Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

yok gülüm bn koelinde oturuyorumm

çokk şükür gülümm iilerrrr aman allah bozmasın sorun yok barıştılar herşey yonlunda fazla gelip gitme olmuyo ama bazen de eşim bırakıyo ben iş arkadaşlarımla maça gtcem evde durma oda beni annemlere bırakıyor böyle gülüm çok şükğrrr

yeter gülüm sutun sizi gidi homini gırtlaklar sızı tatlıya düştün iyice he e hakkı cıkcan ya ondan mı nedir gerci bilmiyorum ablamda tatlı delissiydi ole sekbettiler degilde ıvır zıvır manyagıydı nutellayı kasıklayarak bi gecede halledetdi yanı
hamileliginde bhiç canım tatlı cekmedi ya laaaa. ama erkekimiz oldu
tabı gece yatarken sut iç ama ballı içme yeter bide normal dogum istiyonkı bebe tosunlastıkca dogum zorlasır bak
ya benim dedigimi dedi demi doktor gülüm zati mantıken oledir bak kese belli bi buyukluge gelir kalır içinde bebe büyümeye devam eder e alan daralır hareketi azalır sıkıstıkca amannnnnnnnnnnnn hem ters duruyolar hemde bi gıdım yerde tıkıs pıkıs daralıyorum len sizin resimlere baktıkca.

gülüm bende takmıyorum diyorum dopktra gidiyorum öyle deyince gelde takma birde oynamaması işte iyice korkuttu iyi değil diyip duruyo hiç tatlı yeme diyo yahu yediğim 2 halleydi oda tavanmı yaptı şekeri nee oda iyi şimdi ne diyicek bilemiyorum hayırlısıyla bir alsam kucağıma iri olsun omasın sıkıntım anne karnında sıkıntı oalbilieceği yoksa dmeside önemli değilde işte korku moncuğum:18:
yerim ben o mızırdağıı sıkıntısı olmasa yaparmı annesi anlamıyoruzki meleklerin dilinden Allahım kolaylık versin herşeyden nem kapıyolar minikler dünürüm öp damadımı yimee evet gülüm temiz çıktı çok şükür de bu irilik ne doktor neden sıkıntı ediyo korkutuyo anlamıyorum irilğini takmıyorum ama işte sıkıntı dedikçe korkuyorum yoksa olsun iri en fazla sezeryan olurum olur biter yani
[video=youtube;CC_mgVMAOwc]http://www.youtube.com/watch?v=CC_mgVMAOwc&feature=endscreen&NR=1[/video]

eşim polis okulundayken bu biizm şşarkımızdı moncuğumm ahh ahh eski geldi aklımaa

iyi iyi gülüm cokj sevindim ya ya zati yakınsınız görüşülür sıksıkta kalmaya gerek yok kuzu zati görüşülüyo hanı. bekar evin olsa devamlı cagırda anneni böle el le olmuyo iştye ne kadar kocalarımızda olsa onlar eller ne yazıkkı buda babannemin lafı il oglu derrrrrrrrrrr
zati kocaelindesin
bende ordaydım gölcükte uzun sure kaldım. allah allah e manısada oturan kımdı hürremmiydi kıslar ya
bunADIM HERHALŞ KARISTIRMALAR BASLADI

bacım benim hamilelik öncesi tatlıyla aram yoktu aradaolurdu ama adet dönemimde olurdu deidğin gibi şerbetli sütlü tatlıılar değilde ıvır zıvır gofret halley gibi çekiyo iştee oda sıkıntıdanmı nedir otur otur insan yemek isityo evde sütüde ballı iyi ouyoda beaaa vallahaa dediğin gibi melisam sanırsam normal zor olucakk bu gidişle şimdilik kestim bakalım haftaya perşemeye kadar yine hızlı büyümüşmü yoksa nomalmöi gidiyo görcez bakcezzz sıpayıı hee yaa daralmış yeri demekki o yüzdenmiş ordaki bayanalrda dedi korkma artık öyle olur hem bebek ters dönse doğum pozisyonuna karnın düşer baksana dimdik gibi biraz rahatladım yani

