• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

ben prima premium care kullanıyorum hemide 3 numaraya geçtik memnunum huggies te iyi diyorlar cnm.ikisinden birini alın derim ben.:16:

önemli değil kuzucum:) dalin sıvı bebe kulanıyorum onun yumuşatıcısıda var tatlım.çok güzel memnunum ben.ben hepsini bir yıkadım ama sen beyazlarını ayır çünkü koyu renkil kıyafetlere pamuk geliyor .onun harici bişi olmuyor dersen bişi olmaz karışık yıkayabilirsin kurutur ütülersin misssssssssss gibi olur

:54:hayırlısı tatlım güzel sonuçlar çıkar inşallah :16::16::16:

hıım anladım monum ona bakayım o zaman birde yani mesela yeşil veya sırf sarı olanalrı beyazlarla atamayız ama beyazlını içindeki re-nkler sıkıntı yaratmaz dimi

vallaha hiç olmadım gülüm eltimide canlı görüncee yok yaa anormal birşey o sezeryan sonrası dedğin nasıl acı oluyo biliyomusun gaz çıkarammak kaç saat o kanlarla beklemek sondayı takılmak titremek acısından kımıldayamamak noırmlade sancı çekiyosun evet ama çıkana kadar sonrasında kuş gibi hafiliyosun dikişlerin acısı oluyo ama bana göre tabi melisam hani ona razıyım hayırlısıyla inş normal olur bacım dua et bana:27:

ederim kuzu ama cok kilo alma bak sımdiden 8 kilo devirdin kılo aldıkca normalden uzaklasırsın bak
eccik bogazını tut kız:27::27::27:

peki gülüm ilk 1 aylığktan kaç tane aldın kaç paket gitti layımda sıkıntı olasın bendee

hıım anladım monum ona bakayım o zaman birde yani mesela yeşil veya sırf sarı olanalrı beyazlarla atamayız ama beyazlını içindeki re-nkler sıkıntı yaratmaz dimi

yavrum bişi olmaz yıka ama yüksek derecede yıkama .1 numara 2 paket al , yeter cnm.uni baby yeni doğan ıslak pamuklu mendil alın popiş için. :54:

kıslar evi yatagı herbişiyi toplayıp pazardanda balıgımı alayım oglen cay saatine burdayım gelirsenizz görüşürük emi canlar:38::38::38::38::38::38::38::10::10::10::10:

ederim kuzu ama cok kilo alma bak sımdiden 8 kilo devirdin kılo aldıkca normalden uzaklasırsın bak
eccik bogazını tut kız:27::27::27:

gülüm kilo almamak mümkün değilki başlarda tutabildiğin kadar tutuyosunda ama şimdi acıkıyosun miden kazınıyo yememek gibi bir şansın yok ben kilo alsamda engel değidl ama ebbek alıdıkça normal zor olurr 4 kilo olursa olmaz oda büyük olucak gibi çünkü beslenmem gerçkten çok iyi hep faydalı kesinmlikle ne kahve nee cips ıvır zıvır yemiyoreum sadece yayarlı şeyler yiyorum oda yansıyo sıpayaa işte bakalım hayırlısı bee kuzum inş gönlüme göre hayırlısını yaşarım

anladım gülüm tşk ediyorum paşam nasıl uyuttumu bu gece seni

CNM gene saat 4 te uyudu saat 2 gibi salona girdim koltuğu açtım onuda yanıma aldım tv yi açtım ışıkları kapattım memişle bir uyuyorya uyoyo kalkıyo emiyo 10 dakka arayla uyuyo kalkıyo emiyor saat 4 te tam daldı gene .demekki anneyle uyumak istiyor sıpammmmmmmmmm:):16::16:sonra saat 10 gibi kalktı uyumadı 1 saat gene yattı bakalım ama kalkçak heralde mıkırdıyor.:16:

CNM gene saat 4 te uyudu saat 2 gibi salona girdim koltuğu açtım onuda yanıma aldım tv yi açtım ışıkları kapattım memişle bir uyuyorya uyoyo kalkıyo emiyo 10 dakka arayla uyuyo kalkıyo emiyor saat 4 te tam daldı gene .demekki anneyle uyumak istiyor sıpammmmmmmmmm:):16::16:sonra saat 10 gibi kalktı uyumadı 1 saat gene yattı bakalım ama kalkçak heralde mıkırdıyor.:16:

yerim ben o sıpayı Allah kolaylık versin monumm yaaa ne diyeyim ağrıların ne durrumda alıyomusun ilaç falan :26:

yerim ben o sıpayı Allah kolaylık versin monumm yaaa ne diyeyim ağrıların ne durrumda alıyomusun ilaç falan :26:

iyiyim şu ara rabbime şükürler olsun minosetle kesiyorum şimdilik ağrıyı bakalım nezamana kadar kescek:ssz:

moncuğum ben biraz uzanayom sırtım ağrıyo çok oturdum gelirim yine kuzum paşamı öp yerimeee

yaaa yine çıkmıs herkes pofffff :22::47::47::47:
gelin len çabuk yettiniz canıma heee :4::4:
çağatayı uyuttum geldim siz kaçmıssınız yaa bana neeeeee :52::52::52:

yavrum merhaba dedim ya:)) görmedin galiba elifim nasılsın??

melisam nasılsın kuzum

asembim miniş anniş:))) eskiden miniş gebiştin

hehe miniş gebiş diyodun bana artıkın miniş anniş oldum :21::24:
sende tatlı gebiştin tatlı anniş oldun cnm arkadaşım benim :38::38::38:

elfim kuzum ben bebiş için dalan roxy kullanıyorum ilk günden beri sabun tozu ve çooook memnunum hem uygun hem iyi
tavsıye ederim yani hacı şakir felen çok uçuk bence fıyatları hiç gerek yok derim ben tavsıye uzerıne almıstım dalanı iyikide öyle yapmısım kuzum :34::10:

beze gelince kesinlikle prima premium care kullandıgında anlıycaksın zaten nekadr ıyı oldugunu
bebişler ilk başta çok sıvı yapıyo ve acayip emiyo sızdırmıyo halen daha premium care kullanıyorum kuzum
bi kere primanın başka markasını aldık pişman oldum pişik yaptı çağatayı bide çok sızdırdı
bidahada başka bişy denemedım balımcım :34::emir_bebek:

ıslak mendil moonumunda dediği gibi unibaby yenidoğan al kuzum :34::29:

şampuan sebamed aldım memnunum çok şükür konak felen olmadık
pişik kremide sebamedin ondan da memnunum kuzum :emir_bebek:

Back