korkma canım inşallah herşey yolunda gidecek ve güzel mis kokulu yavrunu kucağına alıcaksın inşallah
bende iyim canım sağol eşimde iyi çok şükür bugün işe başladı inşallah herşey yolunda gider ve normal hayatımıza bir an önc döneriz
kıslar ya kusura bakmayın ole telefon akısı oldu bende bakırkoy kadın dogum hastanesi vardı ikili test için o tasınmıs yerini bulana kadar canım cıktı ismi falan degişmiş tumden.
neyseki buldum
kuzum eminem esine cok sevindim hadi bakalım işine basladı he oglum cok yattı allah yatırmasın ya cidden cok zor bi bayılmayı görünce ben mahvoldum senin psikolojini düşünemiyorum canım ya iyi ama cok sukur gecti gitti o günler demi gulum.
bugunki görüşmeden bişi anlamadım ya ben cıkmak zorundayım kıslar arkadasla bulusacagız hadi optum yarın görüşürüz aksamda gelebilirim optum kocaman elifim eminem
kıslar ya kusura bakmayın ole telefon akısı oldu bende bakırkoy kadın dogum hastanesi vardı ikili test için o tasınmıs yerini bulana kadar canım cıktı ismi falan degişmiş tumden.
neyseki buldum
kuzum eminem esine cok sevindim hadi bakalım işine basladı he oglum cok yattı allah yatırmasın ya cidden cok zor bi bayılmayı görünce ben mahvoldum senin psikolojini düşünemiyorum canım ya iyi ama cok sukur gecti gitti o günler demi gulum.
gülüm bir türlü rastlaşamıyoruz ama olmuyo damadımı görücektim ben amaahaydaaa ben geldim herkes kaybolmuş tühhh çabuk gelin gari
benim afacan ayaklanmadan
a.slm moncuğumm sen ne yapıyosun hoşgeldinselam canlar naber ne yapıyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
eminem rabbim bir daha yaaştmaz inş zorlu bir sınavdan geçtin kuzum inş bundan sonra rabbim kalbinin güzellğine göre verir herşey gönlünce olur canım benimsağol canım melisammmmmmmmmm
evet zor zamanlardı ALLAH kimseye yaşatmasın
çok şükür o günler geride kaldı inşallah tekrarlamaz başım ağrıyo dese içim gidiyo tekrarmı olacak die eşiminde piskolojisi iyi değil aslında çok evhamlı oldu her ağrıyo dile getirmezdi ama şimdi korkuyo haliyle o baş ağrıları bayılmalar düşmeler neler neler yaşadık ALLAH BİRDAHA YAŞATMASIN İNŞALLAH
sellam kızlar ben geldmm nerdesünüzz
bugün geç kalktık lavavoya gittim bizim koca kaldırmış sofrayı..üşüyorum demiştim lavaboya giderken sobayı da yakmış camlarıda kapatmış çok sevndmm yaa
ardı bimde tablet pc varmış alıyım mı dedi oynarsın dedi boşwer gülüm dedim şurda ne kaldı kızımla oynucam bende dedimm nasıll gülüyooo
gülüm bir türlü rastlaşamıyoruz ama olmuyo damadımı görücektim ben amaa
a.slm moncuğumm sen ne yapıyosun hoşgeldin
eminem rabbim bir daha yaaştmaz inş zorlu bir sınavdan geçtin kuzum inş bundan sonra rabbim kalbinin güzellğine göre verir herşey gönlünce olur canım benim
a.slm hoşgledin kevserim kaç gün oldu görüşemedik özledim kız nasılsın hıımm dimek kocan sobayı yaktı ama ne güzel olur o soba başında oturmak üstünde çay kaynasın ben içeyim off offf
evet gülümm ya bende özledm nasılsın grüşmeyli evt cnm ama sonba doğal gaz sobası normal soba değll cnm bnm
heeeeeeeeeeeeee anladım bende normal soba sandım ne güzel olurduu kevserim
h.geldnnn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?