Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

manyakmı o kadın ne demek sıkılmıştım yaaa bu kaynanalar yokmu vallaha deli oluyorum densiz densiz konuşmaları senin 1 yıldır ne çektiğini biliyolarmı da salak salak konuşuyolar insan destek olur moral verir ama nerdee aman elisim sen kimsenin sözüne takılma el bunlar gülüm bazen kendi anandan babandan bile kırılıyosun onlara kırılmamak mümkün mü kapa kulaklarını beklediğim geldi rabbim verdi sen onu düşün onun için kendini koru üzme adam olsalar öyle konuşmazlar zaten

valla canım kesinlikle takdiri ilahi gerisi yalan..
ben normalde hiç düşen bi insan değilim yaa işte herseyde var bir hayor
cok sükür ne kanama ne agrı bişey olmadı hiç bi yerimde acımadı resmen Allah korudu diyebilirim. sadece o kadar cok sinirim bozuldu ki cok agladım ve iyi ki agladım attım içimden..

hadi bakalım elbet kesin belli olcak cinsiyeti :)) kız erkek Saglıklı olsun daa
ilk cocukda fark etmez:)))
valla ben anlamıyorum bu kadar densizlikleri hiç düşünnmüyorlar kendilerininde bir zamanlar gelin oldugunu...
umarım kendi dediğinin farkında bile değildir...

valla cok taktım kafama
takmamak için hep uyudum düşünmemek için..
zaten ben onlarla hiç birseyi paylaşmıyordum azıcık bişey konusunda hemen böyle yüz göz acayip laflar..
bundan sonrada benim agzımdan tek kelime duyamıcaklar...
daha da bitmedi..
sonra bana kuzenim bi beyaz ponponlu corap almış bebişe yani
hadi dedim gösteriyim de biraz ortam yumşasın
direk tepkisi amanha sen sakın bişey alma filan diye beni tersleri resmen suratım düştü bende hemen aldım kaldırdım..

ne kadar fesatmış manyak öyle kalbini kötülüğe tutarsa Allah veririmi diye bir düşünsün neden kıskanıyoki vermiş ne güzel birtane sende üzücü olauylar yaşadın bebeğini kaybettin sevinsinki yine rabbim nasip etti ama iyi koymuşşun lafı önce kocayı bulsun neyle yapıcakmış öyle yapıyorum demeklede olsaydı biz her ay yapardık zaten salak şimdi ilgi sende diye kendi üzeine çekmeye çalışlıyo demekki ne diyebilrim ki Allah ıslah etsin böylelelrini elisim

kesinlikle canım kimin elinden ne gelir kaç sene çocuğu olmayanlar hemen ilk gecdenen kalanlar kalıpda düşük yaşayanlar isteyipde düşüremeyenler herşeyin bir anlamı var herşeyde bir hayır varr kurban olduğum mevlam ne eylerse güzel eyler yeterki içimizi karartmayalım kalpten kimse için kötülük düşünmeyelim insanları kandırmak arkadan konuşmak çok kolay ama Allah görüyo biliyo o şekildeki insanları tanıdıkça uzak durmak lazım bu aiilen bile olsa kötülük geliyosa kendini soğutlayacaksın herkesin kendine göre doğruları varr gelipte ne akıl vermeleri nede çirkeflik yapmaları gerekmez ama anlayana işte sen içini ferah tut da et alnına ne yazılmışşao elisim kim ne derse desin yeterki sen kendini bil koru üzme dikkat et gerisi gelir benim kayınvalidemde ilk zamanlar korunuyoruz diye olmazsa çocuk sorarım diyodu sonra çocuğum olmuyo diye düşündüler eltim dediki neden eliften biliyosunuz belki abimden onun olmuyodur yookkkkkkkkkkk benim oğlumdan değil dedi neden daha önce çocukmu peydahladı nerden bilyosun dedim herşeyi gelinlere yıkıyolar onlardan biliyolar çok sinir bozucu oluyolar anlayabilyorum seni ama işte elden gelen nedir onu yapmak lazım canım benim çok zor günler geçridik bebelerimizi beklerken sende öylee korkmadan içini ferah tutarak yaşa bu günler geri gelmiyo onların saçma sapan konuşmalrına aldanıpğda zehir etme emi güümm
im

