Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kızlar benim bu sıpa iki gündür sağ taraımı esir aldı sol boş yumuşak sağ dolu oynuyoki dıştan tutucam nerdeyse normalmi acaba :26:

kendin sıkamıyomusun canım
hem belki o krem onu olgunlaştırır patlar belki biraz bekle bakalım.. cok mu belli oluyo dışardan filan...

benim eltimde cok muhabbetcidir kafalarımız uyyo ikimiz bir olduk mu bizede bişey diyemiyolar ama
benimki biraz beni kıskanıyo iştee ya söylüyo bide acık acık.
aslında onun hayatı benimkine 5 basar ama bilemiyorum artık
hiç sıkıntı cekmediği için benim hayayımı 4 4lük sanıyo akıllı rahatını bilmiyo işte...

neyse daha fazla dedikodu yapmiyim söyledikce rahatlıyom sanki

rahatla bacım rahatlaa ne güzel iştee yaa insanlar anşlaşılmıyo işteee kıskanıcak birşey yok aslında ama nasıl bir fikir düünceleri var benimde aklım almıyo hai hakkımızda hahyırlısı olsun ne diyeyim ben artık eskisi gibi takmıyorum önceden laflarına laf veirrdim şimdi susuyrum çoğu zaman büyüyo eşimde var arada ha tabi eşim tutuyo o yüzden onarda çok diyemiyolar bende baştan çok ezdirmedim şimdi tek dedikleri eşim değişmiş işte ben değiştirmişim ben ona sahip çıkıyomuşum o benim kıçımdan ayrılmıyomuş falan filan aldım bitti diyorum bn gelmedim kocaya o geldi artık benim diyorum şakayla karışık birde maaşa laf derler ki elsim alıyomışuz yiyiomuşuz onalrın borcu varmış ee iyyicem tabi sizemi vericem ki veidikte çektik bitti tmm bizi alıyoruzda sanki parayla oynuyoruz anlamıyolarki laftn

12. hafta da mı belli oluyo cinsiyet? ama cok garanti olmuyodur ya baksana elf opglu olcakmış ben kız bilyodum:)))
valla haftalar cok yavaş geciyo heeeee
benim her pazartesi değşiyo heheh

sanslıysak 12. haftada goruruz kıs o kordon hep basa bela oluyo ya cınsiyette pipiyle karısıyo

çokmu büyük canım naıslki öylee genelde olurmuydu hamileliktenmi oluyo anlamadım:44:

teldeydim gec cevaplıyorum kıslar
ya bende esseklik cenenin yan tarafında gecek senelerde bi sıvılce cıkrtıydı sıkmaya calıstım kemik üstü ya ykaydı içte beze olustu boynuz gibi onu aldırmıstım gölcükte. gece sene aldırdıgım yerin yakınlarında bi daha olustu ve ben yine oynadım yine olustu simdi hem sagda hem solda beze var ya kendimi boynuzlanmıs hissediyom

sizin maaşımızı mı istiyolar yuh artık yicen tabi benim kocamın cook parası olsa bende catır catır yerim:))) ne diye gidip milletin agız kokusunu cekip bütün gün calışayımm kıymet bilmiyo bu insanlar ama ben yine cok sükür huzurluyum mutluyum bi eksiğim yok sayılır:)) ne kadar cok sey istersen o kadar mutsuz olursun elindekilerin kıymetini bilmek lazım cok sükür biz bilyorıuz sanırım:)))
ezdirmicez tabi kendimizi bende hiç lafın altında kalmam ama bazende susmak gerekirse masumu oynucaksın sen masum olunca karşındaki kendini suclu hissedicek:))) işte napalım estek köstek gidicez...

daha bebek olunca neler olcak bakalım hehe:))))))

kocaları elde tutmak lazım onlar bizimartık :)) bizde onların ben onu bilir onu söylerim
artık 3. kişi giremez araya anne baba de yerinde durcak...

sanslıysak 12. haftada goruruz kıs o kordon hep basa bela oluyo ya cınsiyette pipiyle karısıyo

vallaha şimdi bana erkek deselrdide kız çıksaydı kordon derdimde bana kız dedilerde erkek çıktı üstelik 5 aya kadar pipi gözükmüyo gözükmüyo dedi doktor büyük ihtimalle kız dedi anlamadımki nasıl oluyo benimki pipisini iyi saklamış sanırsam

kızlar ben cıkıyorum
duş alcam kahvaltıyı toplucam sonra dışarı cıkıcaz gene gelirim 3 den sonra heralde yada akşama
görüşrüz kendinize iyi bakın
cok kaynatmayın okuyamam sonra:)))))

