sağol balım kahve için..
ikili test için erken değil mi dr sölemedi yada dr bu konuda ne dedi az para değil tabi canım bekle derim ben sen bilisin yide melisacım
canım devlet için ugrastımda bunaldım ya sınırden kafamın derisini kazımısım resmen nasıl acıyo ya. sen diyon ya ben gittim o gün yaptırdım diye hangi hastaneye gittin kıs benim aradıklarım randevu veriyo ama ikli testleri hep dolu deyip durdular o tarıhte ya. sinir oldum bakalım ayın 28 ı gibi tekrar 182 yı ararım orda bı doktor varmıs muayene edip direk yolluyomus teste randevu alabilirsem
e sana demedimi doktor daha 3 hafta var ama bana tarihi belirtti su arada yaptır kacırma diye.
elif sen hangi hastabeye gittinde o gün yaptılar hemen kıs bu aradıklarımın sıstemleri farklımı ne uyus oldum once doktora görünüyon sonra ikli test sırasına giriyon uyuslar yaaaaaaaaaaaaaa
son sansım samatya bakalım ay sonuna dıogru bi daha deneyim sansımı
canım ben devlete gittim ölçüleimi aldı vivo diyede özel hastaneye gtitim 75 tlye yaptırdım o zaman
devlette gittimde yapmadılar işte vivoya yönlenfdirdiler balım 3lüyü devlette yaptırdım oda memlekete gittiğimde yaptırmıştımhım ben seni devlette yaptırdın sanıyodum.
dur bakalım sansa bı kac gun gecsin sansımı bi daha devletten yana kullanırım. akıllandım üçlü için bayagı bi once gitcem devlete
devlette gittimde yapmadılar işte vivoya yönlenfdirdiler balım 3lüyü devlette yaptırdım oda memlekete gittiğimde yaptırmıştım
balım sen tam olarak nerdesin nerde oturuyosun de bakem
kzlar ben şimdi npım kafam karıştı drum bana bişey demedi???
sen ne zaman gitcen dktoruna cano.. hanı yakın tarihte randevun varsa belki o zaman soler
canım snein doktor randevun ne zaman gittiğinde doktorun sana söyler her hastane bir deil benimde 12+3 te yapıldı sıkıntı etme zamanını doktor diycektir sanaakzlar ben şimdi npım kafam karıştı drum bana bişey demedi???
yenibosna caım bakırkoydeki hastaneler dolu zettinburnuda dolu bı samatya kaldı bakalım o kadında sistemden ilerisi için randevu almayı acmamıs ya ayın sonuna dogru arayın dediler bakalım onu yakalıyabilirsem o aynı gun teste yolluyomus ordaki calısan bi bayan soledi dogruysa tabi
yok demedi bana bişi dr eçen hafta gitmiştim herşey yolunda 5 hafta sonra gel dedi:44::44::44:
kızlar eşim geldi bir yandan balık kızartıyoruz bir yandan bende salatayı yapıyorum hemen yazamıyorum yiylim eşim halı saha maçına gidicek gelicem yine birden çıkarsam anlyınki yemekteyim emi
tmm canım size a olsun bol bol ye balıktan hee:))
buarada benimkinin de gelme saati geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?