• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

$Fotoğraf0096.jpg $Fotoğraf0095.jpg $Fotoğraf0094.jpg $Fotoğraf0093.jpg $Fotoğraf0092.jpg $Fotoğraf0090.jpg $Fotoğraf0089.jpg $Fotoğraf0088.jpg $Fotoğraf0087.jpg $Fotoğraf0086.jpg $Fotoğraf0085.jpg $Fotoğraf0084.jpg $Fotoðraf0069.jpg $Fotoðraf0071.jpg

eklediğim fotolar oğluşuma yeni aldıklarımdı.. 2 hafta önce almıştım :27::27:
pijama takımlarımı da ekledim :36::36:

tmm kuzum yarına koyarım foto benım kocişde dün akşam aniden ist a gitti anasıgili ugurladıktan sonra
yurtdışından müşteri gelmiş onu karşılamaya gitti bende kaldım yalnız biraz zor oldu inşallah bugun sıkıntı çıkarmaz çağatay yarın döncek:16:
oo seninde misafir vardı dimek ya ben neysede sen hamişsin neyem geliyolarki sana :47:

vay anam vaaaayy 21 ne güzel ya gencecik anne olcaksın kuzum :16::nazar::nazar:
sizi duydukca yaşlandıgımı hissetmeye başladım hee :27:

evet canım genceciğimmm :27::27:
bi ara resmimi de gösteririm özelden :54:

bak hele baaak nispet yapar gibi 23 cük felen bu olmadı ama :9::9::9:
ben daha genciiiiimmmm evli ve çocuklu olsamda :9::9::9:
sağol cnm sizde nice nice güzel yıllara inşallahh :16:
bebiş doğunca eskimiş olursun cnm :emir_bebek:
planlımıydı bebiş cnm yoksam süprüzmü yaptı afacan :emir_bebek::nazar:

maksat muhabbet olsun:9::9:
ewt istiyoduk süpriz olmadı bekliyoduk yani:46::46:

kızlar ben çıkıyorum mutfağın içine etömişler delirmek üzerieyim 3 günde el sürülemeyecemiş ne b.. yüyeceksek bizi kandırıp yarım saatte bitecek iş dediler bundan bahsetmediler pislikler sonra göüşrü<z öpüyorum

kızlar ben çıkıyorum mutfağın içine etömişler delirmek üzerieyim 3 günde el sürülemeyecemiş ne b.. yüyeceksek bizi kandırıp yarım saatte bitecek iş dediler bundan bahsetmediler pislikler sonra göüşrü<z öpüyorum

ALLAH yardımcın olsun canım :44:

slllmmm arkadaşlarrr ben geldmm neydyonuz bugun kocişim saolasun cekmeceleri dolapları düzelttii

dışarları süpürdüüü...bnde evi süpürdüm sildim temizliğimizi yaptkkk...siz neydyonuzzz bakemmm:16::16::16::16::16::27::27::27:

evet canım genceciğimmm :27::27:
bi ara resmimi de gösteririm özelden :54:

hepsiciği çok güzel kuzummm güle güle güzel günlerde giydir inşallahh :16::16:
aa süper temem kuzum özelden koyarsın fotonu :34:

slllmmm arkadaşlarrr ben geldmm neydyonuz bugun kocişim saolasun cekmeceleri dolapları düzelttii

dışarları süpürdüüü...bnde evi süpürdüm sildim temizliğimizi yaptkkk...siz neydyonuzzz bakemmm:16::16::16::16::16::27::27::27:

hoşgeldin canım...
boş boş oturuyorm ben yemek yok kociş gelcek ben yerimden kalkamadım :37:

hg canım oturuyoz öle muhabbet sohbet tabi koçişlerin gelme saati de geldi ama kalkan yok:52::52::52:

maksat muhabbet olsun:9::9:
ewt istiyoduk süpriz olmadı bekliyoduk yani:46::46:

ne güzel ozaman cnm inşallah sağsağlim kavuşursun bebişine :16::16:
bundan sonra hep gel emi buraya :34:
hadi bakalım cinsiyeti öğrenmenede az kalmıs cnm :18:

tmm kuzum görüşürüz sonra ama sen sıkma canını hallolur merak etme
sinirlenip bebişini üzme cnm arkadaşım :48::48:

kevserim hoşgeldin cnmm ama ben şimdi çıkcam çağatay mızırdanıyo durmuyoo ona bakmam lazım
görüşürüz sonra kuuzm öptüm seni kocamaan :54::54:

oflumm sen at balım ben bakarım şimcik çağatay coştu çıkcam kuzum
öptüm seni ve emiri :54::54:

fulye cnm görüşürüz sonra yıne bolcana tanıştıgıma memnun oldum cnm
öptüm seni ve bebişini :54::54::54:

sevgiyle kalın kuzularımmm fırsat bulunca gelcem yıne nasılsa kociş yok meydan bana kaldı hihi :54::54::54::54::54:

ne güzel ozaman cnm inşallah sağsağlim kavuşursun bebişine :16::16:
bundan sonra hep gel emi buraya :34:
hadi bakalım cinsiyeti öğrenmenede az kalmıs cnm :18:

inşaALLAH canım hepimiz kavuşuruz:16::16::16
tmm hep burdayım
sanki bana çook varmış gibi geliyor:18::18::18:

kevserim hoşgeldin cnmm ama ben şimdi çıkcam çağatay mızırdanıyo durmuyoo ona bakmam lazım
görüşürüz sonra kuuzm öptüm seni kocamaan :54::54:

oflumm sen at balım ben bakarım şimcik çağatay coştu çıkcam kuzum
öptüm seni ve emiri :54::54:

fulye cnm görüşürüz sonra yıne bolcana tanıştıgıma memnun oldum cnm
öptüm seni ve bebişini :54::54::54:

sevgiyle kalın kuzularımmm fırsat bulunca gelcem yıne nasılsa kociş yok meydan bana kaldı hihi :54::54::54::54::54:

h.buldukk cnm bnmm tmm bak sen küçükk beyimizize bnde öptüm allaha emnet oll cnmm

Back