Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Aminnn canımmmm :))
aynen yarım yamalak bişey çıktı..
dktora yüzünü göstermiyo mu dedim de..
çekecekken döndü mü naptı bişeye benzemiyo
tombiş bişeye benzettm ama
canım oğlummmmmm az kaldı kavuşmamıza :18:

yesinler o tombişii maşallahh ona
evet az kaldı bize o güzel hbri vericeksin
doğumunu anlatcaksın inş
sonrada sende bizim gibi emzirdim şimdi uyuyo felen dıyceksın
üstüme işedi felen diyceksin ama en çok uykum vaaar diyceksin

ben onun elini yerim pipisini yerim ne biliyoda tutuyo uyuyyo çok bilmiş maaşallah paşama öp yerime moncuğummmm yiyesim geldi şimdi çok fenaa
elfiiimm moonumm kızçeleeer ben gelince kimse olmuyo yahu
ne şanssızım ben
oyy dünürüm benim sorma denk gelemdik güya eşim maç izlemeye giddecekti yarın sabah görevli olunca gitmedi geç kalacak diyee o evde oluncada malım işler güçler yemek bulaşık balık almış temzişletmiş ama yinede tek tek yıkadım helva yaptım çay yaptım koydum önüne geldim ancak vallaha kuzum
biz geldik:) bir yandan emziriyom nasılsın asembimmmmmmm
hoşgeldin moncuğummm emzir emzir tek emsinde o balım uyusun memeişte istesin sürekli

oflum hoşgeldin sancı çıkmamaış hee hayırlısı bakalım ne zaman gelecek maaşşalh paşama yerim ben onu gelsin artık sabıırsızlanıyoruz amaaa:18::18:

bilmm bcm ya harbden çok ağrıyo kociş gelsn gece çok ağrırsa gderz heralde

bak iş çok yapıyosun canım benim artık ayakta durmakta zorlanıyorum ben sen endede ilerdesin artık dinlenmen gerek mümkün mertebe belkide o yüzden ağrıyo yada üşüttünmü ne yaptın sen durma geçmezse git doktora ne olur ne olmaz bu zamanlrda ciddiye almak lazım

iikisidee olabilir gülümm doğru söylüyorsunn

aman gülüm dikkat et lkendine bak artık iş falan yuapa öyle ağırr lütfen bak şakası olmaz canım az kaldı bak doğumuna tehlikeli zamnalardasın Allah korusun

evetttt gülümm dğru sylyorsun mşallhh kızımda öyle şişirippp tepikliuooki anlatamam

yaa sewdam kaç gündür sana özel mesaj atıyorum olmuyo kutun dolu 10 güne gelirim deidn yoksun iyimisin merak ediyorum bana bir cevap gelirsen görürsen haber et lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…