Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önemli değil kuzucum:) dalin sıvı bebe kulanıyorum onun yumuşatıcısıda var tatlım.çok güzel memnunum ben.ben hepsini bir yıkadım ama sen beyazlarını ayır çünkü koyu renkil kıyafetlere pamuk geliyor .onun harici bişi olmuyor dersen bişi olmaz karışık yıkayabilirsin kurutur ütülersin misssssssssss gibi olur
hayırlısı tatlım güzel sonuçlar çıkar inşallah
ben prima premium care kullanıyorum hemide 3 numaraya geçtik memnunum huggies te iyi diyorlar cnm.ikisinden birini alın derim ben.
vallaha hiç olmadım gülüm eltimide canlı görüncee yok yaa anormal birşey o sezeryan sonrası dedğin nasıl acı oluyo biliyomusun gaz çıkarammak kaç saat o kanlarla beklemek sondayı takılmak titremek acısından kımıldayamamak noırmlade sancı çekiyosun evet ama çıkana kadar sonrasında kuş gibi hafiliyosun dikişlerin acısı oluyo ama bana göre tabi melisam hani ona razıyım hayırlısıyla inş normal olur bacım dua et bana
peki gülüm ilk 1 aylığktan kaç tane aldın kaç paket gitti layımda sıkıntı olasın bendee
hıım anladım monum ona bakayım o zaman birde yani mesela yeşil veya sırf sarı olanalrı beyazlarla atamayız ama beyazlını içindeki re-nkler sıkıntı yaratmaz dimi
ederim kuzu ama cok kilo alma bak sımdiden 8 kilo devirdin kılo aldıkca normalden uzaklasırsın bak
eccik bogazını tut kız
yavrum bişi olmaz yıka ama yüksek derecede yıkama .1 numara 2 paket al , yeter cnm.uni baby yeni doğan ıslak pamuklu mendil alın popiş için.
anladım gülüm tşk ediyorum paşam nasıl uyuttumu bu gece seni
CNM gene saat 4 te uyudu saat 2 gibi salona girdim koltuğu açtım onuda yanıma aldım tv yi açtım ışıkları kapattım memişle bir uyuyorya uyoyo kalkıyo emiyo 10 dakka arayla uyuyo kalkıyo emiyor saat 4 te tam daldı gene .demekki anneyle uyumak istiyor sıpammmmmmmmmm:)sonra saat 10 gibi kalktı uyumadı 1 saat gene yattı bakalım ama kalkçak heralde mıkırdıyor.
yerim ben o sıpayı Allah kolaylık versin monumm yaaa ne diyeyim ağrıların ne durrumda alıyomusun ilaç falan :26:
iyiyim şu ara rabbime şükürler olsun minosetle kesiyorum şimdilik ağrıyı bakalım nezamana kadar kescek
iyiyim şu ara rabbime şükürler olsun minosetle kesiyorum şimdilik ağrıyı bakalım nezamana kadar kescek
yavrum merhaba dedim ya:)) görmedin galiba elifim nasılsın??
melisam nasılsın kuzum
asembim miniş anniş:))) eskiden miniş gebiştin
benn geldmmmm