza canım benim..kızlar merhaba nasılsınız yenı katıldım aranıza şubat annesiyim :) ultrasona göre 30 sata göre 29 haftalıgım da hangisi geçerli olacak acaba ?
onu soracaktım da utandım özel imalat mı diye6 günün kalmış sezeryan mı olacaksın normal mi kuzum
hoşgeldin cnaım darısı başımıza inş görürüz o günleri
hayırlısı olsun..
hoşgeldin canım..
teşekkür ederiz...
hoşgeldin tekrar aramıza canım benim..kızlar merhaba nasılsınız yenı katıldım aranıza şubat annesiyim :) ultrasona göre 30 sata göre 29 haftalıgım da hangisi geçerli olacak acaba ?
onu soracaktım da utandım özel imalat mı diye6 günün kalmış sezeryan mı olacaksın normal mi kuzum
işte kuzum kafaları zaten daha büyük oluyo.
o yüzden kafasının yukarda olması seni baya zorlayabilir.
nefes darlığı çok çekersin.
inşallah karnın aşağı düşerde rahatlarsın.
bende son zamanlarda bu dertten kurtuldum diyebilirim...
hayırlısı olsun kuzum kafana takma fazla.
nedenki canım sebep nee aman Allah korusun zamanında gelsin inş ilk bebeğinmiinşallah canım hoşbulduk bu arada benım erken dogum rıskım var hamılelıgım 16. haftasından itibaren bu korkuyla yasıyorum bakalım paşa ne zaman gelicek yaşama şansı varmıs bu haftalarda ama inş zamanın da gelir
çok sagol cnm aminnnnn
hayırlı dogumlar
görüşürüzzzzz
kız olsaydı nazlı koyardım adınıevet canım belli olmuyo ne olucağı zaten usgyi çok takmıyorum ama tedbirlide olayım diyorum Allah bilir nasibi ne zamansa o zaman gelir diyee son hazırlıklar yapılsında bekleyelim hayırlısı ne şekilde ise o şekilde olur oflum senide erken bbekledik ama oğluşun yerini sevmiş nazlı çıktı annesi hem hamileiğinde bekletti hemde doğumunda ama gelince herşey nasıl güzel olucak yerim ben onu kuzum benim maaşallah
meraba canım hoşgeldin aramıza sendemi önden gidenlerdensin hayırlısı olusn cinsiyeti nee
canım hayırdır neden erken doğum riskin var.inşallah canım hoşbulduk bu arada benım erken dogum rıskım var hamılelıgım 16. haftasından itibaren bu korkuyla yasıyorum bakalım paşa ne zaman gelicek yaşama şansı varmıs bu haftalarda ama inş zamanın da gelir
evet kuzum sorma nefesimide zorluyo baya artık hayırlısyla dönse biraz rahat ederimde bakalım döncekmi eşi çıkmazsa normal doğumda yattıyo korkular aldı ben sezeryandan çooooooooooooooooookkkkkkkkk korkuyorummmm:18::18:
kız olsaydı nazlı koyardım adını
canım hayırdır neden erken doğum riskin var.
inşallah zamanında gelir yavrun
hayırlısı kuzum çok düşünüp yavrunu bunalıma sokma bence.
bende sezeryandan korkuyorum bakalım inşallah yavrum işaret verir de normal olur ya
hoşgeldin tekrar aramıza canım benim..
RABBim tamanına erdirsin inşallah...
ultrasona takılma derim benimde ultrasona göre baya öndeydid 2 hafta kadar.
sonrasında son zamanlarda gelişimi yavaşladığı için ultrasonla aynı zamana denk geldi..
sata göre sayman daha mantıklı :)
evet canım özel imalat
normal olcak da benim oğlan gelmiyo canım:26:
14 de kadar beklicez bakalım olmazsa sezeryan görünecek bana.
inşallah ama normal olur inşallahhhh
kız olsaydı nazlı koyardım adını
canım hayırdır neden erken doğum riskin var.
inşallah zamanında gelir yavrun
hayırlısı kuzum çok düşünüp yavrunu bunalıma sokma bence.
bende sezeryandan korkuyorum bakalım inşallah yavrum işaret verir de normal olur ya
inşallahh hayırlısı olur canım inşşalah dua edelim biz..bak nazlı iismini severim haa oflum güel isim evet bencede ne kadar düşünürsem düşüneyim yazılanı yaşycam yeterki hayırlısı olsun diyorum ne gelir elden ama eğerki hayırlısıysa normal doğum olsun diye dua eidyorum inş sneinde geçmez gelir açıklık var yaaben umutluyum senden gülüm ne zaman gidicen daha doktora
erkek bebekler geç geliyomuş genelde psıkolojın ne durum da :)) normalden korkuyorum da ben :26:
nedenki canım sebep nee aman Allah korusun zamanında gelsin inş ilk bebeğinmi
sağolsın hilalim görüşüz gel arada haber et banada emi canım
plesenta prevıa vardı canım bende
inşallahh hayırlısı olur canım inşşalah dua edelim biz..
canım pazartesi gidicem tekrar bakalım o zamana kadar bi değişiklik olacak mı..
inşallah açılmalar falan artmıştır.
sancı falan da çıksın da doğurayım artık
psikolodjim çok kötü canım sürekli gelmeye niyeti yok.
bugünde doğuramadım diye depresyondayım
sezeryan doğum izlemiştim..
kurbanlık koyun gibi aynı aboow :18::18:
anladım canım.
inşallah tam zamanında gelir
kız mı erkek mi senin bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?