• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

hımmm patates yemeği yap canım en kolayı o hemde güzel olur bence tabii:56:

oyy oyy Allah kolaylık versin canın isterde yemek mümkünmü ben günde soda içerdim 2-3 tane limoın tuzlar yerdim birde erik tuzlu o şekilde biraz rahatlatırdı cnım snein ilk bebeğinmi

amiin canım bende içiyorum soda yoksa midem çok rahatsız oluyor uyuyamıyorum gece
ewt ilk bebeğimiz:16::16::16:

gülüm bir türlü rastlaşamıyoruz ama olmuyo damadımı görücektim ben amaa:ssz:

a.slm moncuğumm sen ne yapıyosun hoşgeldin:54:

eminem rabbim bir daha yaaştmaz inş zorlu bir sınavdan geçtin kuzum inş bundan sonra rabbim kalbinin güzellğine göre verir herşey gönlünce olur canım benim :48:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

a.slm hoşgledin kevserim kaç gün oldu görüşemedik özledim kız nasılsın hıımm dimek kocan sobayı yaktı ama ne güzel olur o soba başında oturmak üstünde çay kaynasın ben içeyim off offf :31:

ne yapalım tatlım paşayla uğraşıyorum gene kalktı onunla yatayım istiyor biliyormusun memişle uyumak istiyor benden doğduğundan beri ayrı yatırıyorum emzirip yatırıyorum bir kaç gündür emzirirken yanına uzanıyorum hemen gözleri kapatıyor bir eliylede memişi tutuyor görmen lazım ama geceleri beşikte yatırıyorum :)) zor oluyor

elfiiimm moonumm kızçeleeer ben gelince kimse olmuyo yahu
ne şanssızım ben :25::43: :43:

biz geldik:) bir yandan emziriyom:21::21: nasılsın asembimmmmmmm:54:

$293756_10151226738631530_923136017_n.jpg :28::28::28::28::28::28::28::28::28::28::28:

biz geldik:) bir yandan emziriyom:21::21: nasılsın asembimmmmmmm:54:

hoşgeldiiiiniiiiiz canlarım benimm yirim onun emen dudaklarınııııı :48::emir_bebek::nazar:
iyiyim kuzum nolsun afacan uyuyo bende pc de takılıyorum derkene bi kımıldanma oldu heh durdu :53:
kociş ist a gitti pazar gecesi bu gece döncek yalnız kaldım ama çok şükür idare edebildim çağatayı :16:
sen nasılsın kuzumm fatih paşa nasıl :54::55:

hoşgeldiiiiniiiiiz canlarım benimm yirim onun emen dudaklarınııııı :48::emir_bebek::nazar:
iyiyim kuzum nolsun afacan uyuyo bende pc de takılıyorum derkene bi kımıldanma oldu heh durdu :53:
kociş ist a gitti pazar gecesi bu gece döncek yalnız kaldım ama çok şükür idare edebildim çağatayı :16:
sen nasılsın kuzumm fatih paşa nasıl :54::55:

sağol bitanem bende çağatayımı öper koklarım ohhhh mis:) allah kavuştursun bebiş olunca zor oluyo hayat onların etrafında dönüyo:16::16::16:benimkide iyi ne olsun günü gününe tutmuyo tatlım:23:

sağol bitanem bende çağatayımı öper koklarım ohhhh mis:) allah kavuştursun bebiş olunca zor oluyo hayat onların etrafında dönüyo:16::16::16:benimkide iyi ne olsun günü gününe tutmuyo tatlım:23:

sende sağol kuzumm aynen üle valla herşeyimiz yavrularımız :55:
bebişler hep böyle sanırsam günleri günlerine tutmuyo
ama ben 3. ayında rahatladıgımı hissettim birazda olsa
tam bi rahatlama değil tabide o ana kadr daha zordu sankilim
ya da ben anca adapte oldum şimdi daha rahatmısım gibi geliyo :9:

Ne kaynatıyosunuz kızlar :) cepten net alaym dedm bugun ayarları yapamadm falan bya ugrastm. Bn bugun dktrdaydm malum. Bebgm 36+5 kılosu 3ooogr olmus :nazar: masallah nstde sancı falan da cıkmadı . Buyk ıhtmal dogum aralık 5 - 10 arası olur dedi. Bendn hberlr bu kadar :12:

Ne kaynatıyosunuz kızlar :) cepten net alaym dedm bugun ayarları yapamadm falan bya ugrastm. Bn bugun dktrdaydm malum. Bebgm 36+5 kılosu 3ooogr olmus :nazar: masallah nstde sancı falan da cıkmadı . Buyk ıhtmal dogum aralık 5 - 10 arası olur dedi. Bendn hberlr bu kadar :12:

hoşgeldin kuzucuk oh maşallahh emireee :nazar::nazar: kilosu gayet güzel cnm dimek sancı çıkmadı aman çıkmasın şimdilik
vakti zamanında gelsin afacan :emir_bebek::nazar: yaklaştı vakit dogum çantan felen hazır dimi kuzum

hoşgeldin kuzucuk oh maşallahh emireee :nazar::nazar: kilosu gayet güzel cnm dimek sancı çıkmadı aman çıkmasın şimdilik
vakti zamanında gelsin afacan :emir_bebek::nazar: yaklaştı vakit dogum çantan felen hazır dimi kuzum

aynen canım yaklastı bır hfta snra gene cagrdı :) cantam falan hazr canım hepsi dogumu bklıyorz :16:

aynen canım yaklastı bır hfta snra gene cagrdı :) cantam falan hazr canım hepsi dogumu bklıyorz :16:

hadi hayırlısı cnm Rabbim bi avazda kolaycacık kurtarsın inşallahh :16::16:
paşa tam gözükmemiştir usg de son zamanlarda pek gözükmüyo yani tam olarak büyüdükleri için yarım yamalak gözüküyolar
yakında bizzat görceksin zati :16:

Back