Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

elif sen hangi hastabeye gittinde o gün yaptılar hemen kıs bu aradıklarımın sıstemleri farklımı ne uyus oldum once doktora görünüyon sonra ikli test sırasına giriyon uyuslar yaaaaaaaaaaaaaa
son sansım samatya bakalım ay sonuna dıogru bi daha deneyim sansımı

canım ben devlete gittim ölçüleimi aldı vivo diyede özel hastaneye gtitim 75 tlye yaptırdım o zaman

melisam devlete gittim önce sonra vivoda kan aldırlar 75 tlyee gülüm

dur bakalım sansa bı kac gun gecsin sansımı bi daha devletten yana kullanırım. akıllandım üçlü için bayagı bi once gitcem devlete

hım ben seni devlette yaptırdın sanıyodum.
devlette gittimde yapmadılar işte vivoya yönlenfdirdiler balım 3lüyü devlette yaptırdım oda memlekete gittiğimde yaptırmıştım
dur bakalım sansa bı kac gun gecsin sansımı bi daha devletten yana kullanırım. akıllandım üçlü için bayagı bi once gitcem devlete

balım sen tam olarak nerdesin nerde oturuyosun de bakem

devlette gittimde yapmadılar işte vivoya yönlenfdirdiler balım 3lüyü devlette yaptırdım oda memlekete gittiğimde yaptırmıştım

balım sen tam olarak nerdesin nerde oturuyosun de bakem

yenibosna caım bakırkoydeki hastaneler dolu zettinburnuda dolu bı samatya kaldı bakalım o kadında sistemden ilerisi için randevu almayı acmamıs ya ayın sonuna dogru arayın dediler bakalım onu yakalıyabilirsem o aynı gun teste yolluyomus ordaki calısan bi bayan soledi dogruysa tabi

kzlar ben şimdi npım kafam karıştı drum bana bişey demedi???
canım snein doktor randevun ne zaman gittiğinde doktorun sana söyler her hastane bir deil benimde 12+3 te yapıldı sıkıntı etme zamanını doktor diycektir sanaa

anladım canım diyelimki oralrda yaptırmazsan başka yerler desem sana gelebilirmisin acep

yok demedi bana bişi dr eçen hafta gitmiştim herşey yolunda 5 hafta sonra gel dedi:44::44::44:

allah allah ya üçlü daha onemliymiş ama sonucta buda zeka testi diye geçiuyomus ama allah korusun özürlü olup olmadıgına bakılıyomus benim doktorum bence buda ckok onemli hastalarımın kimi yaptırmıyo ama onemli bi test kimi sole dusunuyomus dinci bi hastane ve gelenler hep kapalı benimkinin ikiliye dikkat etmemelerinin nedeni özürlüde olsa kabulumuz sımdiden bilmiyelimmiş olay yanı.
ben yaotrıcam kesin devlette bulamazsam ozeline gideyim ne yapayım aslında daha uygun ozelde bulabilirim ama sonucta hanı dsonucu devletin sonucunu ozele götürürsünde bi baska ozel sonucu ozele biraz ayıp olmazmı.
bi ara sor istersen kuzu doktorunu ikkili zamanım gfecmiyomu benim diye belki unutmustur. benim eski jinekolok böleydi işte habire unutur falan

kızlar eşim geldi bir yandan balık kızartıyoruz bir yandan bende salatayı yapıyorum hemen yazamıyorum yiylim eşim halı saha maçına gidicek gelicem yine birden çıkarsam anlyınki yemekteyim emi

kızlar eşim geldi bir yandan balık kızartıyoruz bir yandan bende salatayı yapıyorum hemen yazamıyorum yiylim eşim halı saha maçına gidicek gelicem yine birden çıkarsam anlyınki yemekteyim emi

tmm canım size a olsun bol bol ye balıktan hee:))
buarada benimkinin de gelme saati geldi

afiyet balk seker olsun elifim
kıslar bende cıkıyorum bi saate esim gelir yemegi koyuyum ocaga bende semizotu yapcam hadi optüm sizi sekerler fulye sende bi dokrtopruna sor istersen gözden kactıysa hatırlatmıs olurdsun bu testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…