kayınvalideme söyledi eşim telfonda aslında söylemicektik de essue düşünce söylemek zorunda kaldık filan dedik..
beni aradı
ayyy senina adına cook sevindim artık benim canım sıkılmaya başlamıştı """" dedi...
ben şok
dedim benim canım sıkılmıyodu ki daha ne olacagı belli değil hayırlısı hayırlı zamanda dedim...
ama resmen 3 gün boyunca sinir küpü gibi gezdim herkese anlattım deli oldum deliiiii
heee vallaha oğluş geliyo ama son anda kız çıkarsa şaşmam hanihayırlısı artık canım demek düştün canım yaa aksilik titriyosun yaaa başına geliyo titremeyip atlayan zıplayan düşşün diyer uğraşanlara hiç birşey olmuyo aman dikkat et rabbime emnaet dünyada rızkı varsda her şekilde gelir ama tedbir snein taktir rabimmden gülüüm kaynananlar ne diyo neden diyolar :26:
manyakmı o kadın ne demek sıkılmıştım yaaa bu kaynanalar yokmu vallaha deli oluyorum densiz densiz konuşmaları senin 1 yıldır ne çektiğini biliyolarmı da salak salak konuşuyolar insan destek olur moral verir ama nerdee aman elisim sen kimsenin sözüne takılma el bunlar gülüm bazen kendi anandan babandan bile kırılıyosun onlara kırılmamak mümkün mü kapa kulaklarını beklediğim geldi rabbim verdi sen onu düşün onun için kendini koru üzme adam olsalar öyle konuşmazlar zaten
sonra eltim aradı...
3 bucuk yasında cocugu var normalde...
sonra bana aa bende cocuk yapmayı düşünüyordum belki kırkları karışık dedii..
halbuki öyle bi düşünsesi yoktu ben hamile olmasaydımm
amacı sırf bana ilgili göstermesinler bana cok sey yapmasınlar filan filan...
2013-2014 de hamile kalmayı düşünüyodu normalde..
bide
eşi filanda burda DEĞİL
tek başına oturuyo
dedim sen kocayı bulda cocugu yap bide dedim kocanda yok 2 cocukla kafayı yersinsalak benle kendini bir tutuyo yaa
seli oldum sormayın
sonra kayınvalideme dedim
bni haber daha alırsın belki diye eltimde düşünüyomuş megersem dedim... bekliyodum zaten böyle bişey dedi
yani herkes artık onu tanıyo ne kadar kıskanc oldugunu..
İnşallah olmaz da görür günü diyorumm ssırf bu fesatlıgında dolayı...
kızlar günaydın
valla melisamın dediği gibi malesef pek giremiyorum ya işler cok yogun...
yoksa aklım sizde..
daha doktora da gitmedim bu ay sonu gidicem .. cok gec cagırdı bu adam beni yaa
taa 9. haftamda olucam gittiğimde..
melisa senin takvimine baktım 9 haftada cocuk hareket etmeye bile başlıyomuş hareketler bile görünüyomuş..
neyse artık hayırlısı..
zaten içiyorum ilaclarımı oturuyorum daha ne yapsın ki doktorlar Allah nasıl yazdıysa alnımıza onu görücez...
dün ilaçlarımı içmemişim vijdan azabı cektim şimdi ama neyse 1 günden bişi olmaz:))) bugün içerim..
pek okuyamadım gecmişi sizler napıyosunuz?
bu arada elif senin kız olcak bak sende tatlı yiyememişsininan tatlı görünce içim kalkıyo yaaa ki normaldede severim yani hee
hep tuzlu yiyom o daha iyi geliyooo zaten sadece corbayla besleniyorum yemek yiyemiyom yaaa
bi kahvaltı ediyom o kadar ..
