günaydın melisam aman dikkat ett gülüm hastalanma limon sık iç bak önleyecek bende işe yarıyo her zmangunaydınnnnnnnnnnnnnnn kıslar
biraz grip olujyorum herhalde burun akıntım hapsurup basladı vallahi kasıgımda agrıyo kıslar ya
elifcik sen nasılsın gülo
günaydın melisam aman dikkat ett gülüm hastalanma limon sık iç bak önleyecek bende işe yarıyo her zman
iyiyim fısıtğım ne olsun kıyamet araştırmaları yapıyorum azıcık tırsıyorumda
gülüm saçmalık aslında inanmak bile günaha girmek demek ama ben biraz böyl takarım kafaya takıntılarım varr batıl inançlarım varr boş adamın işi neeişte takılıyo kafaya kıyamet kopmak değildbilmem yeni çağ falan başlayacak diyolar takılıyo kafama eşimde kızıyo boşuna neden dert ediyosun Allah bilr diyo günaha girme inanrak diyoda işteee gelde bana anlat akıl gel elifin k...na takılaman be gülüm işin gücün yokta kıyametimi arastırıyon bakma moralini bozma kıs su hamile halinle ne sacmalıyon beynine deli kıs 5 mayıs 2010muydu ne zıkkımdı ondada kopacak dediler bi cacık olmadı kımse bilemez o kıyameti gülüm. takma omnnları kafana tostos.
kıs sana ne dicem dün biraz bebişe son yazlıkları toplayım dedim kaynanam biraz para verdiydi alışveriş için ya bole tayt gıbı iki tane bişi gördüm cokda iyiydi fıyatı aldırmadılar bana ya ayaklı degil diye iyide hazıranın sonunda dogacak bebeye ne ayaklısı olcekki. üşürmü kıs ben hep kısa kollu alıyom ya gerci uzun kollu penye badılerde alırımda. aksamları için onun dısında kısa kollu kolsuz giyer demi kuzu.:26::26:
melisam ilk zaman yani doğduğunda ne kadar yaz olsada ilkten ayaklı giyer üşür çünküğ benim eltimde haziranda doğum yaptı 22 de ama giydirdik çocuk buz kesti gerçi hastane çıkışında zaten ayaklıdaa ama sen yinede bir kaçtane ayaklı al öyle hemen giydirme Allah korusun sarılık oluyolar üşütüyolar minik olucak daha gülüm 1 ayını geçer yda yakınıa giydirirsin balım benimfikrim tabii melisam:26:
ya begeendigim badılerde hep ayaksız kıs hm in badıleri var ya beyaz ustune sirinler falan dolu bayılıyorum onlara gülüm.
corapmıs patikgibi bişimiz giydirrsem olmazmı gülo. ya su cinsiiyet bi kesinlesse umarım benimki hemen belli olur ya dayanamıyorum kıs herbişeeyi alasım var hehe
onlardanda al kuzum sonuçta çeşit olsun kusuyolar sç..lar derken zaten ihtiyaç duyuluyo karışık giydirirsin çorap çekersin oda olur neden olmasın bende özellikle ayaklı aldım kış diye mesela birtek pijamları altı normal 2 de hastane çıkışı oldu birde dayısı aldı hediyee tamamladık sayıır sabırsızlığını anlıyrum çok zevkli olyuo alması belli olsa bir ikili testin ne zaman yapılıcaktı ayın kaçında
dun zar zor tasınan hastanenin yenı ismini bulabildim ya. bugunde 1 den sonra ararım ikili test zamanı gidince hemenyapılıyomu sıraya mı sokuluyo diye sorarım ona göre erken alırım randevuyu
devlete gidecegimde 11 haftalık olur gözükürmü ü acep cınsiyet.:44::44:
gülüm beklemiyosun önce ultrasona giriyosun ölçüler alınıyo sonra kana gidiyosun ama o kan 3-5 güne çıkyı heryerde farklı oluyo çıkası 11 haftalıken bence görünmez gibi ben gittiğimde 12+3 tüm kıza benziyo dedi ama kesin değil demişti gerçi kaç ay daha kız pipi yok dedi dedi birden bire pipi icat ettike eyimi
4 üyle 8 ı arasında yaptır dedi.kıs hkac haftalık oluyo o zaman
gülüm bugün tam 9 haftalıksın yarın 10dan gün olucaksın o zamanda 11 haftalık olucak ama 12den gün alıcaksın yani 12. haftanın içine giriceksin
kımı ense kalınıgından anlıyomus ya arkadasımın bebeisine 12 haftalıkken sdoktoru demiş pipi gözükmüyo ama ense kalın erkektir bu diye.
kıs yarın 10dan gün alcagımı nerden biliyon sen kusu nerden görüyon onu
vallahamı o kadarda erkek seyleri aldın kıs hadi bakalım saglıkla gelsinlerde insallah.
ben ilkdefa duyuyorum olabilir ama birde kemik yapısına görede erkek kız diyolar yaa ama o zamanda benim 10 gün şlerden gidiyodu hani iri erkeğe benziyo demediki yine kız dedii melisam benim iimde kız çıkıcak hissi var vallaha bak şüphedeyim geçenlerde eltimler geldi ya diğer eltimlerlede mnsden görüştük baktılar bana kız karnı gibi diyolar kanın kocaman genişlemişşin diyolar erkkdeki gibi toplu değilsin diyolar aklım karışıyooo:44:
gülüm netten gebelik hesaplama diyorum son adet tarihini giriyorum o sana gün diyo yarın 9+1 olucaksın ama haftan 10 olucak Gebelik (hamilelik) haftas ve muhtemel doum tarihi hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe burdan bak melisam
vallahamı o kadarda erkek seyleri aldın kıs hadi bakalım saglıkla gelsinlerde insallah.
20 eylul yazıyorum doktor ole say dedi 8+6 günlük cıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?