Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

görüşürüz canım hadi sen oğluşunla ilgilen ağlamasın kıyamam bende çok mennun oldum canım
bende çok öptm sizi

naber gebişler nasıl gidiyor

melisa sabah sabah allahından zati sopayı yidi bi tarafları 3.5 attı kızım senin dovmene gerek kalmadı.

öpiyim geçsin ozaman
Eşinede sanada çok geçmiş olsun canım rabbim birdah yaşatmasın ne durumda olduğunu az çok tahmin edebiliyorum çok zor
Inşallah geçici birşeydir

kıızzlarr o ses türkiyeyi izlyormusun ne güzl evlilik teklifi etti adam yaa

Son düzenleme:
kızlar günaydın
valla melisamın dediği gibi malesef pek giremiyorum ya işler cok yogun...
yoksa aklım sizde..
daha doktora da gitmedim bu ay sonu gidicem .. cok gec cagırdı bu adam beni yaa
taa 9. haftamda olucam gittiğimde..
melisa senin takvimine baktım 9 haftada cocuk hareket etmeye bile başlıyomuş hareketler bile görünüyomuş..
neyse artık hayırlısı..
zaten içiyorum ilaclarımı oturuyorum daha ne yapsın ki doktorlar Allah nasıl yazdıysa alnımıza onu görücez...

dün ilaçlarımı içmemişim vijdan azabı cektim şimdi ama neyse 1 günden bişi olmaz:))) bugün içerim..
pek okuyamadım gecmişi sizler napıyosunuz?

bu arada elif senin kız olcak bak sende tatlı yiyememişsin inan tatlı görünce içim kalkıyo yaaa ki normaldede severim yani hee
hep tuzlu yiyom o daha iyi geliyooo zaten sadece corbayla besleniyorum yemek yiyemiyom yaaa
bi kahvaltı ediyom o kadar ..
bu seferki hamileliği valla tam hissettim geçenkinde hiç böyle seyler olmamıştı
İnşallah güzel seyler olur öyle hissediyorum:)))

bebişimin şimdiden 2 tane hediyesi 1 tane çiçeği oldu :))) ben hiç bişey almadım daha
ama bi gidiyim doktora kalp atışlarını duyayım bişi alcam onaaa

hem siz benim başıma gelenleri bilmiyosunuz anlatcam bi ara gelince bugün... görüşrüz hadi ben burdayım 11 e kadar

günaydın elisim nasılsın taze gebişim mercimeği görmek için gün sayıyosun oyy kıyamam sanaa ilk resmini isterim bak yeğenimin kuzum ilaçları içmeyi insan unutuyo bazen ki ben 5 gün unuttuğum oluyo gözümün önünde içeyim diyorum ama nasıl oluyosa içemiyorum unutuyorum:26:canım benim kızzdıı ama artık erkek 5 ayın sonrasına erkek dediler neler yaşadın merak ettim canım kötü değildir umarım bende burayım anlatırsan dinlerim gülüm

anaaa oglun mu oluyo seniiiiinnn
inanmıyorum bu doktorlarda bi ögrenemedi şu işi hee :)))))
neyse anlayıtım bak azıcık..
ben şimdi tam hamile oldugumu ögrendim 2 gün sonra bizim iş yerine girerken bi düştümmm agla agla içim cıktııı korkudan ve sinir bozuklugundan
o hafta boyunca sanki ben ben değildim öyle herseyi kafama taktım sinirlendim agladım durdum
taöm 5 gün boyunca sürdü cok kötüydü
zaten bide doktor hiç ilgilenmedi 15 günlük dedi şok oldum( bakaılm bu defa ne olcak..
sonra kayınvalidemin ettiği laflar eltimin söylediği sözz valla şok üstüne şok yaşadım heee

kayınvalideme söyledi eşim telfonda aslında söylemicektik de essue düşünce söylemek zorunda kaldık filan dedik..
beni aradı
ayyy senina adına cook sevindim artık benim canım sıkılmaya başlamıştı """" dedi...
ben şok
dedim benim canım sıkılmıyodu ki daha ne olacagı belli değil hayırlısı hayırlı zamanda dedim...
ama resmen 3 gün boyunca sinir küpü gibi gezdim herkese anlattım deli oldum deliiiii

heee vallaha oğluş geliyo ama son anda kız çıkarsa şaşmam hani hayırlısı artık canım demek düştün canım yaa aksilik titriyosun yaaa başına geliyo titremeyip atlayan zıplayan düşşün diyer uğraşanlara hiç birşey olmuyo aman dikkat et rabbime emnaet dünyada rızkı varsda her şekilde gelir ama tedbir snein taktir rabimmden gülüüm kaynananlar ne diyo neden diyolar :26:

sonra eltim aradı...

3 bucuk yasında cocugu var normalde...
sonra bana aa bende cocuk yapmayı düşünüyordum belki kırkları karışık dedii..
halbuki öyle bi düşünsesi yoktu ben hamile olmasaydımm
amacı sırf bana ilgili göstermesinler bana cok sey yapmasınlar filan filan...
2013-2014 de hamile kalmayı düşünüyodu normalde..
bide
eşi filanda burda DEĞİL
tek başına oturuyo
dedim sen kocayı bulda cocugu yap bide dedim kocanda yok 2 cocukla kafayı yersin salak benle kendini bir tutuyo yaa
seli oldum sormayın

sonra kayınvalideme dedim
bni haber daha alırsın belki diye eltimde düşünüyomuş megersem dedim... bekliyodum zaten böyle bişey dedi
yani herkes artık onu tanıyo ne kadar kıskanc oldugunu..
İnşallah olmaz da görür günü diyorumm ssırf bu fesatlıgında dolayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…