Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

iyiyim canım ama çatılarım hala çok ağrıyo sızlıyo resmen..
benim doğum çok yakın gibi geliyo nedense bana..
son 2 gündür çok fenayım

banada çok yakınmış gibi geliyo hayırlıısyla gelin artık paşam çektirmesin sana bee oflum:26:

oflum benim tickerimde 1 gün oynama olmuş nasıl oluyo o kuzum düzeltme şansımız varmı ben hiç anlamıyorumda

aynı be gülüm kalk kahvaltı yap folıkı iç otur assaga sen üç ay kullanıp bıraktın demi cao. sonra elevite basladınızmı

evet kuzum 3 ayı geçiyodu birazcık bıraktım sonrada decavit isimli vitamini verdi birde kan ilacı verdi iştee içiyorum ama bazen unutuyoırum

evet kuzum 3 ayı geçiyodu birazcık bıraktım sonrada decavit isimli vitamini verdi birde kan ilacı verdi iştee içiyorum ama bazen unutuyoırum

unutma kıs neden untuyon allah allah bütün güm evdesin gözünün onune koy unutma ben hiç foligi unutmuyorum
sırt agrıların falan ne alemde kuzu agrıyomu hala:44::44:

unutma kıs neden untuyon allah allah bütün güm evdesin gözünün onune koy unutma ben hiç foligi unutmuyorum
sırt agrıların falan ne alemde kuzu agrıyomu hala:44::44:

bacım gözümün önündede benim ihmarkarlığım içesim gelmşyo göz göre göre unutuyorum yaniisırtım ağrıyo canım artık gitgide omurgam geriliyo gece yatamıyorum sağa dönemiyorum orya toplanıyo sıpa sola yaıyorum o zamanda sağ kaburgam akıcakmış aşağı doğru gibi geliyo derken döne döne sabah ediyorum zaten şu çiş yokmu öldürüyo beni yanıma yatarken 1 lt su alıyorum hem içiyorum hem i....yorumm

oy yerim ben seni doktor bana sadece yuz ustu yatma dedi sırt ustude yat kuzu sırtını dınlendirmiş ol bişi olmuyo sırt üstü yatma diye cevredekiler karabasan gelir diye diyo besmele cek yat ben genelde ole yatıyorum yan uyuyana kadar sonra bı uyanıyorum yayılmısım sırt ustu

3::3merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrr kahvaltı yapıyım gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…