bakalım gülüm bnde öyle düşünüüyorummm bende çok merak edyroumm gülümm
hakkımızda hayırlısı kuzum birşey sorucam berat ve eymen ismi nasıl sence ikiside alamları çok güzel sen ne dersin hangisi güzel
ikiside güzel isim bence berat da gzel eymen de eyme değişik bi isimm
ikisidee güzel eymen peygamber efendimizin sahabelerinden ümmüeymenin oğlu eymenmiş anlamı güzel hani ama duyulammaış eşim pek yaklaşmıyo berat daha iyi diyo ama bilemiyorum :26:
anladımm gülümm ikiside güzel isimm
siz karar kıldınızmı isimde
yok gülüm ya :) öyle duruyorr
hayırlısı canım yaaa eksiğiniz varmı peki hastane çantana neler koyucaksın bernim hala eksiklerim varr
cnm hastane cıkışı aldım 2 tane zıbın aldımm brsürü gecelik takımı aldım iki tane kendime bide emzir sütyeni bebek çantası kendimede çanta yaptım bunları koydum battaniye kalın bi de polarlı böyle gülüm ana kucağı fln başka bişey almadık
ohh ne güzel canım bende kendime birşey almadım daha çantası falan alınıcak bebek içinde bir kaç birey eksik kaldı birazda babamlar alıcaklar beşik takımıyla baya bir yetrli oluak bir belli olsa hayıorlısıyla bende başlarım bu aydan sonra ufaktan hazırlıklara
evet gülüm vakit de geliyo yavaş yavaş başlamak lazımm
evet canım hayırlısıyla lasak bir kucağımıza eşime diyorum 2 kişilik hayatımızın son güneleri
inşşş balım bnm eşimde diyor doğsada sevsekkk
onların derdi zati sevmek iki ağlayınca hemen atarlar kucağımızaa
a.slm hoşgeldin oflum nasıl oldun balımselaaam ben geldimmmmmmm
aynen öyle güllümm bizimki daha küçük çocuk kucağına alamıyo korkuyo eltimin çocuğunu alıp sevemyoo
a.slm hoşgeldin oflum nasıl oldun balım
aynen benimkide öyle eltimin çocuğunu alıyo ama onunda maaşallahı var 6 aylık 9 kilo yani büyüyene kadar alamam kucağımaaa
aynen benimkide öyle eltimin çocuğunu alıyo ama onunda maaşallahı var 6 aylık 9 kilo yani büyüyene kadar alamam kucağımaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?