ben akşamları içmiyorum o yüzden su :) içmedigim halde bu kadar gidiyorum bi de içsem vay halime
sağolsın canım benim hkkımızda hayorlısı gideyim bakalım ne çıkıcak:26:belki olabilir cnm bazılarının olabiliyo çünkü erken doğum sen git bakalım ne diyecek dktr hayırlısı olsun tatlım
ben akşamları içmiyorum o yüzden su :) içmedigim halde bu kadar gidiyorum bi de içsem vay halime
sağolsın canım benim hkkımızda hayorlısı gideyim bakalım ne çıkıcak:26:belki olabilir cnm bazılarının olabiliyo çünkü erken doğum sen git bakalım ne diyecek dktr hayırlısı olsun tatlım
sağolsın canım benim hkkımızda hayorlısı gideyim bakalım ne çıkıcak:26:
vallaha sorma birde içsen sanırım tuvalette yatarsın kuzumoflum seni ilk nstye kaçıncı haftanda bağladılar:26:
canım yanlış hatırlamıyosam 36. Haftadaydim. Ama sancı falan olursa doktor gönderiyo nstye. Bazı doktorlar 34 te başlıyolarmis
anladım canım muhtemelen benimde 33 hafta çıkıyo yaa 2 hafta sora gel bakalım diyicektir gibime geliyo ayy vallha bu aralar kafam çok dolu korkularım fazla oflum yaa
Canım kaç defa alıntı yaptım gitmedi yazdıklarm heralde. Benim oğlumun yeri iyi ya o yüzden gelmeye niyeti yokmuş :)
aynen canım aynen bebeğimz Sağsalim dogsun başka bişey istemiyoruz. Endişe bu yüzden ışte
ewet ya geç gidiyo benimde öyle cnm.yeri iyi ama yeter yane çıksın artıkkkkkkkkkkkkk onun niyeti yoksa sen zorla çıkartcan ordan
aynen öyle canım hayırlısı hakkmızda
oflum dün yatıyorum böylee sol tarafıma doğru benim kuzum nasıl oynuyo böylee elimde karnımda sanki böyle elini verdi bana gibi tutum gibi resmen nasıl tuhaf birşeydi gözlerim doldu ilk defa böyle hissettim orda içerde minik elleriyle yaa çok güzel bir duygu biran dışarda sandım iannırmısın artık öçok merak ediyoum nasıl birşey diyee
amin canım. Hava da buz gibi ya. Ben kalkıp banyo yapcm bide
evet kuzum artık resmen soğudu kış geldi perşembe günü kar geliyomuş edirneye yağmış bile ama bizim ev çok sıcak oluyo hala daha kombiyi yakmadık birde ateş basıyoki böyle çok sıcak geliyo oflum aman banyodan sornaya dikkat emi kuzum sıkı giy üşütme:26:
:) :) bende merak ediyorum nasıl bişey diye :) benimki de ayaklarıyla itiyo resmen hissediyorum ayaklarını :)
aYNEN CAnım kış geldi ben uşuom valla :) banyodan sonra usuo insan evet sıkı giyinmek laZİM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?