• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

oy yerim ben seni doktor bana sadece yuz ustu yatma dedi sırt ustude yat kuzu sırtını dınlendirmiş ol bişi olmuyo sırt üstü yatma diye cevredekiler karabasan gelir diye diyo besmele cek yat ben genelde ole yatıyorum yan uyuyana kadar sonra bı uyanıyorum yayılmısım sırt ustu:27::27::27:

gülüm mecbur yatıyorum ne yapayım ayaklarımı uzataıyorum sırt üstü yattığım zaman gerilmesn karnım diye ama yatıyorum öyle dinleniyo 2-3 gündür sırım yoksa kopuyo böyleee kız melisam bu bir tepikliyo sallıyo beni sabah depremmi olyu dedim sallandımki ve bir kaç gündür hiç durmuyo maaşallah sürekli oynuyo 6 na randevu aldım gideyim bakayım ne kadar olmuş sıpam ne der normlami sezeryanmı belli olurmuki acep :26:

yavrum merhaba dedim ya:)) görmedin galiba elifim nasılsın??

melisam nasılsın kuzum

asembim miniş anniş:))) eskiden miniş gebiştin

melisam nasılsın kuzum

görmedim yemin ederim moncupum kusuruma bkma bende diyorum melisam ayışığım demiş ama altta yoksun diğer sayfada kaldın demkki görmedim nasılsın canım benim :38:

moncuğum birşey sorucam sana sen paşamın kıyafetlerini ne ile yıkadın oflumada sormuştum ama dediğini bulamadım ben birde sana sorayım dedim birde böylee btün kıyafetleri aynı andamı atıcaz yıkamaya renkli beyazlı karışık oluyo bölsen çok az oluyo ne yapmak lazım karışık renkleri atsak birşey olurmu sabit renkler olmazdaa dimi

moonummu geldi kızzz kime diyon
moonuma diyom zati :9::9::9:
melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:51:
efenim gülüm bu lanet ikli testi alamadım ya onla ugrasıyodu mkusu ya bu seferde o aralıkta doktor baska hastanede ve o hastanada test yapılmıyomus sansıma tukureyim ben:47::47::47: neyse derya hanımı aradımda o da dedi 10 uyla 15 ayrasıda yaptırabilirsin diye simdide sistemde 10unu görmüyo iyimi yarın bi daha ararım sansımı denerim:31::31:

melisam nasılsın kuzum

ıyıyım kuzu sen nasılsın devlet dedik ya ne mumkun kıs devşlette ikili uclu yaptırmak olummus bi randevuı alamadım ya bacım:27::27:

efenim gülüm bu lanet ikli testi alamadım ya onla ugrasıyodu mkusu ya bu seferde o aralıkta doktor baska hastanede ve o hastanada test yapılmıyomus sansıma tukureyim ben:47::47::47: neyse derya hanımı aradımda o da dedi 10 uyla 15 ayrasıda yaptırabilirsin diye simdide sistemde 10unu görmüyo iyimi yarın bi daha ararım sansımı denerim:31::31:

anam vardır bundada bir hayır melisam şu aksiliklere bak yaa varyaa paran olucak acımıycaksın hiç devlete gidiyorum ben imkanlar yok ikili içlü yapılmıyo git özele renkli ultrason yok ee aylık git normal ultrsona gir çık bunların yapılması gerek derler imkanları yok ee bizim imkanlarımız ne olucak hadi biz zorlayınca o parayı çıkarabilirz ama olmayanlar ne olucak çekmtirmesi gerekenler ne yapıcak bir detaylı usg 300 tl bee azmı yazık değilmi o para bizim kaç günlük mutfka masrafımız lafa gelince yaptırmanız gerek nerde nsıl diyincede uımurlarında değil Allah kolaylık versin:47:

elifcik kıs hacı sakırınmı dalınınmı bebek ıcın bulasık mak deterjanı var uya onu alsana kuzu yumusatucıcıda var mis gibi kullan işte
ya arkadasım hiç bebek kıyafetlerini ayırmadı ayrı yıkamadı normal kendi kırlıleriyle yıkadı ne kadar dlogru yaptı bılemem ama dıyoki o kadar sakınırsam olmadık seyler olur cildi falanda gayet iyiydi yanı:34::34:

gülüm mecbur yatıyorum ne yapayım ayaklarımı uzataıyorum sırt üstü yattığım zaman gerilmesn karnım diye ama yatıyorum öyle dinleniyo 2-3 gündür sırım yoksa kopuyo böyleee kız melisam bu bir tepikliyo sallıyo beni sabah depremmi olyu dedim sallandımki ve bir kaç gündür hiç durmuyo maaşallah sürekli oynuyo 6 na randevu aldım gideyim bakayım ne kadar olmuş sıpam ne der normlami sezeryanmı belli olurmuki acep :26:
6 aralıgamı hadi bakalım seenin yaramaz bebe ne durumda golcu olacak sıpa daha bide diyonki bu kıs kısımmmmmmmmmmmmmmmmm kıs bu kadar tepiklermi yav kuvvetli erkekimiz geliyo tutstunmu bacı dogumla ilgili konusunca.:27::27:

elifcik kıs hacı sakırınmı dalınınmı bebek ıcın bulasık mak deterjanı var uya onu alsana kuzu yumusatucıcıda var mis gibi kullan işte
ya arkadasım hiç bebek kıyafetlerini ayırmadı ayrı yıkamadı normal kendi kırlıleriyle yıkadı ne kadar dlogru yaptı bılemem ama dıyoki o kadar sakınırsam olmadık seyler olur cildi falanda gayet iyiydi yanı:34::34:

