• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kızlar ben çıkıyorum sırtım ağrıyo karnım ağrıyo dinleneyim yarın geldiğimde görüşrüz hrepinizi öpüyoeum canlarım iyi gecelerrr:54::54::54:

slm kizlar ben esimin telinden giriyorum pastanedeyiz net buldum yazayaim dedim ilk defa griyum ins yazabilmisimdir kan verdim iki saat sonra yine vericem beklemedeyiz gelinvr yazarim yine mucuks bu arada bu sipam bugun oynuyo cok sukur

uykusuz bir gecenin ardından günaydın hatunlar :3::31:
deli etti bu çocuk beni gece 2,30 da yattı zorla 3 buçukta kalktı ve kalkış o kalkış
uyumadı yahu bu saat oldu şuanda uyuyo gibi onca sallamanın ardına
sıfır uykuylayım anlıycagınız ve sinirlerim oynamış durumda :27::27:
şimdi ona baktımda hem kızıyorum hem üzülüyorum kızdıgıma
ne acayip bişeymiş şu annelik :31:

slm kizlar ben esimin telinden giriyorum pastanedeyiz net buldum yazayaim dedim ilk defa griyum ins yazabilmisimdir kan verdim iki saat sonra yine vericem beklemedeyiz gelinvr yazarim yine mucuks bu arada bu sipam bugun oynuyo cok sukur

a.s kuzum gayetde güzel yazmıssın balım
inşallahh güzel hbrlerle gelirsin cnm arkadaşım :16::16::48:
okudum epey bi sıkıntı yapmıssın bikaç gündür
bi sorun çıkmaz inşallahh şekerden yana hem çıkarsada diyet yapar düzeltirsin kuzum
üzme kendını emi önemli olan ikinizinde sağlıklı olmanız balım benim :38::38:

ayy elifim çok şükür oynasın küçük paşa haberlerini bekliyoruz gülüm iinşş soru çıkmıcakk

yazmıssın aferin sana kuzu.
hım zırt pırt verilen kan bu demi gülüm oluyon aclıktan yanı zor iş bu ya.
halleye saldırma barım simit ye işin bitince:27::27::27:

Back