- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
evet canım artık kış dışarı istesende çıkamıycaz hoş ben zaten çımıyorum eziyet geliyo resmen dıaşrı çıkmak vallahasağol tatlım dimi ama son günlerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım artık kış dışarı istesende çıkamıycaz hoş ben zaten çımıyorum eziyet geliyo resmen dıaşrı çıkmak vallahasağol tatlım dimi ama son günlerim
Günaydın kızlar nasılsınız ne yapıyosnz bakalım. Benim hiç keyfim yok bugün. Sekiz de kalktım ama yatakta yattım o kadar saat. Bişeyler atıştırdım oturuyorum öyle..
ben MANİSADA oturuyom cnm burasının havası süperrrrrrrrrrrrrrrrrr
güünaydın oflum canım benim sancıların mı varrr Allah yardımcın olsun arkadaşım yaaa inş bebeğin hemencik acıtmadan elir kolay doğum olur bee gülümm:26::26:Günaydın kızlar nasılsınız ne yapıyosnz bakalım. Benim hiç keyfim yok bugün. Sekiz de kalktım ama yatakta yattım o kadar saat. Bişeyler atıştırdım oturuyorum öyle..
vallaha gülüm sıcağa hiç gelemiyorum üşümüyorum karnım dışarda geziyorum eşimde kızıyo hasta olucaksın diyee sanırsam bana yarıyo sıcak daraltıyo beni nedense kuzucum
Günaydın kızlar nasılsınız ne yapıyosnz bakalım. Benim hiç keyfim yok bugün. Sekiz de kalktım ama yatakta yattım o kadar saat. Bişeyler atıştırdım oturuyorum öyle..
güünaydın oflum canım benim sancıların mı varrr Allah yardımcın olsun arkadaşım yaaa inş bebeğin hemencik acıtmadan elir kolay doğum olur bee gülümm:26::26:
kıs bayagı ılerledi ya hamişligin normaldır ablamda dıyodu sıcak basmalar baslar ilerde diye. ama sımdilik usuyorum
iyi o gülüm. bana iyiyim diyo bi ilk gün tansiyon bıraz oynaamıs herhal halsızmıs. simdi iyiyim diyo. ya bunda onceden kansızlık varmıs bıleydsım ben kaldırır saglık ocagına götürür test yaptırırdım ya.melisam grip olmuşum diyodun nasılsın şimdi miden bulanıyomu eşin nasıl oldu gülüm
hosgeldin kuzu niye keyfin yok moralmanmı hastamı oluyon acep:44::44:
sancı arada geliyo canım. Yalancı sancılar heralde. Ama yürüyemıyorum. Sancı yapıyo resmen.
a cok iyiymiş dogumundfada hava cok soguk ollmaz ne güzel.
hoşbuldum canım. Ağrılardan sancilardan keyfim yok sanırım.
iyi o gülüm. bana iyiyim diyo bi ilk gün tansiyon bıraz oynaamıs herhal halsızmıs. simdi iyiyim diyo. ya bunda onceden kansızlık varmıs bıleydsım ben kaldırır saglık ocagına götürür test yaptırırdım ya.
dun ne bilim kalkar kalkmaz hapsurup ve burun akıntıları vardı ya gecti kıs bende sasırdım tam olmamısım sanırım ne limon ne ıhlamıur içtim. gecti gitti.
kıs iki hafta var ya senin doguma normalmı istiyon kuzu taih berlli degil demi dogum tarıhı