hoşbuldm canım benım. Bıktm zatn bu maclardan bn sorma delı edıo benı. Hyrt sn burdasn. Kocan mac ızlıo dıe mı :)hoşgeldin oflum aynen benimkide maç izliyo bir ses gürültüki sorma vvallaha dimek oğluşun gelme sinyalleri veriyo annesitmm gülüm madem telden giriyosun görürüz yinee balısı
ohhh iyi ettin güülüm bundan sonra 3 öğün yerime yee bitir paşamı bencede sarışın olucak gözlere baksana maaşallah nasıl çapkın çapkın bakıyo çok canlaryakacak bak diyim dünürüm sorma bende erkeğe şartlandım hayırlısyla gelse ama yinede hala daha mavilere ağırlık vermiyorum vallaha nedense elim gitmiyo battaniyesini falan pepeli alıcaktım almadım krem aldım kardeşim bir hastane çıkışı daha aldı dayısı olraktan oda bej kahve mavi aldırmadım ne bilem ne çıkıcağı bellimi olurrr
ogluna kards glck ıns yaknda :) ytcm da kocısı bklym ıste yatk buz gbı ıstsn o snra bn greym yatganapalım cnm sohbete dvm ben bi yandan da oğluşla ugraşıyorum
çok geldiyse uykun yataydın cnmcım malum uykusuz gecelere az kaldı
artık sancılar normal kuzum az kaldı valla
tmm cnmcım telden aynen dvm
he hee sorma vallaha gülüm önce ustra kemal sonra maç bitmiyoda anacım aynen maç var diye burdayım bitiyo zati çıkarım birazdan bitince hadi yatak der ben onu beklerken birşey yok o hemen kalkar şimcik gör bakhoşbuldm canım benım. Bıktm zatn bu maclardan bn sorma delı edıo benı. Hyrt sn burdasn. Kocan mac ızlıo dıe mı :)
amanııın kızlar oğluşumun peşini bırakmıycak desene dünürümm ama yoook bizim sözümüz sana o kızlar havasını alır hıh
çok normal kuzum kız diyip durdu dr sonra erkek diyince insan korkar yani mavi almaya ben olsam bende acaba derdim
insan muallakta kalır vallaoh ne güzel dayısıda alıyo yegenıne ciciler eferim dayısına
ogluna kards glck ıns yaknda :) ytcm da kocısı bklym ıste yatk buz gbı ıstsn o snra bn greym yatga
he hee sorma vallaha gülüm önce ustra kemal sonra maç bitmiyoda anacım aynen maç var diye burdayım bitiyo zati çıkarım birazdan bitince hadi yatak der ben onu beklerken birşey yok o hemen kalkar şimcik gör bak
ivett ivett o benim kızmın kocası olucak oyrız gözleirni kızlarn vallaha virmem yağuşuklumu kimöselere sorma yaa aynen bende acabalrdayım işte böyle alıyo kuzum almazmı hiç daha neler alıcam diyo benim bıldrıcınım oo bidemen birinci çocuğum
hep oyle olr mac bttı :) bn kcıom kzlar yarn grusurz ıns optm szı we bebslerı uyuyaym azck. Cok uyuyablıom ya
canlar ciğerler maç bitti ben kaçar süümü içip yatıcam yarına gelirim hepinizi öpüyorum hayırlı gecler görüşmek üzeree fıstıklarrrrrrrrr
Günaydin kızlar :) elifim ne yapıyon bu saatte. Telden yazıyorum alıntı yapmak zor oluyor normal yazıcm şimdiden soyliymgörmceme geldik erkenden kahvaltı edicz birazdan :)
Evet biraz öyle oluyo ama gene de bi yere gidince iyi oluyo :)
Turkcell sağolsun hediye göndermiş :) canım kahvaltı yapcm dönerm gene kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?