• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

artık nasip kısmet gülüm acabalrdayım sadece hayırlısıyla gelsinde sıpam tek baksana geri sayıma girim şafak 82 yuppii:16::16::16:hee 19 diye biliyodum o zaman bugğn son günün yarın tam 9 haftalıksın perşembe gübü 9+1 olucaksın 10 giriceksin melisam:26:

vallahı kıs daha dun soledin sanki senden 5 ay sonra gebe kalmısım ben naısl geçiyo zaman ya benimkide cabuk gecse

mothercare ın bu yakada outletine bakıyorumda bulamadım ya karsıda var. aldınmı ordan badi canım pamuklu cok yumusak harika.

yok gülüm ben almadım sayfayı kaydettimde bu ay biraz dolduk diğer aya inş kalanlarıda yapıcazz baktım bende baya kaliteli görünüyo sevdim melisam gerçi burdaki fiyatarıyla aynıya gleiyo gibi tanesi 6 tl ordada 5 lisi o fiyata geliyo ama kalite farkı var işteee

vallahı kıs daha dun soledin sanki senden 5 ay sonra gebe kalmısım ben naısl geçiyo zaman ya benimkide cabuk gecse

evet melisam yaaagünler geçiyo vallahaa ömrümüzden şimdide korkuyla hemde heyecanla bekliyorum normalmi değilmi belli olsa da azıcık rahat etsem diyorum inş gülüm sneinmkide 2 ayı geçiyo balım daha dün adetini beklyioduk beaaa:15:

evet melisam yaaagünler geçiyo vallahaa ömrümüzden şimdide korkuyla hemde heyecanla bekliyorum normalmi değilmi belli olsa da azıcık rahat etsem diyorum inş gülüm sneinmkide 2 ayı geçiyo balım daha dün adetini beklyioduk beaaa:15:

slm kuzucuklar nasılsınız bakem :3::3:
biz iyiyiz çok şükür çağatay kendı çapında takılıyo :9:
dün gece 1,30 da felen kociş geldi ist dan çok şükür iyi oldu tek başına zor oluyo çocukla mücadele
birazdan da çağatayı yıkıycaz peşine ben dalcam banyoya
temzicecik olalım oğluşumla :12::12:

slm kuzucuklar nasılsınız bakem :3::3:
biz iyiyiz çok şükür çağatay kendı çapında takılıyo :9:
dün gece 1,30 da felen kociş geldi ist dan çok şükür iyi oldu tek başına zor oluyo çocukla mücadele
birazdan da çağatayı yıkıycaz peşine ben dalcam banyoya
temzicecik olalım oğluşumla :12::12:

a.slm hoşgeldin balısı gözün aydın kocişin geldi hee iy olmulş aman çocukla zor olur yalnız kalmak bıcıbıcılarmı yapıcaksınız bende giricemde kaldıran olsaaa :1:

Ne yapaym bende öyle oturuyorum. Dışarı çıktım da oğlumn ilk bezini aldım. Prima 1 numara 50 tane var içinde 18 tl :)

Ne yapaym bende öyle oturuyorum. Dışarı çıktım da oğlumn ilk bezini aldım. Prima 1 numara 50 tane var içinde 18 tl :)

aman dikkat et kendine balım soğuksa çok durma hayırlı olsun balım bezleriniz bende şimdi bakıyodum butik bebede indirim var primada eşim gelsinde bizde alalım diyorum eşofmanlar falan ç.ok hoş hemde hesaplı 15 tl kalın hemde butik bebe iyidir dimi gülüm kalitelimi bir bilgin varmıı güvenebilirmiyim alssam ordan:26:

aman dikkat et kendine balım soğuksa çok durma hayırlı olsun balım bezleriniz bende şimdi bakıyodum butik bebede indirim var primada eşim gelsinde bizde alalım diyorum eşofmanlar falan ç.ok hoş hemde hesaplı 15 tl kalın hemde butik bebe iyidir dimi gülüm kalitelimi bir bilgin varmıı güvenebilirmiyim alssam ordan:26:

Butik bebe iyidir heralde bilmiyorum valla :) uygun bulmuşken al bence. Benim adet sancım var resmen ya kafayı yicem :(

Back