artık nasip kısmet gülüm acabalrdayım sadece hayırlısıyla gelsinde sıpam tek baksana geri sayıma girim şafak 82 yuppiihee 19 diye biliyodum o zaman bugğn son günün yarın tam 9 haftalıksın perşembe gübü 9+1 olucaksın 10 giriceksin melisam:26:
mothercare ın bu yakada outletine bakıyorumda bulamadım ya karsıda var. aldınmı ordan badi canım pamuklu cok yumusak harika.
vallahı kıs daha dun soledin sanki senden 5 ay sonra gebe kalmısım ben naısl geçiyo zaman ya benimkide cabuk gecse
vallahı kıs daha dun soledin sanki senden 5 ay sonra gebe kalmısım ben naısl geçiyo zaman ya benimkide cabuk gecse
kuzucuk ben cıkıyorum bi evi toparlayımgelirim yenıden sen burdamısın:44::44:
slm kuzucuklar nasılsınız bakem
biz iyiyiz çok şükür çağatay kendı çapında takılıyo
dün gece 1,30 da felen kociş geldi ist dan çok şükür iyi oldu tek başına zor oluyo çocukla mücadele
birazdan da çağatayı yıkıycaz peşine ben dalcam banyoya
temzicecik olalım oğluşumla
Ne yapıyosunuz kızlar :)
Ne yapaym bende öyle oturuyorum. Dışarı çıktım da oğlumn ilk bezini aldım. Prima 1 numara 50 tane var içinde 18 tl :)
hu hu huu kızlar selamınaleykum ben deldiiim
aman dikkat et kendine balım soğuksa çok durma hayırlı olsun balım bezleriniz bende şimdi bakıyodum butik bebede indirim var primada eşim gelsinde bizde alalım diyorum eşofmanlar falan ç.ok hoş hemde hesaplı 15 tl kalın hemde butik bebe iyidir dimi gülüm kalitelimi bir bilgin varmıı güvenebilirmiyim alssam ordan:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?