nbr kızlar hepinizi öpüyorum bebişlere iyi bakın....
oflum doğurmadınmı cnm :)
elifcim bebişi hissediyorsun çok güzel bir duygu bol bol konuş artık meleğinle.
melisacım sen de soğuk ta gezme yavrum hasta olursun.
asemb napiyosun sende benim gibi gelemiyorsun bebişten dolayı allah kolaylık versin hepimize
fındıkçım ne mutlu sana rabbim mutluluk versin yuvana bir an öncede bebişin gelsin artık.
hepiciğiniz öptüm.
nasılsınız kızlar bugün evlilk yıl dönümümüz istanbuldayız sabah geldik gece dönüyoruz tekrar.çok güzel günler maşallaaaaaaahhhhhhh.melisam hamileymişsin nasıl oldu özelden yazarmısın bnde istiyorum ma bakalım bu ay inşallah olur beklemedeyim.sağlıkla al kucağına.elif moonum asemb öpüyorum hepinizi özelden bişiler yazın artık hahahha
aman çıkma soğukda melisam boşver çnemli olan annein yanında olması yiyin için oturun hasta olamyın burnunuzdan gelir kuzumYa kıslar yetısemedım sıze
Cıkmıssınız neyse gecmısı okuyum bıraz
Sansada hava buz gıbı gezdıremedım annemlerı yaaaa;((
ooo fındığım hoşgeldin kuzum nerelerdsin özletiyosun kendini balım gel artık vallaha nice mutlu yıllara kuzum Allahım bol huzur mutluluk sağlık ve beek nasip etsin inş canım benim evine döndüğünde gel artık hasret giderlim olurmu öpüyorum çok iyi yolculuklarnasılsınız kızlar bugün evlilk yıl dönümümüz istanbuldayız sabah geldik gece dönüyoruz tekrar.çok güzel günler maşallaaaaaaahhhhhhh.melisam hamileymişsin nasıl oldu özelden yazarmısın bnde istiyorum ma bakalım bu ay inşallah olur beklemedeyim.sağlıkla al kucağına.elif moonum asemb öpüyorum hepinizi özelden bişiler yazın artık hahahha
nbr kızlar hepinizi öpüyorum bebişlere iyi bakın....
oflum doğurmadınmı cnm :)
elifcim bebişi hissediyorsun çok güzel bir duygu bol bol konuş artık meleğinle.
melisacım sen de soğuk ta gezme yavrum hasta olursun.
asemb napiyosun sende benim gibi gelemiyorsun bebişten dolayı allah kolaylık versin hepimize
fındıkçım ne mutlu sana rabbim mutluluk versin yuvana bir an öncede bebişin gelsin artık.
hepiciğiniz öptüm.
yok canım hala doğuramadm :) bizde sizi öptük :) elifim demin uyuyakalmisim kusura bakmao yüzden cevap yazamadim
selamlarrrr herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a.slm hıoşgeldin eminemnasılsın canım benim
estağfurullah oflum ne demek iyi ettin ohh gece uyuyamıyoruz fırsat buldukça yat dinlen bende uyumuşum gözümü açtımki acıkmışım birşeylr tıştırdım birde bakayım dedim nasılsın ağrın varmı balım
afiyet olsun canım bende çorba yedim biraz :)
ağrım şimdilik yok canım..
iyiyim yani
eminem hoşgeldin bebeğim
hoşbulduk elifimm ben iyiym bal tarçına başladım bakalım nasıl olacak:26:
sen nasılısn canım
afiyet olsun canım bende çorba yedim biraz :)
ağrım şimdilik yok canım..
iyiyim yani
eminem hoşgeldin bebeğim
aman çıkma soğukda melisam boşver çnemli olan annein yanında olması yiyin için oturun hasta olamyın burnunuzdan gelir kuzum
Cıkmadık gulum kar sogugu var sende yak kombıyı gulum bak üşütursun
Farkında olmazsın)
ooo fındığım hoşgeldin kuzum nerelerdsin özletiyosun kendini balım gel artık vallaha nice mutlu yıllara kuzum Allahım bol huzur mutluluk sağlık ve beek nasip etsin inş canım benim evine döndüğünde gel artık hasret giderlim olurmu öpüyorum çok iyi yolculuklar
hoşgeldin moncuğum evet hissediyorum şükürler olsun hemde fazlasıyla hissettim dün akşam çok güzel bir duyguydu dilerim yaradandan herkese nasip etsin yaşatsın bu duyguları şimdilik ağrılarım var iştee normalmi değilmi balıcaz perşembe günü gidicem canım paşam nasıl sen nasılsın kocaman öpüyorum iknizide asembimde gelmiyo en azından haber ederdi diye düşünüyorum aklım onda eğer heberleşirseniz banada yaz emi gülüm merak etmiyim :26:
melisaaaa kız ben 2 gündür yiyorum bal tarcını sabah akşam 1 tatlı kaşığı aç karnına sabah kalkınca lıyorum birde yatarken doğrumu yapıyorum çabuk söyle
ama çok zorlanıyorum yerken ya midem ağzıma geliyo tadının kötü olduğu için değil ben balı çok fazla yiyemem birde midemi ağrıyıyo ondan
hadi hayırlısı olsun inş yarasın kuzum bu ay hayırlı haberler gelir inş melsamda yaptı yapanalrıda çok okudum inş hayırlısı olur eminem bende iyi gibiyim çok ağrım var sırtımdan göğsümün ağrısından fenayım idare ediyorum şimdilik perşembe doktora gdicm bakalım ne diyicek kuzum
biri melisayı benim için dürtsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?