evet kuzum eşim okurken abisi okutmuş oda işimi alayım size bunu yapıcam edicem dermiş ben yokken ortada ben çıktım herşeyi karıştırdım eşimde beni almak için okudğu mesleğini bırakıp polisliğe geçti onalrda bir laf söz işini eline al sonra yapalım düğün falan eşimde bağırdı çağırdı derken azı karar çoğu zarar mislai yapıklldı biz birşey aldırmadık ama hala derler size şu kadarlık masraf yaptık geri ödedinmi o ne oluyo dedim yapacaksınız tabi anne baba değilmisinz dedim o zaman benim babamada ben vereyim benim tarafım sizden fazla bilezik taktı kına gecemi babam yaptı salon tuttu her şekilde masrafı onalra nırakmadı nişanı falan ee dedim ne olucak şimdi saçmalamayın diye ben evlendiğim ilk günü geldim istanbula hemen bozdurdum bilezikleirmin hepsini eşyaalrımızı aldık sonra elde avuçta kalmadı tam borcumuz bitti dedik abisine kradi çektik ama onlar diğer eltime 50 milyara düğün yaptıalr şimdide ödeyemiyolar bana duyuyruolar bende deidmki yeni gelindim ilk gnü bozdurdum eşyuamı aldım eltime diyin oda bozdursun milyarlıkmasrafı yaptırmasını bildi banamı yaptınız diye biraz durakladırlar şimdide falza karışamıyolar bende biraz çekiniyolar vallaha elisim hele laf desinler öyle bir olay çıkarırımki ne eşimi nede evimii alamazlar karışamazlar herkes duracak yeri bilecek ben eşimin tek sözünden çımıyorum kapıya adım atmam kimseyle gitmem kapıyı kimseye açmam babama bile gitmiyoru yalnız izin vemşyo diye oda bana mecbur değer verecek yoksa bende böyle olmaz ee sen bak çalışıyosun hamilesin zorluklara destek oluyosun ee zorlukları çekel
m sefasını onalramı yaşatalım adam olana kapılarımız açık omayanada hiç umuruma değil sesiz olunca binşyoalr tepene dediğin gibi bende snein gibi yapıyorum zamanına yerine göre susup davranyorum artık

tut ayagını kıs tutta gıdıkla essek kafalıyı fıstıgına tepikler yagdırıyodu unutmadık o günleri
hala vuruyoki sağ tarafımdan böylee bacım dünde midemin altında böyle sanki elini uzattyı gibi ceviz büyüklüğünde karnımın oratsı şişti nasıl şaşırdım melisam görsen sanki yumruk yapmış orda duruyo kuzum benim
kızlar ben cıkıyorum
duş alcam kahvaltıyı toplucam sonra dışarı cıkıcaz gene gelirim 3 den sonra heralde yada akşama
görüşrüz kendinize iyi bakın
cok kaynatmayın okuyamam sonra:)))))
tmm elisim hadi dikkat et kendine canım gelirsen akşam görüşrüz eşimde maça gidecek vazgeçmezse tabi buş-luşuruz akşam Allaha emnaet ol balım

kız kimle kouşuyon ben bıraktım teli sen aldın demek boynozou gibi hissediyosun hee delü gacu senü bende hiç çıkmaz kuzum çok çok naidr sadce kaşırsında iz olur yaa kırmızı öyle patlatmalık çıkmaz yanii çok şükür ama benimde tenimde kollarımda yağcılklar oluyo iğne uvcu kadar nedensee kendimi bildim bileli küçükken yüüzmdede vardıda Allahtan geçti kalmadı yani

iyiyim çok şükür canım gün sayıyoruz iştee gerçi var daha ama işte bende sabırsızlık aldı başını gidiyo eminem:18::18:

zaman çok çabuk geçiyo elifim inşallah kucağına aldığın günleride görürsün inşallah

zaman çok çabuk geçiyo elifim inşallah kucağına aldığın günleride görürsün inşallah

evet gülüm gerçkten geçiyo ama geçtikçede korkular alıyo nasıl olucak neye benziycek ne olucak diyee sağolsın eminem Allah razı olsun sen ne yapıyosun eşin nasıl daha iyidir inş

evet gülüm gerçkten geçiyo ama geçtikçede korkular alıyo nasıl olucak neye benziycek ne olucak diyee sağolsın eminem Allah razı olsun sen ne yapıyosun eşin nasıl daha iyidir inş

korkma canım inşallah herşey yolunda gidecek ve güzel mis kokulu yavrunu kucağına alıcaksın inşallah
bende iyim canım sağol eşimde iyi çok şükür bugün işe başladı inşallah herşey yolunda gider ve normal hayatımıza bir an önc döneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…