• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

oh oh anacıgınla gezmeler eegitce he ay ne güzel. benimkide gelcek bu pazar insallah cok ozledim cokkkkkkkkkkkkkk.
gez gülüm eglen :16::16::16::16::16:
bende cıkarım bırazdan kuzu dünde evdeydim iki üç gün evde bunalıyorum ben ya.:27::27:

he valla gülüm neydiyim iyice ağırlaşıyorum zaman geçtikçe gezmeden olomazzz inş gelir cnm....:54::54::54:

geldim kızlar kusuruma bakmayın ancak geldim hem hastane hem sağlık ocağı derken girebildim şimdi bebeğim çok iri 17 gün ilerden gidiyo iyi değil dedi doktor şeker testini yeniden istedi ondan olabilr dedi başka birşey gözükmüyo dedi tam 29 haftalıkken 31+4 çıkıyo doğumda 11 şubatken 24 ocağa çekti :26::26: kilosu 1807 boyuda 43.4 çıktı işteee böyle kızlar:31:

hayırlısı olsun cnm canını sıkma herşey allahın izniyle bişi olmaz ne güzel iri bi bebişin olacak maşallah:emir_bebek::nazar:allah nazarlardan korusun.

uykusuz bir gecenin ardından günaydın hatunlar :3::31:
deli etti bu çocuk beni gece 2,30 da yattı zorla 3 buçukta kalktı ve kalkış o kalkış
uyumadı yahu bu saat oldu şuanda uyuyo gibi onca sallamanın ardına
sıfır uykuylayım anlıycagınız ve sinirlerim oynamış durumda :27::27:
şimdi ona baktımda hem kızıyorum hem üzülüyorum kızdıgıma
ne acayip bişeymiş şu annelik :31:

slm cnm kıyamam ya uykusuzluk çok zor bişi biliyorum ama herşey onlar için değer dimi sevgileri yetiyo annelik çok kutsal bi meslek hem güzel hem zor ömür boyu bitmeyecek bi meslek allah bitirmesin :emir_bebek::16::16::16:

uykusuz bir gecenin ardından günaydın hatunlar :3::31:
deli etti bu çocuk beni gece 2,30 da yattı zorla 3 buçukta kalktı ve kalkış o kalkış
uyumadı yahu bu saat oldu şuanda uyuyo gibi onca sallamanın ardına
sıfır uykuylayım anlıycagınız ve sinirlerim oynamış durumda :27::27:
şimdi ona baktımda hem kızıyorum hem üzülüyorum kızdıgıma
ne acayip bişeymiş şu annelik :31:
oyy kuzum benim uyutmadımı bu yakuşuklu damadım seni kıyamam sana hepmi böyleydi ilk defamı oldu belki bir rahatsızlığı vardırr gülüm kızma damadıma bakk bozuşuruz haaa annelik işte gülüm gerçkten hakkı ödenmez bunu anladım yanii daha başında olamma rağmen :50:
a.s kuzum gayetde güzel yazmıssın balım
inşallahh güzel hbrlerle gelirsin cnm arkadaşım :16::16::48:
okudum epey bi sıkıntı yapmıssın bikaç gündür
bi sorun çıkmaz inşallahh şekerden yana hem çıkarsada diyet yapar düzeltirsin kuzum
üzme kendını emi önemli olan ikinizinde sağlıklı olmanız balım benim :38::38:
sorma dünürüm sıkıntı olduki oynanmaması beni ne hallere soktu bugün oynuyo ama nasıl gülüyorum dolmuşta slak salak gülüyorum görenler vardır bir sorun demiştir kesin oynadıkça şükrediyorum gittim verdim geldim çıkmışda sonuçlar hepsi normal birşey yok anlamadımki iriliğe neden olan neee vallahaaa:44::44:
ayy elifim çok şükür oynasın küçük paşa haberlerini bekliyoruz gülüm iinşş soru çıkmıcakk
sağolsın kevserim benim oynadı sormaaa nasıl mutluyum şükürler olsun verdim geldim çıkan sonuçlarıma bakıyorum çıkmamış hepsi gayet normal gülüm:44:
yazmıssın aferin sana kuzu.
hım zırt pırt verilen kan bu demi gülüm oluyon aclıktan yanı zor iş bu ya.
halleye saldırma barım simit ye işin bitince:27::27::27:

eferin bana kaçak net buldum hemen giriştim yazmayaa ama çok zormuş konu yazma bölümünee değilde başlık bölümüne yamzışım harfler bittimi deli oldun sil yaz derken 1 saate yazmışımdır sanırsam geldim melisam yok o kandan değil bu iki kolumdan oldu ilk ikitane tüp aç karnına alındı gittik yedim 2 saat sonra tok karnına bir tüp daha alındı onlarda temiz normal şeker yok çıktı eşim gösterecek sonucu bakalım doktor ne diyicek gülüm zaten o halleyi yiyie yie bana bir halley oldu :52::52:ama nasıl güzel birşey yaa 10 lu paketini önüme koysalar 1dk da biter sanırsam yok öyle birşey eskidende ağzıma sürmezdim bacım ne oluyosa banaa:51:

hayırlısı olsun cnm canını sıkma herşey allahın izniyle bişi olmaz ne güzel iri bi bebişin olacak maşallah:emir_bebek::nazar:allah nazarlardan korusun.

