- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
anamm yedik yaaa zılgıtı geldim kızma dünürümyaaa yine çıkmıs herkes pofffff
gelin len çabuk yettiniz canıma heee
çağatayı uyuttum geldim siz kaçmıssınız yaa bana neeeeee
hoşgeldin kevserimbenn geldmmmm
oyy canım benim çok tşk ederim çok sağolsın inan çok yardımcı oldun dalan roxy oflumda söyledi ama işte bulamadım migrosa bakayım birdee ıslak mendili bezi falan not ettim onları alayım sağolsın Allah razı olsun cnaım benimelfim kuzum ben bebiş için dalan roxy kullanıyorum ilk günden beri sabun tozu ve çooook memnunum hem uygun hem iyi
tavsıye ederim yani hacı şakir felen çok uçuk bence fıyatları hiç gerek yok derim ben tavsıye uzerıne almıstım dalanı iyikide öyle yapmısım kuzum
beze gelince kesinlikle prima premium care kullandıgında anlıycaksın zaten nekadr ıyı oldugunu
bebişler ilk başta çok sıvı yapıyo ve acayip emiyo sızdırmıyo halen daha premium care kullanıyorum kuzum
bi kere primanın başka markasını aldık pişman oldum pişik yaptı çağatayı bide çok sızdırdı
bidahada başka bişy denemedım balımcım
ıslak mendil moonumunda dediği gibi unibaby yenidoğan al kuzum
şampuan sebamed aldım memnunum çok şükür konak felen olmadık
pişik kremide sebamedin ondan da memnunum kuzum
hoşgledin canım benim nasılsın bebiş nasılselamlar kızlar :87::87::87:nasılsınız?hepinize hayırlı cumalar.allah herkesin gönlüne göre versin
slm canım bende bilmiyorum ama sana yardımcı olabilecek arkadaşalrı tanıyorum biliyolarsa kesin yardım ederler bebek isteyen arkadaşlarım buyurun sohbete gidersen orda izmirli arkadaşlarımız var yardımcı olurlar sanaselam kızlar izmir den arkadaşlar varmı bi sorum olacak hayat hastanesi yada gazi hastanesi hakkında bilgisi olan varmı oralarda doğum yapan varmı? Daha önce bayraklı central hospitala gidiyordum dr iyi ama hastane hakkında iyi şeyler duymadım kararsızım doğumum şubatta olacak hepimizi Allah kurtarsın...
işte onu yapan birileri olaraktan yazıyorum ssana canım kendini yıpratma süreç çok yeni 1 yılın dolmadan doktorlar bile tedavi uygulamıyoşlar genelde hakkında hayırlısı olsunişte asıl problem orda cok kafama takıyorum ve bundan kurtulamıyorum cok teşekkür ederim yinede burda benimle aynı şeyleri hisseden insanlarla olmak cok güselmiş
iyi ettin melisam ben artık çay içemiyorum midem yanıyo yaa içtikçe yakıyo malesefselam kıslar evi toparladım pazara cıktım cayımı yaptım geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benim afacan uyandı kızlarr şimcik çıkayrum gene gelirim ilk fırsatta öptüm hepiciğinizi canlarım benimmm
tmm gülüm öp yerime çağatayımı damadımı yakuşulumuu görüşrüz