Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

ikiside güzel isim bence berat da gzel eymen de eyme değişik bi isimm

ikisidee güzel eymen peygamber efendimizin sahabelerinden ümmüeymenin oğlu eymenmiş anlamı güzel hani ama duyulammaış eşim pek yaklaşmıyo berat daha iyi diyo ama bilemiyorum :26:

hayırlısı canım yaaa eksiğiniz varmı peki hastane çantana neler koyucaksın bernim hala eksiklerim varr

cnm hastane cıkışı aldım 2 tane zıbın aldımm brsürü gecelik takımı aldım iki tane kendime bide emzir sütyeni bebek çantası kendimede çanta yaptım bunları koydum battaniye kalın bi de polarlı böyle gülüm ana kucağı fln başka bişey almadık

ohh ne güzel canım bende kendime birşey almadım daha çantası falan alınıcak bebek içinde bir kaç birey eksik kaldı birazda babamlar alıcaklar beşik takımıyla baya bir yetrli oluak bir belli olsa hayıorlısıyla bende başlarım bu aydan sonra ufaktan hazırlıklara

evet gülüm vakit de geliyo yavaş yavaş başlamak lazımm

a.slm hoşgeldin oflum nasıl oldun balım

aynen benimkide öyle eltimin çocuğunu alıyo ama onunda maaşallahı var 6 aylık 9 kilo yani büyüyene kadar alamam kucağımaaa

iyiyim canım ama çatılarım hala çok ağrıyo sızlıyo resmen..
benim doğum çok yakın gibi geliyo nedense bana..
son 2 gündür çok fenayım

aynen benimkide öyle eltimin çocuğunu alıyo ama onunda maaşallahı var 6 aylık 9 kilo yani büyüyene kadar alamam kucağımaaa

son 2 gündür çok fenayım

son 2 gündür çok fenayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…