• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

yaaa yine çıkmıs herkes pofffff :22::47::47::47:
gelin len çabuk yettiniz canıma heee :4::4:
çağatayı uyuttum geldim siz kaçmıssınız yaa bana neeeeee :52::52::52:
anamm yedik yaaa zılgıtı geldim kızma dünürüm:9::9::9::9:
hoşgeldin kevserim :38:
elfim kuzum ben bebiş için dalan roxy kullanıyorum ilk günden beri sabun tozu ve çooook memnunum hem uygun hem iyi
tavsıye ederim yani hacı şakir felen çok uçuk bence fıyatları hiç gerek yok derim ben tavsıye uzerıne almıstım dalanı iyikide öyle yapmısım kuzum :34::10:

beze gelince kesinlikle prima premium care kullandıgında anlıycaksın zaten nekadr ıyı oldugunu
bebişler ilk başta çok sıvı yapıyo ve acayip emiyo sızdırmıyo halen daha premium care kullanıyorum kuzum
bi kere primanın başka markasını aldık pişman oldum pişik yaptı çağatayı bide çok sızdırdı
bidahada başka bişy denemedım balımcım :34::emir_bebek:

ıslak mendil moonumunda dediği gibi unibaby yenidoğan al kuzum :34::29:

şampuan sebamed aldım memnunum çok şükür konak felen olmadık
pişik kremide sebamedin ondan da memnunum kuzum :emir_bebek:
oyy canım benim çok tşk ederim çok sağolsın inan çok yardımcı oldun dalan roxy oflumda söyledi ama işte bulamadım migrosa bakayım birdee ıslak mendili bezi falan not ettim onları alayım sağolsın Allah razı olsun cnaım benim:54:
selamlar kızlar :87::87::87:nasılsınız?:34:hepinize hayırlı cumalar.allah herkesin gönlüne göre versin:nazar::nazar::nazar:
hoşgledin canım benim nasılsın bebiş nasıl:38:
selam kızlar izmir den arkadaşlar varmı bi sorum olacak hayat hastanesi yada gazi hastanesi hakkında bilgisi olan varmı oralarda doğum yapan varmı? Daha önce bayraklı central hospitala gidiyordum dr iyi ama hastane hakkında iyi şeyler duymadım kararsızım doğumum şubatta olacak hepimizi Allah kurtarsın...
slm canım bende bilmiyorum ama sana yardımcı olabilecek arkadaşalrı tanıyorum biliyolarsa kesin yardım ederler bebek isteyen arkadaşlarım buyurun sohbete gidersen orda izmirli arkadaşlarımız var yardımcı olurlar sana
işte asıl problem orda cok kafama takıyorum ve bundan kurtulamıyorum :1: cok teşekkür ederim yinede burda benimle aynı şeyleri hisseden insanlarla olmak cok güselmiş :3:
işte onu yapan birileri olaraktan yazıyorum ssana canım kendini yıpratma süreç çok yeni 1 yılın dolmadan doktorlar bile tedavi uygulamıyoşlar genelde hakkında hayırlısı olsun
selam kıslar evi toparladım pazara cıktım cayımı yaptım geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:42::42:
iyi ettin melisam ben artık çay içemiyorum midem yanıyo yaa içtikçe yakıyo malesef:5:
benim afacan uyandı kızlarr şimcik çıkayrum gene gelirim ilk fırsatta öptüm hepiciğinizi canlarım benimmm :54::54::54::54:

tmm gülüm öp yerime çağatayımı damadımı yakuşulumuu görüşrüz

anamm yedik yaaa zılgıtı geldim kızma dünürüm:9::9::9::9:

hoşgeldin kevserim :38:

oyy canım benim çok tşk ederim çok sağolsın inan çok yardımcı oldun dalan roxy oflumda söyledi ama işte bulamadım migrosa bakayım birdee ıslak mendili bezi falan not ettim onları alayım sağolsın Allah razı olsun cnaım benim:54:

hoşgledin canım benim nasılsın bebiş nasıl:38:

slm canım bende bilmiyorum ama sana yardımcı olabilecek arkadaşalrı tanıyorum biliyolarsa kesin yardım ederler bebek isteyen arkadaşlarım buyurun sohbete gidersen orda izmirli arkadaşlarımız var yardımcı olurlar sana

işte onu yapan birileri olaraktan yazıyorum ssana canım kendini yıpratma süreç çok yeni 1 yılın dolmadan doktorlar bile tedavi uygulamıyoşlar genelde hakkında hayırlısı olsun

iyi ettin melisam ben artık çay içemiyorum midem yanıyo yaa içtikçe yakıyo malesef:5:

tmm gülüm öp yerime çağatayımı damadımı yakuşulumuu görüşrüz
hım ecaysız gün gecmiyoki ne içiyon bacım bısı içmeden duramam ben ya. cay kahve.:32::32:

Canım senınki saclanıyısa o zaman mıdede yanma yaparmıs

bende öyle biliyorum melisam saçlandıkça olur derler ama doktorlarda ilgisi yok bebek mideye baskı yaptıkça oluyo diyolar uzman tvde falan harbidende öyle tam midemde geziyo hissediyorum artık eli ayağı kafası bilmiyorum niresi:1:

Back