• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

bu hamilelik gerçkten çok zorr vallaha artık hareketlerim ksııtlandı kedni bakımımı bile yapamıyorum işlerimi yapamıyorum bir yanlış hareket etsen karnın kasılıyo ağrıyo korkuyosun şimdide mide yanması başladı 3 gündür bitiriyo resmen iğrenç birşeyy gece yatamıyorum sağa yatamıyorum nedense sürekli sağda vuruyo sola dönsem ee yoruluyorum sırt üstü yatmayın diyorlar zaten vallaha artık hayırlısıyla doğum olsada en azından biraz olsun rahatlasam derler yaa asıl hamieik kolay bebek olunca zor doğrudur ama böyleside zorr beaa:31::31::31:

oflum isim konusunu ne yaptınız karar kıldınızmı biz daha kesinleştirmedik şimdide ben eymen olsun istiyorum yada berat ikisinide çok sevdim ama bilemiyorum :26:

oflum isim konusunu ne yaptınız karar kıldınızmı biz daha kesinleştirmedik şimdide ben eymen olsun istiyorum yada berat ikisinide çok sevdim ama bilemiyorum :26:

valla isim konusunu inan bilmiyorum...
ben Emir Mete istiyorum ama kociş mete han istiyor..
bilemiyorum..
bebek şekerleri de yapılıyor ama bakalım nasıl olacak bilmiyoruz :(

gunaydın kızlar ya kac yere yazdım cevap alamadım lutfen benı bılgılendırebılırmısınız adetıme ıkı hafta veya 10 gun kala falan basladı once arada sırada sag kasıgıma ıgne batıyomus gıbı oluyodu bı ıkı kere de sola oldu arada da belım agrıyordu ıkı gundur de sankı gobegımın bı ıkı cm asagısı ve sagına dogru batma oldu gobegımden sag kasıgıma dogru bı cekılme gıbı bıse oluyor 1 hafta var reglıme ama duzensız oldugu ıcın test yaptırmak da ıstemıyorum ya lutfen bırı bana yazsın cok merak edıyorum bu belırtılerı yasayan var:18: mıydı aranızda

gunaydın kızlar ya kac yere yazdım cevap alamadım lutfen benı bılgılendırebılırmısınız adetıme ıkı hafta veya 10 gun kala falan basladı once arada sırada sag kasıgıma ıgne batıyomus gıbı oluyodu bı ıkı kere de sola oldu arada da belım agrıyordu ıkı gundur de sankı gobegımın bı ıkı cm asagısı ve sagına dogru batma oldu gobegımden sag kasıgıma dogru bı cekılme gıbı bıse oluyor 1 hafta var reglıme ama duzensız oldugu ıcın test yaptırmak da ıstemıyorum ya lutfen bırı bana yazsın cok merak edıyorum bu belırtılerı yasayan var:18: mıydı aranızda

Günaydın canım hoşgeldin..
daha adetine 1 hafta varmış bence bekle adet gününü..
en azından adete 1-2 gün kala idrar testi yapabilirsin.
biliyosun adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı olabiliyor.
her şey gönlünce olur inşallahh

ne kusuru canım benim sen artık ağırlaştın dinlenmeye ihtiyacın var iyi hissettiğinde gelirsin olmadığında gelmezsin balım benim yeterki sen iyi ol iyi olmana sevindim çok şükür demekki yormuşşun kendini o gün dikkat et daha ağır işler yapmaa sakın emii gülümm:48:

elifimm bnm allah razı olsunnn ii varsınn:16::16::16::16::16::16:

bu hamilelik gerçkten çok zorr vallaha artık hareketlerim ksııtlandı kedni bakımımı bile yapamıyorum işlerimi yapamıyorum bir yanlış hareket etsen karnın kasılıyo ağrıyo korkuyosun şimdide mide yanması başladı 3 gündür bitiriyo resmen iğrenç birşeyy gece yatamıyorum sağa yatamıyorum nedense sürekli sağda vuruyo sola dönsem ee yoruluyorum sırt üstü yatmayın diyorlar zaten vallaha artık hayırlısıyla doğum olsada en azından biraz olsun rahatlasam derler yaa asıl hamieik kolay bebek olunca zor doğrudur ama böyleside zorr beaa:31::31::31:

