• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

a.slm hoşgeldin moncuğum sen nasılsın:54:

İYiyim tatlım ne olsun oğlum artık geceleri uyumuyor yav:) saat 5 te yattım bugün daha gece gündüz kavramı oluşmadı gerçi bana çekmiş olabülür benimde 1 yaşıma kadar gece uykum yokmuş::44:sanırım bana çekti çocuk.:28:

İYiyim tatlım ne olsun oğlum artık geceleri uyumuyor yav:) saat 5 te yattım bugün daha gece gündüz kavramı oluşmadı gerçi bana çekmiş olabülür benimde 1 yaşıma kadar gece uykum yokmuş::44:sanırım bana çekti çocuk.:28:

sendemi öyleydin kuzum benim anamda beni ayaklarında uyuturmuş sallayarakk öyleki ayaklarında ben olmasam bile alışkanlığından sallarmış ayakları :1::1::1:inş bizimkiler bize çekmez kırkından sonra düzene girer derler ama balım inş sneinde girer gece uykusuzluk çok kötü benim eltim gece yatırıyo 12 gibi sabah 8 kdar kaklkmıyomuş çocuk ne güzel dimi:31:

kızlar bn geldmmm bugn gremdm k.bkmayın dn gece belm ağrıyodu ama saolsun eşim masaj yaptı geçtii

bugn de iim çok şkr ağrımıyo okdar

kızlar bn geldmmm bugn gremdm k.bkmayın dn gece belm ağrıyodu ama saolsun eşim masaj yaptı geçtii

bugn de iim çok şkr ağrımıyo okdar

ne kusuru canım benim sen artık ağırlaştın dinlenmeye ihtiyacın var iyi hissettiğinde gelirsin olmadığında gelmezsin balım benim yeterki sen iyi ol iyi olmana sevindim çok şükür demekki yormuşşun kendini o gün dikkat et daha ağır işler yapmaa sakın emii gülümm:48:

meraba canım benim hoşgeldin iyiyiz çok şükür sen nasılsın:16:

mrb hoşbuldum sağol iyiyiz bizde bebişimle cnm .öğleden sonra günüm var gidicem :10::10::10:bi bakatım dedim size son günlerim baraz daha gezeyim dimi ama sonra gezemicem:12:

mrb hoşbuldum sağol iyiyiz bizde bebişimle cnm .öğleden sonra günüm var gidicem :10::10::10:bi bakatım dedim size son günlerim baraz daha gezeyim dimi ama sonra gezemicem:12:

ohh ohh iyi gezmeler canım gez tabi sonrasında gezemiyceksin dediğin igib keyfine bak sen:48:

evet ya böle iyiydi ama hava:27::27:

sen nerde oturuyosunda kuzu istanbul kotu vallahı:25::25:

vallaha gülüm sıcağa hiç gelemiyorum üşümüyorum karnım dışarda geziyorum eşimde kızıyo hasta olucaksın diyee sanırsam bana yarıyo sıcak daraltıyo beni nedense kuzucum:1::1:

Günaydın kızlar nasılsınız ne yapıyosnz bakalım. Benim hiç keyfim yok bugün. Sekiz de kalktım ama yatakta yattım o kadar saat. Bişeyler atıştırdım oturuyorum öyle..

Back