sağolsın canım benim Allah razı olsun rabbim sneinkileride nazarlardan korusun hayırlı doğum nasip etsin inş :38:

903120 Post prandial kan şekeri (tokluk kan şekeri) 127 mg/dl Normal 70 - 140
901460 Glikozile hemoglobin (Hb A1C) 5.3 % Normal 4.8 - 6.0
901500 Glukoz 86 mg/dL Normal 74 - 106
KIZLAR SONUÇLARIM BUNLAR NORMAL HEPSİDE ANLAMDIMKİ NE İŞ ŞİMDİ NEDEN İRİ BU SIPAA:44:

903120 Post prandial kan şekeri (tokluk kan şekeri) 127 mg/dl Normal 70 - 140
901460 Glikozile hemoglobin (Hb A1C) 5.3 % Normal 4.8 - 6.0
901500 Glukoz 86 mg/dL Normal 74 - 106
KIZLAR SONUÇLARIM BUNLAR NORMAL HEPSİDE ANLAMDIMKİ NE İŞ ŞİMDİ NEDEN İRİ BU SIPAA:44:

yavrum sonuçlar normal sen dr ve ultrason sonuçlarına takılma her zaman 300-400 gram düş arkadaşımda 4 kilo dediler çock 3,5 doğdu bana dediler hatta diyet yaptırdıla 3400 civarıydı ultrason da çocuk 3 kilo doğdu yani bebeklerde şişlik oluyor doğumda onu atıyorlar.özellikle normal doğumda.benim paşamın hiç şişliği yoktu normal doğumun avantajida o.yani kaç kiloysa 300-500 gram arası düş.he benimkinde bir tek uzun olacak dediler galiba olacak ebeler falanda dedi dizle ayak bileği arası uzun çünkü o uzun olunca boy uzun olur diyorlar genede sağlıklı olsun mühim değil.

slm cnm kıyamam ya uykusuzluk çok zor bişi biliyorum ama herşey onlar için değer dimi sevgileri yetiyo annelik çok kutsal bi meslek hem güzel hem zor ömür boyu bitmeyecek bi meslek allah bitirmesin :emir_bebek::16::16::16:

a.s cnm Amiiiin :16:nasılsın denkleşemedik :3: aynen öyle onlar için değer işte bazen insana geliyo sağdan soldan:27:
bi bakışları bi gülüşleri yetiyo gerçekten dün epey mızmız olunca uykusuzda kalınca baya bi sinirim oynadı
ama çok şükür şimdi iyiyim :16:

oyy kuzum benim uyutmadımı bu yakuşuklu damadım seni kıyamam sana hepmi böyleydi ilk defamı oldu belki bir rahatsızlığı vardırr gülüm kızma damadıma bakk bozuşuruz haaa annelik işte gülüm gerçkten hakkı ödenmez bunu anladım yanii daha başında olamma rağmen :50:

sorma dünürüm sıkıntı olduki oynanmaması beni ne hallere soktu bugün oynuyo ama nasıl gülüyorum dolmuşta slak salak gülüyorum görenler vardır bir sorun demiştir kesin oynadıkça şükrediyorum gittim verdim geldim çıkmışda sonuçlar hepsi normal birşey yok anlamadımki iriliğe neden olan neee vallahaaa:44::44:
:

hee uyutmadı dünürümm mızmızda mızmız sürekli mızırdandı arada yapıyo böyle kuzumm
gaz olabılıyo genelde bide iki gündür bi huysuzlugu var ilgileniyorum konusuyorum o bana böyle naz yapıp duruyo
memnun olmuyo hiçbişeyden sevdiği oyunları felen yapıyorum yok öyle gülmüyo herzamanki gibi var bi mızmızlıgı
neyse çekicez artık napalım analık böyle bişey :31:
yok yok kızmam kuzumm arada azcık kızıyorum hemencik beni güldürüyo zati tam kızamıyorum muzur şey nolcak :55:

ohh gözümüz aydın kuzumm şeker çıkmamış bebişin hareketleride iyi daha ne olsun kuzumm maşallahh ikinizede :nazar::nazar:
iriliği takma kafana kuzumm hem olsa olsa nekaa iri olcak yani bide herzaman tutmuyo ultrasondaki kilo ile dogumdaki kilo
onu takma sen kafana balım benimm siz iyi olun yeter kuzucumm :48::48:

asembim nasılsınız bakemm çağatay nasıl??

[video=youtube;CC_mgVMAOwc]http://www.youtube.com/watch?v=CC_mgVMAOwc&feature=endscreen&NR=1[/video]:25::25::25::25::25::25::25:

iyi diyelim iyi olsun kuzum çağatay biraz sabrımı zorladıda şuanda iyi çok şükür :16::nazar:
otokoltugunda oturuyo takılıyo orda aguu bii büüü duu diyip duruyo :9:
sen nasılsın tatlı anniş fatih paşa nasıl :emir_bebek:

iyi diyelim iyi olsun kuzum çağatay biraz sabrımı zorladıda şuanda iyi çok şükür :16::nazar:

Back