- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
selamlar kıslar kafayuı yıdım geliyom bi cay alıyım da
hoşgeldin melisam hayırdır neden kafayı yidin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
h. b canım şükürler olsun mide bulantısı aynı devam bugun göğüslerimde çok acıyo aceyip şiştiler bebişde ii oralardaa.slm hoşgeldin canım nasılsın miden nasıl bebiş nasıl bugün
Butik bebe iyidir heralde bilmiyorum valla :) uygun bulmuşken al bence. Benim adet sancım var resmen ya kafayı yicem
h. b canım şükürler olsun mide bulantısı aynı devam bugun göğüslerimde çok acıyo aceyip şiştiler bebişde ii oralarda
siz nasılsınız bebşinle
rabbim iyilik versin cümlemize şişerler canım ilk 3-4 ay çekersin onlarıda yatamazsın üzerine falan deli olurdum ben bebeişim iyi maaşallahı var hiç durmuyo öyle oynakki sıpa bazen canımı yakıyo vallahaa
hoşbuldum canım. Iyiyim valla görümcemdeym. Oturuyoruz ışte öyle.sen nasılsın oflucum hg
amin canım günler geçiyo ama çektiğimizde kalıyo ama onlar için değiyo şiödizor gelir ama onu hissedince iyiki var diyosun balımamiin cümlemize hayırlısı ile biran önce 4. aya girmek istiyorum bugun öğle yemeğini eşim yalnız yedi yazık oturamadım yanında
oh ohh maşaALLAH ii olun ismi de belli byzgülüm
amin canım günler geçiyo ama çektiğimizde kalıyo ama onlar için değiyo şiödizor gelir ama onu hissedince iyiki var diyosun balım
kahve istiyosan getireyim caydan vazgectim sallama içecelktim zati.
ya ben ikili testle kafayı yedim.
3 hastane aradım ucude o tarıhlerde ikiliye alamıyo beni 3 lü yaptırırsın diyoılar
neyse en son samatra has. ni buldum 182 yı aradım randevu için o da sistemlerinde sorun varmıs randevu veremiyolar bekliyorum onların gecmesini.
kaynanam ne olur ne olmaz nisadan randevu aldırttırdı bana hiç biyer olmazsa orda yaptırırız diyo ya 157 kagıt az paramı onla bebeye bişiler aldırırım yanı.
hee tmm oldu o zaman fazla gezme dışarlarda canım benimhoşbuldum canım. Iyiyim valla görümcemdeym. Oturuyoruz ışte öyle.
Elifim evdeyiz zaten merak etme :) doğurursm da evdeym :)
ben burdan bir ohaa demek istiyorum o kadar olurmu bee 4lü testler bile 120 tl ne oluyomuş devlette yaptır canım sendee olmazmıkahve istiyosan getireyim caydan vazgectim sallama içecelktim zati.
ya ben ikili testle kafayı yedim.
3 hastane aradım ucude o tarıhlerde ikiliye alamıyo beni 3 lü yaptırırsın diyoılar
neyse en son samatra has. ni buldum 182 yı aradım randevu için o da sistemlerinde sorun varmıs randevu veremiyolar bekliyorum onların gecmesini.
kaynanam ne olur ne olmaz nisadan randevu aldırttırdı bana hiç biyer olmazsa orda yaptırırız diyo ya 157 kagıt az paramı onla bebeye bişiler aldırırım yanı.
onu böle kıpırdamasını flan böle çok merak ediyorum.... gerçekten öle iiki varlarcanım:16
sağol balım kahve için..
ikili test için erken değil mi dr sölemedi yada dr bu konuda ne dedi az para değil tabi canım bekle derim ben sen bilisin yide melisacım
hee tmm oldu o zaman fazla gezme dışarlarda canım benim
ben burdan bir ohaa demek istiyorum o kadar olurmu bee 4lü testler bile 120 tl ne oluyomuş devlette yaptır canım sendee olmazmı
evet canım çok güzel bir duygu rabbime şükürler olsun