bu seferki hamileliği valla tam hissettim geçenkinde hiç böyle seyler olmamıştı
İnşallah güzel seyler olur öyle hissediyorum:)))
bebişimin şimdiden 2 tane hediyesi 1 tane çiçeği oldu :))) ben hiç bişey almadım daha
ama bi gidiyim doktora kalp atışlarını duyayım bişi alcam onaaa
hem siz benim başıma gelenleri bilmiyosunuz anlatcam bi ara gelince bugün... görüşrüz hadi ben burdayım 11 e kadar
kesinlikle canım kimin elinden ne gelir kaç sene çocuğu olmayanlar hemen ilk gecdenen kalanlar kalıpda düşük yaşayanlar isteyipde düşüremeyenler herşeyin bir anlamı var herşeyde bir hayır varr kurban olduğum mevlam ne eylerse güzel eyler yeterki içimizi karartmayalım kalpten kimse için kötülük düşünmeyelim insanları kandırmak arkadan konuşmak çok kolay ama Allah görüyo biliyo o şekildeki insanları tanıdıkça uzak durmak lazım bu aiilen bile olsa kötülük geliyosa kendini soğutlayacaksın herkesin kendine göre doğruları varr gelipte ne akıl vermeleri nede çirkeflik yapmaları gerekmez ama anlayana işte sen içini ferah tut da et alnına ne yazılmışşao elisim kim ne derse desin yeterki sen kendini bil koru üzme dikkat et gerisi gelir benim kayınvalidemde ilk zamanlar korunuyoruz diye olmazsa çocuk sorarım diyodu sonra çocuğum olmuyo diye düşündüler eltim dediki neden eliften biliyosunuz belki abimden onun olmuyodur yookkkkkkkkkkk benim oğlumdan değil dedi neden daha önce çocukmu peydahladı nerden bilyosun dedim herşeyi gelinlere yıkıyolar onlardan biliyolar çok sinir bozucu oluyolar anlayabilyorum seni ama işte elden gelen nedir onu yapmak lazım canım benim çok zor günler geçridik bebelerimizi beklerken sende öylee korkmadan içini ferah tutarak yaşa bu günler geri gelmiyo onların saçma sapan konuşmalrına aldanıpğda zehir etme emi güümmvalla canım kesinlikle takdiri ilahi gerisi yalan..
ben normalde hiç düşen bi insan değilim yaa işte herseyde var bir hayor
cok sükür ne kanama ne agrı bişey olmadı hiç bi yerimde acımadı resmen Allah korudu diyebilirim. sadece o kadar cok sinirim bozuldu ki cok agladım ve iyi ki agladım attım içimden..
hadi bakalım elbet kesin belli olcak cinsiyeti :)) kız erkek Saglıklı olsun daa
ilk cocukda fark etmez:)))
valla ben anlamıyorum bu kadar densizlikleri hiç düşünnmüyorlar kendilerininde bir zamanlar gelin oldugunu...
umarım kendi dediğinin farkında bile değildir...
valla cok taktım kafama
takmamak için hep uyudum düşünmemek için..
zaten ben onlarla hiç birseyi paylaşmıyordum azıcık bişey konusunda hemen böyle yüz göz acayip laflar..
bundan sonrada benim agzımdan tek kelime duyamıcaklar...
daha da bitmedi..
sonra bana kuzenim bi beyaz ponponlu corap almış bebişe yani
hadi dedim gösteriyim de biraz ortam yumşasın
direk tepkisi amanha sen sakın bişey alma filan diye beni tersleri resmen suratım düştü bende hemen aldım kaldırdım..
gunaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhoşgeldin günaydınnnn balım naıslsın eşin nasıl oldu merak ettim kızzz iyi dimi :26:
oh eltinde iyi demiş bak sevdim onu :))kesinlikle canım kimin elinden ne gelir kaç sene çocuğu olmayanlar hemen ilk gecdenen kalanlar kalıpda düşük yaşayanlar isteyipde düşüremeyenler herşeyin bir anlamı var herşeyde bir hayır varr kurban olduğum mevlam ne eylerse güzel eyler yeterki içimizi karartmayalım kalpten kimse için kötülük düşünmeyelim insanları kandırmak arkadan konuşmak çok kolay ama Allah görüyo biliyo o şekildeki insanları tanıdıkça uzak durmak lazım bu aiilen bile olsa kötülük geliyosa kendini soğutlayacaksın herkesin kendine göre doğruları varr gelipte ne akıl vermeleri nede çirkeflik yapmaları gerekmez ama anlayana işte sen içini ferah tut da et alnına ne yazılmışşao elisim kim ne derse desin yeterki sen kendini bil koru üzme dikkat et gerisi gelir benim kayınvalidemde ilk zamanlar korunuyoruz diye olmazsa çocuk sorarım diyodu sonra çocuğum olmuyo diye düşündüler eltim dediki neden eliften biliyosunuz belki abimden onun olmuyodur yookkkkkkkkkkk benim oğlumdan değil dedi neden daha önce çocukmu peydahladı nerden bilyosun dedim herşeyi gelinlere yıkıyolar onlardan biliyolar çok sinir bozucu oluyolar anlayabilyorum seni ama işte elden gelen nedir onu yapmak lazım canım benim çok zor günler geçridik bebelerimizi beklerken sende öylee korkmadan içini ferah tutarak yaşa bu günler geri gelmiyo onların saçma sapan konuşmalrına aldanıpğda zehir etme emi güümm
im
takma balım takma dedim yaaa onlar çekemedikleirnden beli apaçık yani düüncesizler onalr kendileri o günlerden geçtiler elbet ama ne hikmetse kıyasladıklarında biz çektik size çektirmiyoruz bizim gibi kayanananız varda kıymet bilmiyosunuıznolyuo ama edepsizlikleirnin farkıonda olamıyolar yada farkındlar işlerine geldikleri gibi davranıyolar karıştırmamak lazım bunun içinde uzak olmak gerekiyo işte en iyi çözüm yolu bu gibi elisim :44:
iiyi canım aradım yıne gittinmi işe diye kıs oldu zannettim ya allah korudsun ay unutmak istiyorum o günü
aha dedim bebegimle kaldım olece.
banyoya girdikce aklımageliyo offffffffffffff.neyse ucuz atlattık.
ya bu takcim 9. haftada takıldı kaldımı ne ya gecmek bilmedi bu 9.
elis gülüm ben 7. haftada duydum kalp atısını doktorun garantılemek istemiş demekki bi hafta sonrasında gel diye.
bende simdi 4 gözle 12 yı bekliyorum cinsiyet için. ondan once ikili testim var ya.
Allah korusun melisam rabbim başımızdan eksik etmesin eşleirmizi düünme öyleee canım inş bir daha olmaz sen iini ferah tut kuzum:26:
iiyi canım aradım yıne gittinmi işe diye kıs oldu zannettim ya allah korudsun ay unutmak istiyorum o günü
aha dedim bebegimle kaldım olece.
banyoya girdikce aklımageliyo offffffffffffff.neyse ucuz atlattık.
oh eltinde iyi demiş bak sevdim onu :))
bende dicem dedim eşime senin oglun beceriksizdi ondan dolayı olmadı diye dedim benimki tabi bişey diyemedi
illa bi suc mu aramak lazım cocun olmaması suc mu ya
eşime dedim gercekten olmasın dedim senin anan bizi boşar gider başkasını alır sana..
bende o zaman etmediğim beddua kalmaz işte...
inatla konuşmucam gene hiç bişey haketmiyolar..
zaten bu olaylar aynı gün oldu
2-3 gün cok sinir oldum sonra gecti gitti işte
size anlatamadım bi türlü..
sen nasılsın kuzu ya halini hatrını soramadım. eltiler kaynanalar donmus muhabbet onları okumaktan.
essurecuk bosver kızım ya su anını kımse bozmasın mutluluguna engel olmasın bak bebeleri ne kadar bekledik hepsinin köküne kıbrit suyu
ya kıslar ben bugun cerraha gitcektim yuzumde bi dcene yag bezesi olusmustu iki üç gü oncede ikinci olustu once akne ardından cevirdi yine beseye ya saglık ocagına gittim sordum o müdahale etmedi sadece krem yazdı gönderdi bende bugun için devletten aldım plastık cerrahtan ama gece doktorumu aradım üç ayakadar izin vermiyo local anestesi olacagı için.
beklicem mecbur ama büyür de bu ya.kremi kullanayım barı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?