Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

selam kızlar npıyonuz bakem?????
a.slm hoşgeldin canım sohbet ediyoruz sen nasılsın
ayyy anam dünn temizlk yaptım bugun dee kalkamıyorum yermden akşama ne emek yapcam gece 1 de gelcek kocş oturduum yerden kalkamıyorumm
kızım birşey değil sen iş yaparken doğurucaksın heee kevserim senin kontrolun ne zaman olucak nasipse
eveettt gülüm ya insan özlüyo normall sobalarııııı onunn yeri ayrı yaa

evet canım yaa gerçkten zorluğuda var ama keyfide başka

bu gidişte aynen öyle olcak cnm heee nasipse 4 5 aralıkta genn dedi bakalım neyapcaz nts ye ne zaman bağlıcak acaba bu ay ki kntrolü daha bi heycanla bekliyormmm sen ne zaman gitcen dr

otur dinlen kocada erken gelmiyosa boşver
bende iyym mide bulantısı dişin da tabi

ayy cnmm bnm miğde bulantısı diyince ben çok üzülüyorum alalhım yardımcınn olsunn gülüm ya ben çok zorlandım hepp ağlıyordumm hayattan kopuyordum hem kusuyordum hemde burnum kanıyoduuu

h bulduk canım bende iyym şükürler olsun
mende katılayım dedim sohbetinize

bu gidişte aynen öyle olcak cnm heee nasipse 4 5 aralıkta genn dedi bakalım neyapcaz nts ye ne zaman bağlıcak acaba bu ay ki kntrolü daha bi heycanla bekliyormmm sen ne zaman gitcen dr

bende 6 na giderim diyorum naispse gülüm bu hafta bağlamaz sanırım yaaa muhtemelen 2 hafta sonrasına gel der gerçi senin benden 3 hafta ileri seni bağlarda belki beni bağlamaz kevserim bende çok heyecanlıyım nasıl belli olucakmı tersmi düzmü doğum pozisyonu falan filan offfff

ayy cnmm bnm miğde bulantısı diyince ben çok üzülüyorum alalhım yardımcınn olsunn gülüm ya ben çok zorlandım hepp ağlıyordumm hayattan kopuyordum hem kusuyordum hemde burnum kanıyoduuu

sabahleyin iyyidim ögleden sonra fena oldum çıkardım amiin canım amiin
ben de öleyim canım hiçbişey yapmak istemiyor....
senin ki daha çok fena imiş yaa...

h bulduk canım bende iyym şükürler olsun
mende katılayım dedim sohbetinize
iyi ettin canım ben dünde hpoşgeldin dedim de kalabalıkta kaynadı gittihoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebeişin Allahım sağlıkla almanı nasip etsin kucağınaaa inşşş mide bulantıların çokmuş seninde Allah yardımcın olsun kuzum yaaa

aynnennnn ülümm ya bakalım ne yapcazzz ölcem meraktan zamannn hiç geçmiyoo eşim diyo dün akşam doğsada sevsekkk diyoo

sabahleyin iyyidim ögleden sonra fena oldum çıkardım amiin canım amiin
ben de öleyim canım hiçbişey yapmak istemiyor....
senin ki daha çok fena imiş yaa...

oyyy anamm çokkk zor b hamilelikk sonunn da güzell bebişlerimize yavrumjuza kavuşcaz inşş

ayy canım k bakam görmemişim yeni sayılırım biraz acemiyim yetişemiyorum......
hb amiin sağol canım amiin amiin hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza
çok fana byzgulum yaa sorma bazen mutfağa bile giremiyorum...

estağfurullah canım olur görmeyebiliyoruz bazen bizlerde hiç önemli değil oy kıyamam işte oda kötü yaa bende oldu ama 3 ay kadar sürdü geçti ama mutfağa giriyodum rahatlıkla sadece banyoddkai duşakbin kokardı banyo yapmak istemezdim sabun deterjan kokusu vuruyodu yemeklerde sıkıntı yok balım

ayy inşaALLAH biter benimkide yemekte sıkıntı yoksa gerisi muhim değil canım
birsürü şey istiyor canım ama yiyemiyorum çok garip ya biandan canım istiyor biandan istemiyor:44::44::44:

eliifmm bilmiyorum ki ya dünn çok yorgundum mercimek yemeği le manntı yaptım mantı bitti mercimek varda ne yapcam bilmiyorumm
hımmm patates yemeği yap canım en kolayı o hemde güzel olur bence tabii
ayy inşaALLAH biter benimkide yemekte sıkıntı yoksa gerisi muhim değil canım
birsürü şey istiyor canım ama yiyemiyorum çok garip ya biandan canım istiyor biandan istemiyor:44::44::44:

oyy oyy Allah kolaylık versin canın isterde yemek mümkünmü ben günde soda içerdim 2-3 tane limoın tuzlar yerdim birde erik tuzlu o şekilde biraz rahatlatırdı cnım snein ilk bebeğinmi

oyyy gülüm onda iki gün önce yaptım balımm bnm fikir verdiğinnn için saol gülümmm kızlar ben bi banyo yspıp gelyimmm tmm öptümm siziii gacularrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…