hoşgeldiiiinnasılsın kuzumm
iim kuzumm ya saolasın eşimin bu gün tatil gönderdim dışarı sen neydiyorsunn
napam kuzum afacan uyuyo bende netde takılıyorum benım kocişde dışarı kadar çıktı
o gelene kadr gireyim bakayım dedimdünden yemegım var zati bugun oturcam valla
aman otur gülüm insana bazen zaten bıkkınlık geliyo her yemek yap iş yapp...
aynen üle valla kuzum bugun yan gelip yatma günüm tabi çağataydan fırsat buldukca
artık hareketlenmeye başladı geçen çekyata koydum bi baktım ucuna kadar gelmiş
bende şey yaptım şimdi yere onun yorganı var fazladan ona kılıf geçirdim
yere koyuyorum yorganını atıyorum onun ustune çağatayı oyuncaklarınıda koyuyorum takılıyo orda biraz
en iyisini apıyorsun gülüm aman dikkat et düşmesin demek harekletlenmeye başladı
selamlar kızlar :87::87::87:nasılsınız?hepinize hayırlı cumalar.allah herkesin gönlüne göre versin
selam kızlar izmir den arkadaşlar varmı bi sorum olacak hayat hastanesi yada gazi hastanesi hakkında bilgisi olan varmı oralarda doğum yapan varmı? Daha önce bayraklı central hospitala gidiyordum dr iyi ama hastane hakkında iyi şeyler duymadım kararsızım doğumum şubatta olacak hepimizi Allah kurtarsın...
a.s cnm hoşgeldinben iyiyim çok şükür pc başında geziniyorum
sanada hayırlı cumalar cnm Amiiinsen nasılsın napıyosun
a.s malesef bi bilgim yok cnm :44:
hoşbuldum tatlım.bende iyiyim sağol.senin gibi pc deyim işte.bi bakayım dedim evdeyim
boş vakitlerde en güzeli valla :126::126:
çalışıyomuydun acep evdeyim dedin de:44:
dimi ama yokkk güzelim çalışmıyorum evdeyim dedim bugün gezmem yok ondan cnm dün günüm vardı genelde gezerim hele bu son günlerim biraz daha gezeyimde sonrası malum
hehe dogru dıyosun cnm son son gez sefan olsun
hatırladım geçen demiştin güne gitcem diye şimdi dank etti
2 oğluşun vardı buda 3. olcak hürrem misali felen diye konusulmustu hatırladım şimdi kuzum
ee bu minik afacanlar insanda hafıza felen bırakmıyo
dimi cnm gezeyim sağol sefam olsun oh ohhhhhhhhhhhhhhhatırladınmı işte o benim senin ilkmi tatlım?
meraba canım daha 3 ay olmuş çok yeni bir süreç kafana takma derim ben daha başındasın günlerini zeh
r etme benim 1.5 yılda oldu üstelik rahimdeki yaraya rağmen bebek düşünüyosan sana iki tavsiyem olucak birincisi iltihap varmı yopkmu diye bakıl ikinciside sakın kafana takarak yapma en büyük etken bunlarr bana göreee:26:
gez valla sonrası yeni bebiş ve ev içinde uğraşmaca
hatırladım kuzum hatta yaş muhabbetide yapmıstık en gencimiz sendin senden sonrada ben geliyodum
evet benım ilk cnm bundan önce bi düşüğüm olmustu çok şükür Rabbim ikincisinde sağsağlim kavuşmamı nasip etti
işte asıl problem orda cok kafama takıyorum ve bundan kurtulamıyorumcok teşekkür ederim yinede burda benimle aynı şeyleri hisseden insanlarla olmak cok güselmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?