Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

en gencimiz derken dalgamı geçiyon kısssssssssssssssssss niye güldün.allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyütsün inşallah

Amiiin cnm cümlemizinkine
hehe yok kuzum dalga geçmedim sen 33 ben 29 yani benimde aşağı kalır yanım yok kısacası ikimizde çook genciiz

selam kıslar evi toparladım pazara cıktım cayımı yaptım geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

a.s kuzummm hoşgeldin
bende iyi bi fırça attıydım size nerdesiniz len diye
ohh pazar alışverişi yapılmıs çaylar demlenmiiş afiyetler olsun kuzu
çok ağır taşımadın demi kuzum :18:

Amiiin cnm cümlemizinkine
hehe yok kuzum dalga geçmedim sen 33 ben 29 yani benimde aşağı kalır yanım yok kısacası ikimizde çook genciiz

kısssssssssssssssssss biz taş çıkartırız walla hem ne var ayol yaşımızda tabiside genciz

kısssssssssssssssssss biz taş çıkartırız walla hem ne var ayol yaşımızda tabiside genciz

aynen üle kuzumm hıh havamız yeter
bende adet oldum karnım ağrıyo birazcık anam millet 1 yıl olmaz ben hemencecik oldum

aynen üle kuzumm hıh havamız yeter
bende adet oldum karnım ağrıyo birazcık anam millet 1 yıl olmaz ben hemencecik oldum

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:geçmiş olsun cnm tamol iç karnının ağrısına iyi gelir.bende hemen olurum.

a.s kuzummm hoşgeldin
bende iyi bi fırça attıydım size nerdesiniz len diye
ohh pazar alışverişi yapılmıs çaylar demlenmiiş afiyetler olsun kuzu
çok ağır taşımadın demi kuzum :18:

gördüm simdi gülüm tıkınıyodumda heheytttttttttt bi yandanda bi kadın bi erkek izliyom nasılsın kuzu bebişin nasıl. yok kuzu sadece balık aldım geldim.bide ceviz

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:geçmiş olsun cnm tamol iç karnının ağrısına iyi gelir.bende hemen olurum.

sağol cnm hımm hiç tuymamıştım adını aldırayım bari herüfe çok ağrırsa içerim
gerçi bebiş var bişey olmaz dimi :44:
çok gıcık yaa ağustos 6 da yaptım dogum eylül sonu oldum ekimde olmadım ahanda kasım sonu gene oldum
ne vardı azcık olmayaydım

gördüm simdi gülüm tıkınıyodumda heheytttttttttt bi yandanda bi kadın bi erkek izliyom nasılsın kuzu bebişin nasıl. yok kuzu sadece balık aldım geldim.bide ceviz

asembim sen göbek catlagı için ne kullandın kuzu

tıkın kuzum tıkın yarasın sana ve bebüşünee
hee o varmıki bu saatde ben hep gece denk geliyorum ona
iyiyiz valla kuzum nolsun afacanı uyuttum çok şükür uyuyo hala
şimdi büle dedim ya birazdan vıyaklar
iyi yapmıssın kuzum balık ceviz süper faydalı bide muzda ye kuzum
tahin pekmezde ye bebişe kilo yapar

ben hiç bişey kullanmadım kuzum içim rahat etmedi kıllanma tuylenme yapar diye
çok şükür öyle aşırı bi çatlagım olmadı ama sıfır pürüzsüzde değil

tamolun adını duymadınmı dktr hamileyken bile veriyo bana verdi en hafif ağrı kesici bebişe zararı yokmuş

tamolun adını duymadınmı dktr hamileyken bile veriyo bana verdi en hafif ağrı kesici bebişe zararı yokmuş

duymadım valla ben pek ilaç kullanmamda ondan olabıler kuzum bana dr parol yada minoset içebilirsin demişti hamişken
temem cnm sağolasın kocişe sipariş verem gari

hım kıs kasınmaya basladı benim göbik ya. badem yagı suruyodum yetmiyo yeteri kadar nemlendirmiyo bebe yagı alkdım bakalım.

benim afacan uyandı kızlarr şimcik çıkayrum gene gelirim ilk fırsatta öptüm hepiciğinizi canlarım benimmm

alıntı yaptım ama net gitti yazdıklarımdda gitti sinir bastı yahu tekrardan bakıcam şimcik kevserim naıslsın gülüm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…