kızlar ben gideyim şu işleirmde bitireyim oturdukça oturuyorum kurusunda halıalrı sereyim gelicem ama yine pc açık olursanız görüşrüz kusuruma bkmayın bugün bu evi düzene sokmm lazım :26:

evte gülüm olabilir gülüm hatlar bende çok karışıyo bu aralarrr

Ya kıslar size bısı sorcam dun bi bot aldım duz bişi.
,yalnız ayagımın tam numarası nı aldım bi numara buyuk bayagı buyuk geldi yanı hanı diyolar ya ayak sıser benim bı 5 ıncı ayında falan kıs bıtıyo kıslar 5 aya kadar sişermöi ayak degiştirsemmi acep ne dıyonuz hanı son aylardır diye dusunuyorum sisme yaparsa oda bahara denk geliyo zatı bot giyilmez hani
ne diyonuz lennnnnnnnnnnnnnnnnnn kafam karıstı

Ya kıslar size bısı sorcam dun bi bot aldım duz bişi.
,yalnız ayagımın tam numarası nı aldım bi numara buyuk bayagı buyuk geldi yanı hanı diyolar ya ayak sıser benim bı 5 ıncı ayında falan kıs bıtıyo kıslar 5 aya kadar sişermöi ayak degiştirsemmi acep ne dıyonuz hanı son aylardır diye dusunuyorum sisme yaparsa oda bahara denk geliyo zatı bot giyilmez hani
ne diyonuz lennnnnnnnnnnnnnnnnnn kafam karıstı

bilmiyorummm kii balımm benm 5.ayda başladı öküz gibi şişti ellerim ayaklarım ayakkabı giyemiyorumm terlik giyorum anca balım valla çok şişti ayaklarım bileklerim fln

kızlarr çok kötüyümm babam iş yeri için muayene olmuştu...kalp grafiği fln çektiler dmaar tıkanıklığı var demişler noroloji bölümne muayene olcakmışş ya bişey olursaaa:!14:

Son düzenleme:
bilmiyorummm kii balımm benm 5.ayda başladı öküz gibi şişti ellerim ayaklarım ayakkabı giyemiyorumm terlik giyorum anca balım valla çok şişti ayaklarım bileklerim fln

aman kafam karıstrı ya neyse bi ikigün evde giyyiyimde olmadı degiştiririm aslında normalde 38 giyiyom ya nebilim bu 37 oldu. Kalın corapla azcık zorluıyop gibi.

kızlarr çok kötüyümm babam iş yeri için muayene olmuştu...kalp grafiği fln çektiler dmaar tıkanıklığı var demişler noroloji bölümne muayene olcakmışş ya bişey olursaaa:!14:

AY YENİ GÖRDÜM KUZU YA. UZULME GÜLÜM İBİŞ OLMAZ TIKALIYSA COK FAZLA ANJUY YAPARLAR TIP COK İLERLEDİ Bİ DENEM AZ TIKALIYSADA KALP İLACIYLA İLERLEMEMESİNİ SAGLARLAR
CAN SIKICI BI DURUM AMA COSUMU YOK DEGİL KUZU COK ÜZÜLME BAK CARESİ VAR EN AZINDAN TAMAMMI KUZU üzülme sen.

kıs ne oldu ya gel buraya anlatta git işini yap Allah allah konusuyoduk teldemi bişi oldu gayet iyiydin

gülümm bende anlamadım babam aradı bzm evn ordan geçiyrmuş dr geliymuşş..
sonra gel di böyle böyle dedii gittii bende anlamadım ki kalp grafiğinde damar tıkanıklığı çıkmış nöroloji dr nuramara alıp oraya gitcekmiş

bugunmı gidiyo doktora kuzu hadi hayırlısı insallah tıkanıklık cok azsa hiç bişi olmaz kuzu dur simdi elhamlanma emi bekle bakalım bi sonucu alsın tamamen.

bugunmı gidiyo doktora kuzu hadi hayırlısı insallah tıkanıklık cok azsa hiç bişi olmaz kuzu dur simdi elhamlanma emi bekle bakalım bi sonucu alsın tamamen.
yok bugn gitmoy daha randevu alcaklar blmyorum gülümm aynen bi gitsin bakalım ne olcaacak inşşş dediğin gibi azdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…