Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

nasılsınız kızlar bugün evlilk yıl dönümümüz istanbuldayız sabah geldik gece dönüyoruz tekrar.çok güzel günler maşallaaaaaaahhhhhhh.melisam hamileymişsin nasıl oldu özelden yazarmısın bnde istiyorum ma bakalım bu ay inşallah olur beklemedeyim.sağlıkla al kucağına.elif moonum asemb öpüyorum hepinizi özelden bişiler yazın artık hahahha

nbr kızlar hepinizi öpüyorum bebişlere iyi bakın....

oflum doğurmadınmı cnm :)

elifcim bebişi hissediyorsun çok güzel bir duygu bol bol konuş artık meleğinle.

melisacım sen de soğuk ta gezme yavrum hasta olursun.

asemb napiyosun sende benim gibi gelemiyorsun bebişten dolayı allah kolaylık versin hepimize

fındıkçım ne mutlu sana rabbim mutluluk versin yuvana bir an öncede bebişin gelsin artık.

hepiciğiniz öptüm.

yok canım hala doğuramadm :) bizde sizi öptük :) elifim demin uyuyakalmisim kusura bakma o yüzden cevap yazamadim

Tesekkur ederım fındıgım darısı senın basına insallah
Sen badılsın canım esının sana tavrı nadıl evliligini z gıxel gıdıyomu.

Ya kıslar yetısemedım sıze
Cıkmıssınız neyse gecmısı okuyum bıraz
Sansada hava buz gıbı gezdıremedım annemlerı yaaaa;((
aman çıkma soğukda melisam boşver çnemli olan annein yanında olması yiyin için oturun hasta olamyın burnunuzdan gelir kuzum
ooo fındığım hoşgeldin kuzum nerelerdsin özletiyosun kendini balım gel artık vallaha nice mutlu yıllara kuzum Allahım bol huzur mutluluk sağlık ve beek nasip etsin inş canım benim evine döndüğünde gel artık hasret giderlim olurmu öpüyorum çok iyi yolculuklar

hoşgeldin moncuğum evet hissediyorum şükürler olsun hemde fazlasıyla hissettim dün akşam çok güzel bir duyguydu dilerim yaradandan herkese nasip etsin yaşatsın bu duyguları şimdilik ağrılarım var iştee normalmi değilmi balıcaz perşembe günü gidicem canım paşam nasıl sen nasılsın kocaman öpüyorum iknizide asembimde gelmiyo en azından haber ederdi diye düşünüyorum aklım onda eğer heberleşirseniz banada yaz emi gülüm merak etmiyim :26:

yok canım hala doğuramadm :) bizde sizi öptük :) elifim demin uyuyakalmisim kusura bakma o yüzden cevap yazamadim

estağfurullah oflum ne demek iyi ettin ohh gece uyuyamıyoruz fırsat buldukça yat dinlen bende uyumuşum gözümü açtımki acıkmışım birşeylr tıştırdım birde bakayım dedim nasılsın ağrın varmı balım

melisaaaa kız ben 2 gündür yiyorum bal tarcını sabah akşam 1 tatlı kaşığı aç karnına sabah kalkınca lıyorum birde yatarken doğrumu yapıyorum çabuk söyle
ama çok zorlanıyorum yerken ya midem ağzıma geliyo tadının kötü olduğu için değil ben balı çok fazla yiyemem birde midemi ağrıyıyo ondan

afiyet olsun canım bende çorba yedim biraz :)
ağrım şimdilik yok canım..
iyiyim yani

eminem hoşgeldin bebeğim

afiyet olsun canım bende çorba yedim biraz :)
ağrım şimdilik yok canım..
iyiyim yani

eminem hoşgeldin bebeğim

hoşbuldukkk oflummm nasılsın bakalım panik gebe az kaldı artık hadi sağlıla alırsın inşallah yavrunu kucağınaa

hoşbulduk elifimm ben iyiym bal tarçına başladım bakalım nasıl olacak:26:
sen nasılısn canım

hadi hayırlısı olsun inş yarasın kuzum bu ay hayırlı haberler gelir inş melsamda yaptı yapanalrıda çok okudum inş hayırlısı olur eminem bende iyi gibiyim çok ağrım var sırtımdan göğsümün ağrısından fenayım idare ediyorum şimdilik perşembe doktora gdicm bakalım ne diyicek kuzum

Canıkom ben sabah ve gece bırwr cay kasıgı yıdım
Ama herkes bırer tatlı kasıgı yıyo
Aaaaa ben bayılıyodum corekotunun tadına kıs
12 gun yıcen emı gulum.)

artık iyice ağırlaştın elifinm 2 ay kalmış nerdeyse
sağlıkla kucağına alırsın inşallah elifimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…