oflummm az kaldııı heyecann varmı cnm
asebmmimm sennn neyapıyonn bakalımmm??
kevserim hoşgeldin cnmm ama ben şimdi çıkcam çağatay mızırdanıyo durmuyoo ona bakmam lazım
görüşürüz sonra kuuzm öptüm seni kocamaan
oflumm sen at balım ben bakarım şimcik çağatay coştu çıkcam kuzum
öptüm seni ve emiri
fulye cnm görüşürüz sonra yıne bolcana tanıştıgıma memnun oldum cnm
öptüm seni ve bebişini
sevgiyle kalın kuzularımmm fırsat bulunca gelcem yıne nasılsa kociş yok meydan bana kaldı hihi
var canım olmaz mı korku da var :18:
görüşürüz canım hadi sen oğluşunla ilgilen ağlamasın kıyamam bende çok mennun oldum canım
bende çok öptm sizi
h.geldnnn cnm bnm aramızzaaa
hb canım çok sağol senin bebişin nasıl
oyyy cnmmm bnmm allahım yardımcın olsuunnn korku valla bende de var yapcak bişeyimiz yok
nasıll olsunn bnm bebişim anasınuu depiklyipppp duruyooo
senn nasılsın miğde bulantıların fln varmıı ii misinnn
bunları duydukça çok heycanlanıorum yaa
olmamıı hemide çok varonun dişinda iyyz
merak etme cnmmm bnm sen de hissetceksinn bebeinii oooyy miğde blantıları bnde de oldu da çok şükür geçtiii
melisa sabah sabah allahından zati sopayı yidi bi tarafları 3.5 attı kızım senin dovmene gerek kalmadı.
kızlar günaydın
valla melisamın dediği gibi malesef pek giremiyorum ya işler cok yogun...
yoksa aklım sizde..
daha doktora da gitmedim bu ay sonu gidicem .. cok gec cagırdı bu adam beni yaa
taa 9. haftamda olucam gittiğimde..
melisa senin takvimine baktım 9 haftada cocuk hareket etmeye bile başlıyomuş hareketler bile görünüyomuş..
neyse artık hayırlısı..
zaten içiyorum ilaclarımı oturuyorum daha ne yapsın ki doktorlar Allah nasıl yazdıysa alnımıza onu görücez...
dün ilaçlarımı içmemişim vijdan azabı cektim şimdi ama neyse 1 günden bişi olmaz:))) bugün içerim..
pek okuyamadım gecmişi sizler napıyosunuz?
bu arada elif senin kız olcak bak sende tatlı yiyememişsininan tatlı görünce içim kalkıyo yaaa ki normaldede severim yani hee
hep tuzlu yiyom o daha iyi geliyooo zaten sadece corbayla besleniyorum yemek yiyemiyom yaaa
bi kahvaltı ediyom o kadar ..
bu seferki hamileliği valla tam hissettim geçenkinde hiç böyle seyler olmamıştı
İnşallah güzel seyler olur öyle hissediyorum:)))
bebişimin şimdiden 2 tane hediyesi 1 tane çiçeği oldu :))) ben hiç bişey almadım daha
ama bi gidiyim doktora kalp atışlarını duyayım bişi alcam onaaa
hem siz benim başıma gelenleri bilmiyosunuz anlatcam bi ara gelince bugün... görüşrüz hadi ben burdayım 11 e kadar
günaydın elisim nasılsın taze gebişim mercimeği görmek için gün sayıyosun oyy kıyamam sanaa ilk resmini isterim bak yeğeniminkuzum ilaçları içmeyi insan unutuyo bazen ki ben 5 gün unuttuğum oluyo gözümün önünde içeyim diyorum ama nasıl oluyosa içemiyorum unutuyorum:26:canım benim kızzdıı ama artık erkek 5 ayın sonrasına erkek dediler neler yaşadın merak ettim canım kötü değildir umarım bende burayım anlatırsan dinlerim gülüm
anaaa oglun mu oluyo seniiiiinnn
inanmıyorum bu doktorlarda bi ögrenemedi şu işi hee :)))))
neyse anlayıtım bak azıcık..
ben şimdi tam hamile oldugumu ögrendim 2 gün sonra bizim iş yerine girerken bi düştümmm agla agla içim cıktııı korkudan ve sinir bozuklugundan
o hafta boyunca sanki ben ben değildim öyle herseyi kafama taktım sinirlendim agladım durdum
taöm 5 gün boyunca sürdü cok kötüydü
zaten bide doktor hiç ilgilenmedi 15 günlük dedi şok oldum( bakaılm bu defa ne olcak..
sonra kayınvalidemin ettiği laflar eltimin söylediği sözz valla şok üstüne şok yaşadım heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?