ahhh ahhh elifimm aynen çok zor bakım yapamıyorum kendme eğilemiyorum karnım acıyoo:50::50::50::50:dünn gece rüyamda miğdem yanıo zannettim bi uyandım miğdem öyle yanıyoki anlatamam cnm okadar yanıyorki dönüyourm olmuyo yataktan kalkıp su bile alamadım kalkamıyorum ki sonra en sonda eşimi uyandırdımm dedm ne olur su getir hmn koştu sürahiyle su getirdi 3 bardak su içtim az geçtii..uykum okadar varki anlatamam sonra uya kalmışım okadar zor ki elifimmm allah yardımcımız olsun evt diyorlar doğduğu zamanda keşke hamle olasydım dersiniz diyorlar ama bilmiyorlar ki ne yalıyoruz ne çekiyoruzzz inan bnde doğurmakk istiyorum ama nasıl ddoğurcağımıda bilmiyorummm:50::50::50::50::50:

ahhh ahhh elifimm aynen çok zor bakım yapamıyorum kendme eğilemiyorum karnım acıyoo:50::50::50::50:dünn gece rüyamda miğdem yanıo zannettim bi uyandım miğdem öyle yanıyoki anlatamam cnm okadar yanıyorki dönüyourm olmuyo yataktan kalkıp su bile alamadım kalkamıyorum ki sonra en sonda eşimi uyandırdımm dedm ne olur su getir hmn koştu sürahiyle su getirdi 3 bardak su içtim az geçtii..uykum okadar varki anlatamam sonra uya kalmışım okadar zor ki elifimmm allah yardımcımız olsun evt diyorlar doğduğu zamanda keşke hamle olasydım dersiniz diyorlar ama bilmiyorlar ki ne yalıyoruz ne çekiyoruzzz inan bnde doğurmakk istiyorum ama nasıl ddoğurcağımıda bilmiyorummm:50::50::50::50::50:

aynen tatlım hamilelik işin kolay kısmı, doğunca asıl zorluklar başlıyor ama bir agusuyla unutuyorsunuz yorğunluklarıııııııııııııııı:16::16::16::16::16:

slm kızlar nasılsınız :3::3:
moonum nbr tatlı anne :48:

iyiym tatlım oğluş yenice yattı iki dakka bakıyım dedim ne var ne yok bir ton iş var:( yapcak enerji yok:( sen nasılsın cnm. çağatayım nasıl ?

orasıı öyle cnmm bnmm ama gercektnn zor glmmm

zor tabi cnm senin bulantılarında çok oldu onun da verdiği sıkıntılar .ama geçecek az kalmış rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlık sihhatle al kucağına meleğini:16::16::16::16::16:

iyiym tatlım oğluş yenice yattı iki dakka bakıyım dedim ne var ne yok bir ton iş var:( yapcak enerji yok:( sen nasılsın cnm. çağatayım nasıl ?

heh aman uyusun fatih paşa benimkide uyuyo kuzum bende ocaga yemek koydum makınada çağatayın çamaşırları vardı
azevele baktım bitmiş makina onları cıkarıp ascam hazır uyuyoken :10::10:
dediğin gibi iş çok yapcak enerji yok malesef bende kaç gündür bişey yapmıyorum bugun yapam dedim :9:
çağatay dün gece 3 gibi uyudu zorla iice geçe kaydı uyku saati bizi ayakta dikiyo valla sabahda kalkmıyo 12 lere kadr uyuyo bi alem oldu bu çocuk :9:
tabi sık sık uyanarak 12 ediyo saati :31:

kevserim cnmm nasılsın :3:
seni iyi anlıyorum hamişliğin son zamanları iice bunalıyo insan ağırlaşıyo
biran önce kurtulmak istiyo insan hamişlik zor geçince zor oluyo
ama emin olki doğduktan sonra çok çok daha zor bebişine kavuştugunda anlıycaksın kuzumm
hamişken pek anlaşılmıyo kendımden biliyorum böyle diyenlerede gıcık olmuyo değildim hani ama haklılarmış malesef :19:

kevserim cnmm nasılsın :3:
seni iyi anlıyorum hamişliğin son zamanları iice bunalıyo insan ağırlaşıyo
biran önce kurtulmak istiyo insan hamişlik zor geçince zor oluyo
ama emin olki doğduktan sonra çok çok daha zor bebişine kavuştugunda anlıycaksın kuzumm
hamişken pek anlaşılmıyo kendımden biliyorum böyle diyenlerede gıcık olmuyo değildim hani ama haklılarmış malesef :19:

saolasn cnmmm evet aynn öle onun kokusunu koklamk herşeyi unuturrur emnm

Back