hadi hayırlısı cnm Rabbim bi avazda kolaycacık kurtarsın inşallahh
paşa tam gözükmemiştir usg de son zamanlarda pek gözükmüyo yani tam olarak büyüdükleri için yarım yamalak gözüküyolar
yakında bizzat görceksin zati
Aminnn canımmmm :))
aynen yarım yamalak bişey çıktı..
dktora yüzünü göstermiyo mu dedim de..
çekecekken döndü mü naptı bişeye benzemiyo
tombiş bişeye benzettm ama
canım oğlummmmmm az kaldı kavuşmamıza :18:
ne oldu kevserim neden belin ağrıyo doktora git bak çoksaciddi olabilirkızzzlarrr yetişinnn bni bu bel ağrısı öldürcekkkkkkkk cnm çok yanıyooo
ne oldu kevserim neden belin ağrıyo doktora git bak çoksaciddi olabilir
ben onun elini yerim pipisini yerim ne biliyoda tutuyo uyuyyo çok bilmiş maaşallah paşama öp yerime moncuğummmm yiyesim geldi şimdi çok fenaane yapalım tatlım paşayla uğraşıyorum gene kalktı onunla yatayım istiyor biliyormusun memişle uyumak istiyor benden doğduğundan beri ayrı yatırıyorum emzirip yatırıyorum bir kaç gündür emzirirken yanına uzanıyorum hemen gözleri kapatıyor bir eliylede memişi tutuyor görmen lazım ama geceleri beşikte yatırıyorum :)) zor oluyor
oyy dünürüm benim sorma denk gelemdik güya eşim maç izlemeye giddecekti yarın sabah görevli olunca gitmedi geç kalacak diyee o evde oluncada malım işler güçler yemek bulaşık balık almış temzişletmiş ama yinede tek tek yıkadım helva yaptım çay yaptım koydum önüne geldim ancak vallaha kuzumelfiiimm moonumm kızçeleeer ben gelince kimse olmuyo yahu
ne şanssızım ben
hoşgeldin moncuğummm emzir emzir tek emsinde o balım uyusun memeişte istesin süreklibiz geldik:) bir yandan emziriyomnasılsın asembimmmmmmm
Ne kaynatıyosunuz kızlar :) cepten net alaym dedm bugun ayarları yapamadm falan bya ugrastm. Bn bugun dktrdaydm malum. Bebgm 36+5 kılosu 3ooogr olmusmasallah nstde sancı falan da cıkmadı . Buyk ıhtmal dogum aralık 5 - 10 arası olur dedi. Bendn hberlr bu kadar
bilmm bcm ya harbden çok ağrıyo kociş gelsn gece çok ağrırsa gderz heralde
bak iş çok yapıyosun canım benim artık ayakta durmakta zorlanıyorum ben sen endede ilerdesin artık dinlenmen gerek mümkün mertebe belkide o yüzden ağrıyo yada üşüttünmü ne yaptın sen durma geçmezse git doktora ne olur ne olmaz bu zamanlrda ciddiye almak lazım
iikisidee olabilir gülümm doğru söylüyorsunn
aman gülüm dikkat et lkendine bak artık iş falan yuapa öyle ağırr lütfen bak şakası olmaz canım az kaldı bak doğumuna tehlikeli zamnalardasın Allah korusun
evetttt gülümm dğru sylyorsun mşallhh kızımda öyle şişirippp tepikliuooki anlatamam
aman tepiklesin o iyi olsunda balım yerim onun tepiklerini benn maaşallhhhhhh prensesimeee
saolasınn cnm bzm kküçcük bey napıyoo
onunn tepiklemesini yerimmm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?