Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

iim kuzumm ya saolasın eşimin bu gün tatil gönderdim dışarı sen neydiyorsunn

napam kuzum afacan uyuyo bende netde takılıyorum benım kocişde dışarı kadar çıktı
o gelene kadr gireyim bakayım dedim dünden yemegım var zati bugun oturcam valla

napam kuzum afacan uyuyo bende netde takılıyorum benım kocişde dışarı kadar çıktı
o gelene kadr gireyim bakayım dedim dünden yemegım var zati bugun oturcam valla

aman otur gülüm insana bazen zaten bıkkınlık geliyo her yemek yap iş yapp...

aman otur gülüm insana bazen zaten bıkkınlık geliyo her yemek yap iş yapp...

aynen üle valla kuzum bugun yan gelip yatma günüm tabi çağataydan fırsat buldukca
artık hareketlenmeye başladı geçen çekyata koydum bi baktım ucuna kadar gelmiş
bende şey yaptım şimdi yere onun yorganı var fazladan ona kılıf geçirdim
yere koyuyorum yorganını atıyorum onun ustune çağatayı oyuncaklarınıda koyuyorum takılıyo orda biraz

en iyisini apıyorsun gülüm aman dikkat et düşmesin demek harekletlenmeye başladı

selamlar kızlar :87::87::87:nasılsınız?hepinize hayırlı cumalar.allah herkesin gönlüne göre versin

selam kızlar izmir den arkadaşlar varmı bi sorum olacak hayat hastanesi yada gazi hastanesi hakkında bilgisi olan varmı oralarda doğum yapan varmı? Daha önce bayraklı central hospitala gidiyordum dr iyi ama hastane hakkında iyi şeyler duymadım kararsızım doğumum şubatta olacak hepimizi Allah kurtarsın...

selamlar kızlar :87::87::87:nasılsınız?hepinize hayırlı cumalar.allah herkesin gönlüne göre versin

a.s cnm hoşgeldin ben iyiyim çok şükür pc başında geziniyorum
sanada hayırlı cumalar cnm Amiiin sen nasılsın napıyosun

a.s malesef bi bilgim yok cnm :44:

a.s cnm hoşgeldin ben iyiyim çok şükür pc başında geziniyorum
sanada hayırlı cumalar cnm Amiiin sen nasılsın napıyosun

a.s malesef bi bilgim yok cnm :44:

hoşbuldum tatlım.bende iyiyim sağol.senin gibi pc deyim işte.bi bakayım dedim evdeyim

boş vakitlerde en güzeli valla :126::126:
çalışıyomuydun acep evdeyim dedin de:44:

dimi ama yokkk güzelim çalışmıyorum evdeyim dedim bugün gezmem yok ondan cnm dün günüm vardı genelde gezerim hele bu son günlerim biraz daha gezeyimde sonrası malum

dimi ama yokkk güzelim çalışmıyorum evdeyim dedim bugün gezmem yok ondan cnm dün günüm vardı genelde gezerim hele bu son günlerim biraz daha gezeyimde sonrası malum

hehe dogru dıyosun cnm son son gez sefan olsun
hatırladım geçen demiştin güne gitcem diye şimdi dank etti
2 oğluşun vardı buda 3. olcak hürrem misali felen diye konusulmustu hatırladım şimdi kuzum
ee bu minik afacanlar insanda hafıza felen bırakmıyo

dimi cnm gezeyim sağol sefam olsun oh ohhhhhhhhhhhhhhhatırladınmı işte o benim senin ilkmi tatlım?

dimi cnm gezeyim sağol sefam olsun oh ohhhhhhhhhhhhhhhatırladınmı işte o benim senin ilkmi tatlım?

gez valla sonrası yeni bebiş ve ev içinde uğraşmaca
hatırladım kuzum hatta yaş muhabbetide yapmıstık en gencimiz sendin senden sonrada ben geliyodum
evet benım ilk cnm bundan önce bi düşüğüm olmustu çok şükür Rabbim ikincisinde sağsağlim kavuşmamı nasip etti

işte asıl problem orda cok kafama takıyorum ve bundan kurtulamıyorum cok teşekkür ederim yinede burda benimle aynı şeyleri hisseden insanlarla olmak cok güselmiş

en gencimiz derken dalgamı geçiyon kısssssssssssssssssss niye güldün.allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyütsün inşallah

işte asıl problem orda cok kafama takıyorum ve bundan kurtulamıyorum cok teşekkür ederim yinede burda benimle aynı şeyleri hisseden insanlarla olmak cok güselmiş

slm pingot hoşgeldin
sanırım bebiş istiyosun inşallah Rabbim tez zamanda nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…