hımmm patates yemeği yap canım en kolayı o hemde güzel olur bence tabii
oyy oyy Allah kolaylık versin canın isterde yemek mümkünmü ben günde soda içerdim 2-3 tane limoın tuzlar yerdim birde erik tuzlu o şekilde biraz rahatlatırdı cnım snein ilk bebeğinmi
oyyy gülüm onda iki gün önce yaptım balımm bnm fikir verdiğinnn için saol gülümmm kızlar ben bi banyo yspıp gelyimmm tmm öptümm siziii gacularrrr
oyyy gülüm onda iki gün önce yaptım balımm bnm fikir verdiğinnn için saol gülümmm kızlar ben bi banyo yspıp gelyimmm tmm öptümm siziii gacularrrr
amiin canım bende içiyorum soda yoksa midem çok rahatsız oluyor uyuyamıyorum gece
ewt ilk bebeğimiz
kızlar ben çıkıyorum benim koçişin gelme saati geldi ii akşamlar görüşmek üzre
Allahım analı babalı büyütsün inş hayırlı evlat nasip etsin canım
amiin gülüm hepimizin evlatları inşaALLAH senin bebeğin ilk mi???
gülüm bir türlü rastlaşamıyoruz ama olmuyo damadımı görücektim ben amaa
a.slm moncuğumm sen ne yapıyosun hoşgeldin
eminem rabbim bir daha yaaştmaz inş zorlu bir sınavdan geçtin kuzum inş bundan sonra rabbim kalbinin güzellğine göre verir herşey gönlünce olur canım benim
a.slm hoşgledin kevserim kaç gün oldu görüşemedik özledim kız nasılsın hıımm dimek kocan sobayı yaktı ama ne güzel olur o soba başında oturmak üstünde çay kaynasın ben içeyim off offf
biz geldik:) bir yandan emziriyomnasılsın asembimmmmmmm
hoşgeldiiiiniiiiiz canlarım benimm yirim onun emen dudaklarınııııı
iyiyim kuzum nolsun afacan uyuyo bende pc de takılıyorum derkene bi kımıldanma oldu heh durdu
kociş ist a gitti pazar gecesi bu gece döncek yalnız kaldım ama çok şükür idare edebildim çağatayı
sen nasılsın kuzumm fatih paşa nasıl
sağol bitanem bende çağatayımı öper koklarım ohhhh mis:) allah kavuştursun bebiş olunca zor oluyo hayat onların etrafında dönüyobenimkide iyi ne olsun günü gününe tutmuyo tatlım
Ne kaynatıyosunuz kızlar :) cepten net alaym dedm bugun ayarları yapamadm falan bya ugrastm. Bn bugun dktrdaydm malum. Bebgm 36+5 kılosu 3ooogr olmusmasallah nstde sancı falan da cıkmadı . Buyk ıhtmal dogum aralık 5 - 10 arası olur dedi. Bendn hberlr bu kadar
hoşgeldin kuzucuk oh maşallahh emireeekilosu gayet güzel cnm dimek sancı çıkmadı aman çıkmasın şimdilik
vakti zamanında gelsin afacanyaklaştı vakit dogum çantan felen hazır dimi kuzum
aynen canım yaklastı bır hfta snra gene cagrdı :) cantam falan hazr canım hepsi dogumu bklıyorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?