oy yerim ben seni doktor bana sadece yuz ustu yatma dedi sırt ustude yat kuzu sırtını dınlendirmiş ol bişi olmuyo sırt üstü yatma diye cevredekiler karabasan gelir diye diyo besmele cek yat ben genelde ole yatıyorum yan uyuyana kadar sonra bı uyanıyorum yayılmısım sırt ustu
ayısıgımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yavrum merhaba dedim ya:)) görmedin galiba elifim nasılsın??
melisam nasılsın kuzum
asembim miniş anniş:))) eskiden miniş gebiştin
3: :3merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrr kahvaltı yapıyım gelicem
moonuma diyom zatimoonummu geldi kızzz kime diyon
efenim gülüm bu lanet ikli testi alamadım ya onla ugrasıyodu mkusu ya bu seferde o aralıkta doktor baska hastanede ve o hastanada test yapılmıyomus sansıma tukureyim benmelisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yavrum merhaba dedim ya:)) görmedin galiba elifim nasılsın??
melisam nasılsın kuzum
ıyıyım kuzu sen nasılsın devlet dedik ya ne mumkun kıs devşlette ikili uclu yaptırmak olummus bi randevuı alamadım ya bacım
asembim miniş anniş:))) eskiden miniş gebiştin
moonuma diyom zati
efenim gülüm bu lanet ikli testi alamadım ya onla ugrasıyodu mkusu ya bu seferde o aralıkta doktor baska hastanede ve o hastanada test yapılmıyomus sansıma tukureyim benneyse derya hanımı aradımda o da dedi 10 uyla 15 ayrasıda yaptırabilirsin diye simdide sistemde 10unu görmüyo iyimi yarın bi daha ararım sansımı denerim
6 aralıgamı hadi bakalım seenin yaramaz bebe ne durumda golcu olacak sıpa daha bide diyonki bu kıs kısımmmmmmmmmmmmmmmmm kıs bu kadar tepiklermi yav kuvvetli erkekimiz geliyo tutstunmu bacı dogumla ilgili konusunca.gülüm mecbur yatıyorum ne yapayım ayaklarımı uzataıyorum sırt üstü yattığım zaman gerilmesn karnım diye ama yatıyorum öyle dinleniyo 2-3 gündür sırım yoksa kopuyo böyleee kız melisam bu bir tepikliyo sallıyo beni sabah depremmi olyu dedim sallandımki ve bir kaç gündür hiç durmuyo maaşallah sürekli oynuyo 6 na randevu aldım gideyim bakayım ne kadar olmuş sıpam ne der normlami sezeryanmı belli olurmuki acep :26:
elifcik kıs hacı sakırınmı dalınınmı bebek ıcın bulasık mak deterjanı var uya onu alsana kuzu yumusatucıcıda var mis gibi kullan işte
ya arkadasım hiç bebek kıyafetlerini ayırmadı ayrı yıkamadı normal kendi kırlıleriyle yıkadı ne kadar dlogru yaptı bılemem ama dıyoki o kadar sakınırsam olmadık seyler olur cildi falanda gayet iyiydi yanı
bilmiyorumki melisam birlikte atmayım diyorum ama hani renklsi beyazlısı oluyo renklisi oluyo birde bbek kıyafetleri için sabun tozu iyi diyolar hiç bir fikrim yok şampuanı falan dalinin alıcamda mesela bez hangisi daha iyi ilkten kaç paket alınıcak falan:44:
6 aralıgamı hadi bakalım seenin yaramaz bebe ne durumda golcu olacak sıpa daha bide diyonki bu kıs kısımmmmmmmmmmmmmmmmm kıs bu kadar tepiklermi yav kuvvetli erkekimiz geliyo tutstunmu bacı dogumla ilgili konusunca.
prima en iyisi düyolar bacı ama kac pahket bılemem yerin vardssa bence istifle biraz her asy bi bez al at cok pahalı kıs ilk ayda cok gibiyomus bez isal gibi oluyolar ya zırt pırt bez degişiyomus.
vallaha doğduktan sornada böyle olunca işimiz var demektir hee eşim bile deli oluyo o elini ayırmıypo karnımdan ne yapıyo bu niye harektli normlami diyo bazen acıyınca kızıyo oğluş acıtma len annenin canını diyo manyak herüfftuutşmamzmıyım bee melisam sezeryandan çok korkuyorum vallaha gözüm normlai alıyoda ama sezaryan olursa ayvayı yidim diyorum o kadar tırsıyorum
önemli değil kuzucum:) dalin sıvı bebe kulanıyorum onun yumuşatıcısıda var tatlım.çok güzel memnunum ben.ben hepsini bir yıkadım ama sen beyazlarını ayır çünkü koyu renkil kıyafetlere pamuk geliyor .onun harici bişi olmuyor dersen bişi olmaz karışık yıkayabilirsin kurutur ütülersin misssssssssss gibi olurmoncuğum birşey sorucam sana sen paşamın kıyafetlerini ne ile yıkadın oflumada sormuştum ama dediğini bulamadım ben birde sana sorayım dedim birde böylee btün kıyafetleri aynı andamı atıcaz yıkamaya renkli beyazlı karışık oluyo bölsen çok az oluyo ne yapmak lazım karışık renkleri atsak birşey olurmu sabit renkler olmazdaa dimi
moonuma diyom zati
efenim gülüm bu lanet ikli testi alamadım ya onla ugrasıyodu mkusu ya bu seferde o aralıkta doktor baska hastanede ve o hastanada test yapılmıyomus sansıma tukureyim benneyse derya hanımı aradımda o da dedi 10 uyla 15 ayrasıda yaptırabilirsin diye simdide sistemde 10unu görmüyo iyimi yarın bi daha ararım sansımı denerim
elifcik kıs hacı sakırınmı dalınınmı bebek ıcın bulasık mak deterjanı var uya onu alsana kuzu yumusatucıcıda var mis gibi kullan işte
ya arkadasım hiç bebek kıyafetlerini ayırmadı ayrı yıkamadı normal kendi kırlıleriyle yıkadı ne kadar dlogru yaptı bılemem ama dıyoki o kadar sakınırsam olmadık seyler olur cildi falanda gayet iyiydi yanı
allah allah enteresansın kıs herkes normalden korkar sezeryanın neyinden korkuyon hiç ameliyat olmadınmı sen acısını hissetmeden kesip alcekler sonrrasında biraz agrı yapar ama gecer be gülüm. ben normalden korkuyom. pesin pesin basısnda cekiliyo ya topluı acı:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?