• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

korkma canım inşallah herşey yolunda gidecek ve güzel mis kokulu yavrunu kucağına alıcaksın inşallah:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bende iyim canım sağol eşimde iyi çok şükür bugün işe başladı inşallah herşey yolunda gider ve normal hayatımıza bir an önc döneriz :16::16::16:

ayy çok sevindim eminem bak şuanda ezan okunuyo dilerim Allahımdan birdaha yaşatmaz sağlıklı huzurlu yaşarsınız balım gülüm AMİNNNNNNNN hepimizin hakkında hayırlısı olsun :38:

kıslar ya kusura bakmayın ole telefon akısı oldu bende bakırkoy kadın dogum hastanesi vardı ikili test için o tasınmıs yerini bulana kadar canım cıktı ismi falan degişmiş tumden.
neyseki buldum
kuzum eminem esine cok sevindim hadi bakalım işine basladı he oglum cok yattı allah yatırmasın ya cidden cok zor bi bayılmayı görünce ben mahvoldum senin psikolojini düşünemiyorum canım ya iyi ama cok sukur gecti gitti o günler demi gulum.

bugunki görüşmeden bişi anlamadım ya ben cıkmak zorundayım kıslar arkadasla bulusacagız hadi optum yarın görüşürüz aksamda gelebilirim optum kocaman elifim eminem:48::48:

kıslar ya kusura bakmayın ole telefon akısı oldu bende bakırkoy kadın dogum hastanesi vardı ikili test için o tasınmıs yerini bulana kadar canım cıktı ismi falan degişmiş tumden.
neyseki buldum
kuzum eminem esine cok sevindim hadi bakalım işine basladı he oglum cok yattı allah yatırmasın ya cidden cok zor bi bayılmayı görünce ben mahvoldum senin psikolojini düşünemiyorum canım ya iyi ama cok sukur gecti gitti o günler demi gulum.

kaçında yaptırıcaktın melisam ikili testii :26:

bende çıkıyorum biraz kızlar işlerimi halledeyim biraz önce uzanıcam tabi sırıtm ağrıdı gelirim yinee öpüldünüzzzzzzzz:54:

haydaaa ben geldim herkes kaybolmuş tühhh çabuk gelin gari
benim afacan ayaklanmadan :9::31:

selam canlar naber ne yapıyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

neyseki buldum

sağol canım melisammmmmmmmmm:29:
evet zor zamanlardı ALLAH kimseye yaşatmasın:50:
çok şükür o günler geride kaldı inşallah tekrarlamaz başım ağrıyo dese içim gidiyo tekrarmı olacak die eşiminde piskolojisi iyi değil aslında çok evhamlı oldu her ağrıyo dile getirmezdi ama şimdi korkuyo haliyle o baş ağrıları bayılmalar düşmeler neler neler yaşadık ALLAH BİRDAHA YAŞATMASIN İNŞALLAH :16::16::16:

:29::30::28::27::28::29::30::52::52::32: $418690_455258051172593_1064857799_n.jpg :52:

sellam kızlar ben geldmm nerdesünüzz

bugün geç kalktık lavavoya gittim bizim koca kaldırmış sofrayı..üşüyorum demiştim lavaboya giderken sobayı da yakmış camlarıda kapatmış çok sevndmm yaa

ardı bimde tablet pc varmış alıyım mı dedi oynarsın dedi boşwer gülüm dedim şurda ne kaldı kızımla oynucam bende dedimm nasıll gülüyooo

bugün geç kalktık lavavoya gittim bizim koca kaldırmış sofrayı..üşüyorum demiştim lavaboya giderken sobayı da yakmış camlarıda kapatmış çok sevndmm yaa

ardı bimde tablet pc varmış alıyım mı dedi oynarsın dedi boşwer gülüm dedim şurda ne kaldı kızımla oynucam bende dedimm nasıll gülüyooo

haydaaa ben geldim herkes kaybolmuş tühhh çabuk gelin gari
benim afacan ayaklanmadan :9::31:
gülüm bir türlü rastlaşamıyoruz ama olmuyo damadımı görücektim ben amaa:ssz:
selam canlar naber ne yapıyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
a.slm moncuğumm sen ne yapıyosun hoşgeldin:54:
sağol canım melisammmmmmmmmm:29:
evet zor zamanlardı ALLAH kimseye yaşatmasın:50:
çok şükür o günler geride kaldı inşallah tekrarlamaz başım ağrıyo dese içim gidiyo tekrarmı olacak die eşiminde piskolojisi iyi değil aslında çok evhamlı oldu her ağrıyo dile getirmezdi ama şimdi korkuyo haliyle o baş ağrıları bayılmalar düşmeler neler neler yaşadık ALLAH BİRDAHA YAŞATMASIN İNŞALLAH :16::16::16:
eminem rabbim bir daha yaaştmaz inş zorlu bir sınavdan geçtin kuzum inş bundan sonra rabbim kalbinin güzellğine göre verir herşey gönlünce olur canım benim :48:
:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

a.slm hoşgledin kevserim kaç gün oldu görüşemedik özledim kız nasılsın hıımm dimek kocan sobayı yaktı ama ne güzel olur o soba başında oturmak üstünde çay kaynasın ben içeyim off offf :31:

gülüm bir türlü rastlaşamıyoruz ama olmuyo damadımı görücektim ben amaa:ssz:

a.slm moncuğumm sen ne yapıyosun hoşgeldin:54:

eminem rabbim bir daha yaaştmaz inş zorlu bir sınavdan geçtin kuzum inş bundan sonra rabbim kalbinin güzellğine göre verir herşey gönlünce olur canım benim :48:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

a.slm hoşgledin kevserim kaç gün oldu görüşemedik özledim kız nasılsın hıımm dimek kocan sobayı yaktı ama ne güzel olur o soba başında oturmak üstünde çay kaynasın ben içeyim off offf :31:

evet gülümm ya bende özledm nasılsın grüşmeyli evt cnm ama sonba doğal gaz sobası normal soba değll cnm bnm

ayyy anam dünn temizlk yaptım bugun dee kalkamıyorum yermden akşama ne emek yapcam gece 1 de gelcek kocş oturduum yerden kalkamıyorumm

Back