Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Elifim geçmişe bakarsan nst kağıdimi göreceksin. Benim de sancılarm varmış hafifte olsa. Açılma falan yok bakalım. Yakında doğurabilirm :)

Elifim geçmişe bakarsan nst kağıdimi göreceksin. Benim de sancılarm varmış hafifte olsa. Açılma falan yok bakalım. Yakında doğurabilirm :)

gördüm gülüm gelir gelmez baktım geçmişe gördüm ama anlamdım o çizgiler sancı demekmi sancın varsa açılamda olur bee gülüm bencee benimle birlilkt bir bayan vardı onunda perşmbeymiş doğumu aynı ağrıları oluyo ama nstde sancı yok diyoo bekliyodu oda garibim Allah yardımcınız olsun eliniz kulağınızdaa gülüm nasıl peki acı veriyomu ağrıların çokmu durumun nasıl balım

inişli çıkışlı çizgiler var ya onlar sancı oluyor. Back aralarım sızlıyor. Yürümekte zorlanıyorum. Arada belime sancı giriyo. Öyle yani. Ama en çok back aralarm ağrıyo

inişli çıkışlı çizgiler var ya onlar sancı oluyor. Back aralarım sızlıyor. Yürümekte zorlanıyorum. Arada belime sancı giriyo. Öyle yani. Ama en çok back aralarm ağrıyo

oy kyamam sana balımiinanırmısın bende dün bacaklarım kalçalarım ağrıdı yatamadım yürüyemedim aklıma hemen sen geldin diyorumki yaa oflum ne yapıyo benimki bu kadarken onunki doum belirtileri gerçkten Allah yardımcınız olsun gülüm hepimizin cümlemizin yarıdmcısı olsun:26:

Amin canım amin. Çok zor gerçekten. Benimki her an çıkacak gibi aynı :) yer de daraldığı için fazla hareket de edemiyor. Korkutuyo bazen hareket etmeyince. Bi de altı günde ala ala 50 gram almış. Ona canım sıkıldı

bugün banada dediler yeri daraldıkça hareketleride kısıtlanır diyee demekki doğru oflum sen korkma snein normal Allaha şükür 6 gündede 50 gr az değil hani haftada ne akdar alması gerekiyo normlade son aylarda meselaa:26:

oflum ben 10 dk geliyorum bir duşa girip gelicem gülüm karnım falan jel oldu hep fırsat bulamdım yorgunluktan pc açık hemen geliyorum balım

oflum ben 10 dk geliyorum bir duşa girip gelicem gülüm karnım falan jel oldu hep fırsat bulamdım yorgunluktan pc açık hemen geliyorum balım

oflum kuzum 10 dk ya geliyorum duşa giripgelicem karnım jel içine kaldı buüğn fırsat bulamdım yorgunluktan hemen gleicem balısıö ps açık

elifim enet gitti kriz geçirdim gelmedi şimdi geldi elifm ya yarın bi git bakalım tekrar ölçtür şekerini dr nedicek çok merak ettim gülüm inş bişey olmaz valla ne diceğimi bilemedimm

elifim enet gitti kriz geçirdim gelmedi şimdi geldi elifm ya yarın bi git bakalım tekrar ölçtür şekerini dr nedicek çok merak ettim gülüm inş bişey olmaz valla ne diceğimi bilemedimm

oyy gülüm benim sakin ol oluyo bazende bendede ama hemen geliyo yada tam yazaken elektirik kesiliuo sinir bozucu oluyo ama ne yapıcan gidicem bakalım gülüm yarında gelmem öğleni bulurr açlık birde birbucuk saat sonra yemek sonrası bakılıcak onun için git gel zaman alıcak merak etmeyin emi gülüm benim:26:

tmmm gülüm ya sen yeter ki hayırlı haberler gelde

sende gülüm aman gülüm sağlıklı doğsnlarda beraber doğuralımmmm

inş kevserim inşşş hayırlısı hakkımızdaa vallaha ben hazırlıklara başlıycam beşiğini falan alıcaz bu aydan sonraa kalanlarıda yıkıyıp ütüleyip bekliycem belki erkenden sezeryana alırlar belli olmaz şekerden dolayı:26:

bu arada bugün mooncuğum hiç gelmedi dünürümde girmiyo bayadırr merak ettim göreniniz varmı bu kaçakları acep:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…