artık iyice ağırlaştın elifinm 2 ay kalmış nerdeyse
sağlıkla kucağına alırsın inşallah elifimmm
Canıkom ben sabah ve gece bırwr cay kasıgı yıdım
Ama herkes bırer tatlı kasıgı yıyo
Aaaaa ben bayılıyodum corekotunun tadına kıs
12 gun yıcen emı gulum.)
çörek otunu bende çok severim normalde ama pişince olan güzel aroması olmuyo çok zorlanıyorum robotta çektim tamamen toz oolmadı iri kalan çok oldu çiynemeye çalışıyorum ama nafile su içiyyorum hemen yoksa midem ağzıma geliyo
Oflummmmm be haber kıs dogurartık len acılma yokmu daha)
bende istiyorum da doğurmayı bizimkinin acelesi yok heralde yeri de iyi ki gelmek istemiyo :)
1 cm açılma varmışş daha yeni başlamış yani..
slm kızlar gunaydın dun annemlerde kaldım eşim gececi gittiği için
dün akşam tansiyon 15 oldu dr aradım gel dedi neyse bi telaş yaptık biz ondan sonra gittik anemmlerle tansiyon 14 hep ondan sonra idrarda protein kaybı varmı diye baktılar eğer olsaydı gebelik zehirlenmesi var diceklerdi şişme var ellerim de ayakalarım da tansiyoın ilacı verdi kızlar
bugün de kendi dr kntrole gidicem..giremiyorumm sizleri çok özzledmmm allaha emnat olunnn
günaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim ağrım iyice arttı aslında akşam iyiydim eşimle dedik güldük falan ama bu sabah 7 de ağrıma uyandımki ne kalkabiliyorum ne yatabiliyorumm nefes alamıyorum esneyemiyorum fena halde batıyo nasıl olucak bilmiyorum yaslanarak oturabiliyodum ama oda yok böylee eğik duruyorum yarın randevum var bakalım ne diyicek kesin normal diyicek minoset vericek yapabilecek neyi varki vallaha hayırlısıyla geçse şu günlerde alsam kuzumu kucğımaaa böyle hiç kolay değil
günaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim ağrım iyice arttı aslında akşam iyiydim eşimle dedik güldük falan ama bu sabah 7 de ağrıma uyandımki ne kalkabiliyorum ne yatabiliyorumm nefes alamıyorum esneyemiyorum fena halde batıyo nasıl olucak bilmiyorum yaslanarak oturabiliyodum ama oda yok böylee eğik duruyorum yarın randevum var bakalım ne diyicek kesin normal diyicek minoset vericek yapabilecek neyi varki vallaha hayırlısıyla geçse şu günlerde alsam kuzumu kucğımaaa böyle hiç kolay değil
sağolsın moncuğum yaa yormaklailgisi olsa keşke inan yerimden kalmıycamda işte bebek baskı yapıyo malesef çekicem böyle gülüm çok tşk ederim canım benimgeçmiş olsun tatlım kendini yorma bol bol dinlen cnm kıyamam size.
evet melisam düşünki oturup ağladım dün yatamıyorum sırtım yatak görmüyor otursam uykusuzluk mahvediyo bilmiyorum nasıl geçicek bu günler sen nasılsın nasıl gidiyo annele keyifler kuzumCanım cok mu kötüsün ya tughhh sırtın agrıyo demı dıkkat wt saha dazla kılo slma gulum bak kılo zorluyo sırtını cok;((
Selam kızlar. Elifim geçmiş olsun canım. Senin de benim gibi ağrılı geçiyo demek. Melisam nasılsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?