Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elif henüz gelmedi galiba inşallah güzel haberlerle gelir :26:
insallah canım ben de haber bekliyom.
Of emosum of canım sıkıldı catladım kısssssssssssssssssssss
ben geldm oflumm h.geldn demek sancıların çıkmış ay maallah inş yakın zamanda allırsın yavrunu kucağına
melisam demek rüyanda gördün elifi ha
gelmemiiş eliff ya merak ettimm valla aklım onda kaldıııı
evet kuzum bugun deyince haturlkadım ruyayı bebegin haret sizliginden bahsediyodu bole.
ne zmmn gelcek elifimm yaa
Kimsede telefonuda yok değilmi ya valla merak ettim iyice akşam girip bakıcam yine inşallah herşey yolundadır
yok gülüm bende ya bende çıkmıyorum merakdan ölcemm inşş
hazır canım her şey beşiği çantası benim çantam. Bezleri ıslak mendilleri şampuani hepsi hazır. Allahn izniyle. Tek canımi sıkan fazla kilo almamış 6 günde 50 gr almış.oflum simdi herbişiyi hazır demi bebişinin yatagını ne yaptın kuzu.
cantan falanda hazır demi.ay heyecan dorukta ben esimi nasıl gönderceksem o durumda yanlız gelirse sancılar korkudasn altıma ederim kız ben.
sende hoşgeldin canım. Hayırlısıyla gelsin inşallah canım bakalım bekliyoruz :) bi hafta sonra bi daha kontrol.ben geldm oflumm h.geldn demek sancıların çıkmış ay maallah inş yakın zamanda allırsın yavrunu kucağına
melisam demek rüyanda gördün elifi ha
gelmemiiş eliff ya merak ettimm valla aklım onda kaldıııı
ara ara titresimler artmıs onlarmı sancılar oluyo.hımmmmmm
doktorun normal diyo demi kuzu. sen nerde yapmayı düşünüyosun dogumu. normal dogummu yoksa belden uyusturmalı normal dogummu hangisini olcan kuzu.