takma balım takma dedim yaaa onlar çekemedikleirnden beli apaçık yani düüncesizler onalr kendileri o günlerden geçtiler elbet ama ne hikmetse kıyasladıklarında biz çektik size çektirmiyoruz bizim gibi kayanananız varda kıymet bilmiyosunuıznolyuo ama edepsizlikleirnin farkıonda olamıyolar yada farkındlar işlerine geldikleri gibi davranıyolar karıştırmamak lazım bunun içinde uzak olmak gerekiyo işte en iyi çözüm yolu bu gibi elisim :44:

melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin günaydınnnn balım naıslsın eşin nasıl oldu merak ettim kızzz iyi dimi :26:

iiyi canım aradım yıne gittinmi işe diye kıs oldu zannettim ya allah korudsun ay unutmak istiyorum o günü
aha dedim bebegimle kaldım olece.
banyoya girdikce aklımageliyo offffffffffffff.neyse ucuz atlattık.

oh eltinde iyi demiş bak sevdim onu :))
bende dicem dedim eşime senin oglun beceriksizdi ondan dolayı olmadı diye dedim benimki tabi bişey diyemedi

illa bi suc mu aramak lazım cocun olmaması suc mu ya
eşime dedim gercekten olmasın dedim senin anan bizi boşar gider başkasını alır sana..
bende o zaman etmediğim beddua kalmaz işte...
inatla konuşmucam gene hiç bişey haketmiyolar..

zaten bu olaylar aynı gün oldu
2-3 gün cok sinir oldum sonra gecti gitti işte
size anlatamadım bi türlü..

ya bu takcim 9. haftada takıldı kaldımı ne ya gecmek bilmedi bu 9.
elis gülüm ben 7. haftada duydum kalp atısını doktorun garantılemek istemiş demekki bi hafta sonrasında gel diye.
bende simdi 4 gözle 12 yı bekliyorum cinsiyet için. ondan once ikili testim var ya.

iiyi canım aradım yıne gittinmi işe diye kıs oldu zannettim ya allah korudsun ay unutmak istiyorum o günü

Allah korusun melisam rabbim başımızdan eksik etmesin eşleirmizi düünme öyleee canım inş bir daha olmaz sen iini ferah tut kuzum:26:

12. hafta da mı belli oluyo cinsiyet? ama cok garanti olmuyodur ya baksana elf opglu olcakmış ben kız bilyodum:)))
valla haftalar cok yavaş geciyo heeeee
benim her pazartesi değşiyo heheh

Allah korusun melisam rabbim başımızdan eksik etmesin eşleirmizi düünme öyleee canım inş bir daha olmaz sen iini ferah tut kuzum:26:

sen nasılsın kuzu ya halini hatrını soramadım. eltiler kaynanalar donmus muhabbet onları okumaktan.
essurecuk bosver kızım ya su anını kımse bozmasın mutluluguna engel olmasın bak bebeleri ne kadar bekledik hepsinin köküne kıbrit suyu

ne oldu canım gecmiş olsun eşine mi bişey oldu??

evet canım o eltimle biz baya tutarız birbirimizi o yüzden bize iki çenesi düşük derler sevmezler pek umurumuzdada değilller yani sanki biizm elimizde ilk atışta tutsun belki oğullarının olmuyo ama onalra toz kondurmazlar aslan onların oğulları bizde çürük elma sanki pislikler

ya kıslar ben bugun cerraha gitcektim yuzumde bi dcene yag bezesi olusmustu iki üç gü oncede ikinci olustu once akne ardından cevirdi yine beseye ya saglık ocagına gittim sordum o müdahale etmedi sadece krem yazdı gönderdi bende bugun için devletten aldım plastık cerrahtan ama gece doktorumu aradım üç ayakadar izin vermiyo local anestesi olacagı için.

beklicem mecbur ama büyür de bu ya.kremi kullanayım barı.

iyi sayılır canım işte biraz sinirliyim ustalara o evimi batırdılar bizide kandıordılar bende dün adamalrın yüzleirne kendimi tutamayıp şerefsizler karşınızda enayimi var dedim eşimde baktı yüzüme kaldı öylee öyle beklyioruz gelceklerrde geri kalanı yapacakalr diye

çokmu büyük canım naıslki öylee genelde olurmuydu hamileliktenmi oluyo anlamadım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…