ya kıslar ben bugun cerraha gitcektim yuzumde bi dcene yag bezesi olusmustu iki üç gü oncede ikinci olustu once akne ardından cevirdi yine beseye ya saglık ocagına gittim sordum o müdahale etmedi sadece krem yazdı gönderdi bende bugun için devletten aldım plastık cerrahtan ama gece doktorumu aradım üç ayakadar izin vermiyo local anestesi olacagı için.
beklicem mecbur ama büyür de bu ya.kremi kullanayım barı.
evet canım o eltimle biz baya tutarız birbirimizi o yüzden bize iki çenesi düşük derler sevmezler pek umurumuzdada değilller yani sanki biizm elimizde ilk atışta tutsun belki oğullarının olmuyo ama onalra toz kondurmazlar aslan onların oğulları bizde çürük elma sanki pislikler
kendin sıkamıyomusun canım
hem belki o krem onu olgunlaştırır patlar belki biraz bekle bakalım.. cok mu belli oluyo dışardan filan...
benim eltimde cok muhabbetcidir kafalarımız uyyo ikimiz bir olduk mu bizede bişey diyemiyolar ama
benimki biraz beni kıskanıyo iştee ya söylüyo bide acık acık.
aslında onun hayatı benimkine 5 basar ama bilemiyorum artık
hiç sıkıntı cekmediği için benim hayayımı 4 4lük sanıyo akıllı rahatını bilmiyo işte...
neyse daha fazla dedikodu yapmiyim söyledikce rahatlıyom sanki
12. hafta da mı belli oluyo cinsiyet? ama cok garanti olmuyodur ya baksana elf opglu olcakmış ben kız bilyodum:)))
valla haftalar cok yavaş geciyo heeeee
benim her pazartesi değşiyo heheh
çokmu büyük canım naıslki öylee genelde olurmuydu hamileliktenmi oluyo anlamadım:44:
rahatla bacım rahatlaa ne güzel iştee yaa insanlar anşlaşılmıyo işteee kıskanıcak birşey yok aslında ama nasıl bir fikir düünceleri var benimde aklım almıyo hai hakkımızda hahyırlısı olsun ne diyeyim ben artık eskisi gibi takmıyorum önceden laflarına laf veirrdim şimdi susuyrum çoğu zaman büyüyo eşimde var arada ha tabi eşim tutuyo o yüzden onarda çok diyemiyolar bende baştan çok ezdirmedim şimdi tek dedikleri eşim değişmiş işte ben değiştirmişim ben ona sahip çıkıyomuşum o benim kıçımdan ayrılmıyomuş falan filan aldım bitti diyorum bn gelmedim kocaya o geldi artık benim diyorum şakayla karışık birde maaşa laf derler ki elsim alıyomışuz yiyiomuşuz onalrın borcu varmış ee iyyicem tabi sizemi vericem ki veidikte çektik bitti tmm bizi alıyoruzda sanki parayla oynuyoruz anlamıyolarki laftn
sanslıysak 12. haftada goruruz kıs o kordon hep basa bela oluyo ya cınsiyette pipiyle karısıyo
kızlar benim bu sıpa iki gündür sağ taraımı esir aldı sol boş yumuşak sağ dolu oynuyoki dıştan tutucam nerdeyse normalmi acaba :26:
sanslıysak 12. haftada goruruz kıs o kordon hep basa bela oluyo ya cınsiyette pipiyle karısıyo
sizin maaşımızı mı istiyolar yuh artıkyicen tabi benim kocamın cook parası olsa bende catır catır yerim:))) ne diye gidip milletin agız kokusunu cekip bütün gün calışayımm kıymet bilmiyo bu insanlar ama ben yine cok sükür huzurluyum mutluyum bi eksiğim yok sayılır:)) ne kadar cok sey istersen o kadar mutsuz olursun elindekilerin kıymetini bilmek lazım cok sükür biz bilyorıuz sanırım:)))
ezdirmicez tabi kendimizi bende hiç lafın altında kalmam ama bazende susmak gerekirse masumu oynucaksın sen masum olunca karşındaki kendini suclu hissedicek:))) işte napalım estek köstek gidicez...
daha bebek olunca neler olcak bakalım hehe:))))))
kocaları elde tutmak lazım onlar bizimartık :)) bizde onların ben onu bilir onu söylerim
artık 3. kişi giremez araya anne baba de yerinde durcak...
hala vuruyoki sağ tarafımdan böylee bacım dünde midemin altında böyle sanki elini uzattyı gibi ceviz büyüklüğünde karnımın oratsı şişti nasıl şaşırdım melisam görsen sanki yumruk yapmış orda duruyo kuzum benimtut ayagını kıs tutta gıdıkla essek kafalıyı fıstıgına tepikler yagdırıyodu unutmadık o günleri
tmm elisim hadi dikkat et kendine canım gelirsen akşam görüşrüz eşimde maça gidecek vazgeçmezse tabi buş-luşuruz akşam Allaha emnaet ol balımkızlar ben cıkıyorum
duş alcam kahvaltıyı toplucam sonra dışarı cıkıcaz gene gelirim 3 den sonra heralde yada akşama
görüşrüz kendinize iyi bakın
cok kaynatmayın okuyamam sonra:)))))
teldeydim gec cevaplıyorum kıslar
ya bende esseklik cenenin yan tarafında gecek senelerde bi sıvılce cıkrtıydı sıkmaya calıstım kemik üstü ya ykaydı içte beze olustu boynuz gibi onu aldırmıstım gölcükte. gece sene aldırdıgım yerin yakınlarında bi daha olustu ve ben yine oynadımyine olustu simdi hem sagda hem solda beze var ya kendimi boynuzlanmıs hissediyom
eminem eminem benim canım eminem hoşgeldin bacım nasılsın
efendim canımmmhoşbuldukk nasılsın bakalım
iyiyim çok şükür canım gün sayıyoruz iştee gerçi var daha ama işte bende sabırsızlık aldı başını gidiyo eminem:18::18:
zaman çok çabuk geçiyo elifim inşallah kucağına aldığın günleride görürsün inşallah
evet gülüm gerçkten geçiyo ama geçtikçede korkular alıyo nasıl olucak neye benziycek ne olucak diyee sağolsın eminem Allah razı olsun sen ne yapıyosun eşin nasıl daha iyidir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?