- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
Bence bebelerınuz saclanıyooo kıslarr
olabilir melisam eskilerimiz öyle derler genelde ama artımk doğruluk payını bilemeyrum bu arada oflum bugün hiç girmedi acaba doğurdumu haberiniz varmı hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bebelerınuz saclanıyooo kıslarr
he bende izliyorum yinede dayanıyorum arada alışkanlık sanırsam affet beniyi izliyoruz eşimle işk bölümünden izledik yaa takipçiyiz şimdilik oda güzel
hhmmm bzde alev alevi huzur sokağıı takılıyoruzz öyle eşim sevmez öle dizi fln da izletiyorum saolsun ses çıkarmıyoo
Gelmedı dımı ana bılmemki agrı var deyıp duruyodu dogurdu mu ki yaaaa
Gelmedı dımı ana bılmemki agrı var deyıp duruyodu dogurdu mu ki yaaaa
görmedim bu günde acep doğurdumu oflum doğrduysa sıra bana eliyorrr
Dızı drmişken işler hucler yoktu bu hafta yaaaaaaa;(((
Hapsırup olayomı superdı ya
Ay jendı kendıme nazar degdıtdım ya cok ıyı gıfıyo mıdem bulanmıyo dıyodum bıraz once cıkardım oncesındede limon ıcmiştım ya cok kotu ıldum offffff donuyorum ya ısıtamafım kendımı bı
sanırsam öyle ettin kuuzum limond yapmış oalblir ama sen en iyisi git dinlen birazbenimde eşim geldi yemeği hazırlamya gideyim yarın gelemem eşim evde ama pazar uğrarım öpüyorum melisam dikkat et kendine baktın geçiyo dokrora hgit onlar ona göre ilaç verir en azından balısı
sllm ben geldmm anaaa kmseeeler yokkk
selmm kızlarr eşimle avm gttik alışweriş yaptık sonra gönderdim kocişi dışarı bende buzdolabını sildim aldıklarımı gzelcene yerleştirdimm sona mutfak dolaplarının içini düzellttimm sonraa çamaşırları topladım katladımm bütün dolapları aşşşa indirdimmm...dürdüm koydum şimdi de bi duş aldım tatlumu yiyip film seyrediyorum yarın da annemle pazara gitcezzz
ayyyy nekdar iş yapmışım ben yaa yazınca daha çok farkına vardım oturuncaaaa