bilmiyorumki melisam birlikte atmayım diyorum ama hani renklsi beyazlısı oluyo renklisi oluyo birde bbek kıyafetleri için sabun tozu iyi diyolar hiç bir fikrim yok şampuanı falan dalinin alıcamda mesela bez hangisi daha iyi ilkten kaç paket alınıcak falan:44:

bilmiyorumki melisam birlikte atmayım diyorum ama hani renklsi beyazlısı oluyo renklisi oluyo birde bbek kıyafetleri için sabun tozu iyi diyolar hiç bir fikrim yok şampuanı falan dalinin alıcamda mesela bez hangisi daha iyi ilkten kaç paket alınıcak falan:44:

prima en iyisi düyolar bacı ama kac pahket bılemem yerin vardssa bence istifle biraz her asy bi bez al at cok pahalı kıs ilk ayda cok gibiyomus bez isal gibi oluyolar ya zırt pırt bez degişiyomus.

6 aralıgamı hadi bakalım seenin yaramaz bebe ne durumda golcu olacak sıpa daha bide diyonki bu kıs kısımmmmmmmmmmmmmmmmm kıs bu kadar tepiklermi yav kuvvetli erkekimiz geliyo tutstunmu bacı dogumla ilgili konusunca.:27::27:

vallaha doğduktan sornada böyle olunca işimiz var demektir hee eşim bile deli oluyo o elini ayırmıypo karnımdan ne yapıyo bu niye harektli normlami diyo bazen acıyınca kızıyo oğluş acıtma len annenin canını diyo manyak herüff:27::27:tuutşmamzmıyım bee melisam sezeryandan çok korkuyorum vallaha gözüm normlai alıyoda ama sezaryan olursa ayvayı yidim diyorum o kadar tırsıyorum:37::37::37::37::37:

prima en iyisi düyolar bacı ama kac pahket bılemem yerin vardssa bence istifle biraz her asy bi bez al at cok pahalı kıs ilk ayda cok gibiyomus bez isal gibi oluyolar ya zırt pırt bez degişiyomus.

bende prima diye biliyorum ama bazıları ilk işte 84 lük paketi oluyo yeterli 2 aylığını alırsın diyo bazıları al yetmez diyo bencede yetmez durmadan yapıcak sıpa ayy zormuşki gülüm bu iler 2. olursa kolay olur bilgilioluruzda ama ilkler zormuş heee:ssz:

vallaha doğduktan sornada böyle olunca işimiz var demektir hee eşim bile deli oluyo o elini ayırmıypo karnımdan ne yapıyo bu niye harektli normlami diyo bazen acıyınca kızıyo oğluş acıtma len annenin canını diyo manyak herüff:27::27:tuutşmamzmıyım bee melisam sezeryandan çok korkuyorum vallaha gözüm normlai alıyoda ama sezaryan olursa ayvayı yidim diyorum o kadar tırsıyorum:37::37::37::37::37:

allah allah enteresansın kıs herkes normalden korkar sezeryanın neyinden korkuyon hiç ameliyat olmadınmı sen acısını hissetmeden kesip alcekler sonrrasında biraz agrı yapar ama gecer be gülüm. ben normalden korkuyom. pesin pesin basısnda cekiliyo ya topluı acı:18::18::18::18:

moncuğum birşey sorucam sana sen paşamın kıyafetlerini ne ile yıkadın oflumada sormuştum ama dediğini bulamadım ben birde sana sorayım dedim birde böylee btün kıyafetleri aynı andamı atıcaz yıkamaya renkli beyazlı karışık oluyo bölsen çok az oluyo ne yapmak lazım karışık renkleri atsak birşey olurmu sabit renkler olmazdaa dimi
önemli değil kuzucum:) dalin sıvı bebe kulanıyorum onun yumuşatıcısıda var tatlım.çok güzel memnunum ben.ben hepsini bir yıkadım ama sen beyazlarını ayır çünkü koyu renkil kıyafetlere pamuk geliyor .onun harici bişi olmuyor dersen bişi olmaz karışık yıkayabilirsin kurutur ütülersin misssssssssss gibi olur

:54:hayırlısı tatlım güzel sonuçlar çıkar inşallah :16::16::16:

melisam ilk 1 yıl ayrı yıkamak lazım sonra birleştiririz :)) :34:

allah allah enteresansın kıs herkes normalden korkar sezeryanın neyinden korkuyon hiç ameliyat olmadınmı sen acısını hissetmeden kesip alcekler sonrrasında biraz agrı yapar ama gecer be gülüm. ben normalden korkuyom. pesin pesin basısnda cekiliyo ya topluı acı:18::18::18::18:

vallaha hiç olmadım gülüm eltimide canlı görüncee yok yaa anormal birşey o sezeryan sonrası dedğin nasıl acı oluyo biliyomusun gaz çıkarammak kaç saat o kanlarla beklemek sondayı takılmak titremek acısından kımıldayamamak noırmlade sancı çekiyosun evet ama çıkana kadar sonrasında kuş gibi hafiliyosun dikişlerin acısı oluyo ama bana göre tabi melisam hani ona razıyım hayırlısıyla inş normal olur bacım dua et bana:27:

Back